Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Matrix. Salon fryzjerski

Zawód: artystyczne agencje Fryzjer 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Chorzowska 1/64
Telefon: 322702101 Kom. 510341198
Adres e-mail: Olutka31(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Salon Matrix Słowa kluczowe: Paznokcie i fryzjer

Ocena: 81% pozytywna 26x 1x 6x

Jakość usług: 78% wysoka 26x 7x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 20x 5x 4x
Ceny usług: 70% niskie 7x 19x 3x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 8224
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 03.12.2015 17:43:39 

Opinie o Matrix. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Matrix to tragedia przez duze T.Pragne przestrzec wszystkie panie przedluzalam rzesy ,ktore odpadly razem z moimi po 3dniach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Barbara Kutnicka dnia: 05.11.2015 21:07:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze poniewaz chcialam przestrzec wszystkich przed tym salonem.Bylam na usludze dekoloryzacji wlosow,fryzjerka powiedziala ze maja specjalne produkty ze moje wlosy beda nie zniszczone,wiec jej.ufalam co bylo bledem.Nalozyla mi niebieska papke,ktora smierdziala.Pi czasie umyla wlosy a ja mialam zamiast spokojnego blondu,wscieklego kurczaka na glowie-zoltko,wysuszyla przyszly dwie inne i mowily ale ladnie.Zaplacilam 250zl i poszlam do domu-mowily tak ma byc.Na drugi dzien jak mnie w pracy zobaczyli to sie za glowe lapali.Poszlam reklamowac usluge ,wyobrazcie sobie pani w czarnych wlosach mnie wyzwala i wyrzucila.UWZAJCIE !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: wikoria dnia: 23.10.2015 05:38:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w czwartek czyli 2015 03 12 przedłużyć i zagościć włosy jakość usługi bardzo zła włosy bardzo zły gatunek na drugi dzień ściągnąłem bo na głowie jeden koltun się zrobił wcześniej tam robiłam i zawsze byłam zadowolona ale tym razem to był ostatni raz jak tam poszlam tak się pani Asiu nie robi ze stałymi klijetkami. Ostrzegam lepiej dopłacić i zrobić super włosy gdzie indziej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2015 10:52:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich zaglądających na tą stronę!! Jakiś czas temu byłam w salonie Matrix na ul.Lipowej, aby przedłużyć i zagęścić włosy, niestety bardzo się rozczarowałam, zero profesjonalizmu - odniosłam wrażenie że żadna z pracujących tam pań nie jest wykształcona w kierunku fryzjerstwa. Zdecydowanie odradzam to miejsce --- lepiej zapłacić więcej i mieć zrobione porządnie niż stracić pieniążki i czas podwójnie !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2015 08:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Własnie wróciłam z salonu matrix,zagęszczałam włosy metode keratynowa.zaplacilam nie wiele ,włosy sa naprawde bardzo ladne.jestem zadowolona napisze za jakis czas jak to bedzie.pozdrawiam asie i ole.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gabriella nowicka dnia: 16.10.2014 16:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedluzalam rzesy w studiu matrix zaplacialm 150zl,zakladalam rzesy z norek,sa miekkie,nie odksztalcaja sie podczas snu.pani,ktora mi je zakladala jest instruktorem-szkoleniowcem-pracuje min.w szkole.wiec ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: justyna styczynska dnia: 29.09.2014 11:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja pragne podzielic sie swoim zdaniem na temat salonu matrix,przedluzaalam wlosy u pani joanny jestem zadowolona,zawsze bylo mioim marzeniem miec geste wlosy a tu za niewielkie pieniadze marzenie sie spelnilo.JA polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hania dnia: 18.08.2014 14:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze studio w Gliwicach i dlatego wzbudza tak wiele kontrowersji i negatywnych komentarzy które wychodzą w większości przez namowy konkurencji. Jestem klientką od X lat i co dla mnie jest istotne jakość wykonywanych usług , kosmetyki są najważniejsze by włos wyglądał zdrowo i pięknie. Profesjonalne i fachowe podejście do klienta, Panie są miłe i z sercem podchodzą do każdego indywidualnie. WŁAŚNIE TO ŚWIADCZY O TYM CZY KTOS JEST DOBRY CZY NIE!!! Super salon, świetne dziewczyny!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: G33 dnia: 22.05.2014 09:44:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to jeden z najgorszych salonów w Gliwicach pod względem strzyżenia męskiego. Fryzjerka obcinała włosy jakby robiła to pierwszy raz w życiu. Obcięła mnie krzywo i robiła to bardzo długo. Moja głowa to nie trawnik przydrożny. Cena 18zł to bardzo dużo jak za taką usługę. Na miejscu właścicielki spaliłbym się ze wstydu i zdjął szyld strzyżenie męskie. Panowie odradzam ten salon bo w tej cenie to powinni czteropak piwa dawać gratis.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Skopek dnia: 29.04.2014 14:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem alicja przedluzalam wlosy w salonie matrix jestem usatysfakcjonowana.szczegolnie polecam pania joanne jest mila,ciepla i profesjoanalna,alka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.01.2014 16:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo Zadowolona Z Salonu Matrix :) Byłam Na stryzzeniu :) obcinala mnie młoda dziewczyna w dlugich blond włosach :) wyszłam z Super fryzurka jestem bardzo zadowolna :) Pozdrawiam i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: esa dnia: 01.10.2013 17:29:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzień dobry bylam na szkoleniu w salonie matrix-musze powiedzieć ze jestem bardzo usatysfakcjonowana ,cena bardzo przystepna-pani instruktor posiada wiedze i to naprawdę dużo.dziekuje salon na najwyższym poziomie.podpisuje się pod tym ze asia i aneta-sa przecudowne.POLECAM PREZ DUZE PPP
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nitla dnia: 20.08.2013 13:05:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się rozczarowałam tym salonem fryzjerskim. Miałam włosy do ramion i chciałam tylko standardowe podcięcie końcówek i lekkie postopniowanie, żeby włosy się lepiej układały (czyli nic skomplikowanego). Fryzjerka mi nawet włosów nie zmoczyła, tylko lekko gdzie niegdzie spryskała i podcieła w 10 min. Jak wróciłam do domu, umyłam je sobie i zobaczyłam jak byłam ścięta to się przeraziłam. Było krzywo i byle jak. Więcej tam nie pójde.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie reklamowałam
Opinia dodana przez: Ola la dnia: 29.07.2013 18:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HEJKA my proste kobiety mamy swoje miejsce matrix to cud ps.widzialam tak pani olejnik jazda haaaaaaaaaaa a asia cudna ,aneta rewelka ,tylko justyna slaba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.07.2013 17:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czesc ja jestem takze zadowolona z salonu matrix .wlosy piekne i dlugie a pani asia kocnana osoba,rowniez anetka dusza czlowiek .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lili dnia: 12.06.2013 12:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzien dobry pragne podpisac sie pod opiniami pozytywnymi .jestem zadowolona nz zageszczania wlosow ,bylam po operacji wlosy mi wypadly jednak panimi tak wspaniale zagescilaze nikt nie poznaje.pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fisia dnia: 16.05.2013 15:02:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja dziewuchy dwa tygonie temu przeduzalam wlosy u pani asi i przy okazji zrobilam szkoleniez z przedl.rzes 1 do 1 te babki sa rewlacyjne.juz nie zdiwie sie opinia o pani asia ,jest rewelacyjna,mila,doswiadczona,ciepla i pelna profesjonalizmu !!!!!!!!!!!!!ASIA-MATRIX TO NJEST FACHURA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hellada dnia: 05.05.2013 17:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIEN DOBRY.JA ROWNIEZ POLECAM SALON MATRIX.BYLAM TAM NA SZKOLENU Z PRZELUZANIA RZES.ATMOSFER REWELACYJNA.PELEN PROFESJONALIZM PANI INSTRUKTORKI.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 01.02.2013 11:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HELLOW LASKI ZAGESCILAM MOJ LYSY LEB .JESTEM ZADOWOLONA W KONCU MAM WLOSY.POLECAM TEZ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: milejdi dnia: 01.01.2013 16:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hejka laski przedl.wlosy w salonie matrix zgadzam sie z poprzedniczkami pani joasia jest rewelacyjna w tym co robi ,pozatym mila i potrafi sluchac klientek.POZYTYW PRZEZ DUZE P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Azja dnia: 11.12.2012 11:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACJA PRZEDLUZALAM WLOSY U MISTRZYNI-WIDZIALAM DYPLOM SUPER-WLOS MIEKKI PO MYCIU FALUJACY CUDO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MYCHA dnia: 02.12.2012 17:23:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zero profesjonalizmu w przedluzaniu wlosow oszukuja na ilosci i jakosci wlosa !!!nic dziwnego ze im szyby potem wybijaja oszukuja swoje klientki masakra totalna w zywe oczy klamia!ma byc sto pasemek a daja polowe z tego
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zero reklamacji jedno gowno na glowie robia!
Opinia dodana przez: ona dnia: 26.05.2012 11:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej a ja jestem zadowolona zaplacilam nie duzo ,usluga wykonana profesjonalnie.nie rozumie was dziewczyny -wlosy przedluzane cjedna trzeba troche pielegnowac.pozdarawiam pani marte-szefowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karola dnia: 04.05.2012 16:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chcialbym przedluzyc wlosy ale boje sie ze moga wyjsc nie tak, ale widze ze tu sa same poztywne opinie.? chyba skorzystam z tego salonu;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doma dnia: 09.12.2011 11:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientka salonu matrix i pozwole sobie dodac rowniez swoja opinie.jestem bardzo zadowolana z jakosci uslug swiadczonych w studiu matrix.przedluzanie wlosow wykonane na najwyzszym poziomie.POLECAM rowniez pania marte-fryzjerke
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabina dnia: 30.11.2011 15:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja salon matrix to salon o najwyzszym pozimie POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mirka dnia: 28.11.2011 21:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZEDLUZALAM WLOSY W SALONIE MATRIX JESTEM BARDZO ZADOWOLONA POLECAM!!!!-I POZDRAWIAM SZEFOWA PANIA ASIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamila dnia: 26.11.2011 21:53:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka salonu matrix od ponad trzech lat.przedluzalam rzesy metoda 1;1 juz kilka razy -moge powiedziec ze jestem bardzo wymagajaca osoba ale panie stanely na wysokosci zadania -polecam.MILO,CZYSTO I RODZINNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARZENA WIJATA dnia: 15.11.2011 20:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam salon matrix z czystym sumieniem niskie-konkurencyjne ceny panie mile efekt super warto!ewelina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 01.11.2011 16:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE ZGADZAM SIE Z OPINIAMI NEGATYWNYMI.WSZYSTKIE ZOSTALY WYSLANE Z KOMPUTERA O TYM SAMYM IP -ZAZDROSNA KONKURENCJA NIE MAJACA KLIENTEK PISZE TAKIE RZECZY.SPRAWA ZOSTANIE ZLOSZONA NA POLICJE PONIEWAZ TO OSZCZERSTWA!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JOANNA dnia: 16.09.2011 08:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam.do salonu matrix trafilam przez przypadek.mialam krotkie wlosy chcialam je przedluzyc.pani zaproponowala mi przedluzenie metoda kanapkowa.jestem i bylam zadowolona.pozniej zrobilam kolor oraz tipsy.POLECAM TEN SALON PANIE SA BARDZO MILE CENY PRZYSTEPNE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miroslawa ucinska dnia: 06.04.2011 16:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Usługa przedłużania włosów została wykonana bardzo profesjonalnie. Założone włosy są bardzo dobrej jakości, przy czym cena nie usługi nie była wygórowana. Atmosfera w salonie była bardzo miła, tak więc z chęcia ponownie zawitam do salonu Matrix. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia85 dnia: 02.04.2011 20:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z uslugi przedluzania wlosow w salonie matrix w gliwicach cena niska 500zl.wloski super POLECAM!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ewelin dnia: 02.04.2011 20:54:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją