Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: prawo cywilne, spadkowe, rodzinne, gospodarcze i handlowe oraz karne Słowa kluczowe: odszkodowania, rozwody, alimenty, sprawy spadkowe, obsługa przedsiębiorstw, egzekucja, sprawy sądowe, prawo karne, separacja, zasiedzenie, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3510
Data utworzenia profilu: 2013-08-10 16:16:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-30 18:59:16 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do kancelarii z polecenia koleżanki, której pani Agata prowadziła sprawę rozwodową. Ja też miałam rozwód i jestem bardzo zadowolona. Sprawa poprowadzona profesjonalnie i szybko, a do tego pani adwokat wszystko cierpliwie tłumaczyła. Miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-18 18:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zadowolenie z poprowadzenia sprawy bardzo dobre
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-30 13:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę karną. Mimo, iż była z urzędu poświęciła mi dużo czasu i zaangażowała się w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-24 19:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i miło. Oby więcej takich osób w tym zawodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-04-15 01:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług tej pani przy sprawie rozwodowej. Jestem bardzo zadowolony ze sposobu prowadzenia sprawy i rezultatu. Dla mnie to była pierwsza wizyta w sądzie, a pani adwokat wszystko mi dokładnie i szczegółowo tłumaczyła. Poświęciła mi dużo czasu i uwagi. Przy tym koszty sprawy były niewysokie, bo porównywałem z innymi kancelariami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B dnia: 2014-04-10 23:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracę P. adwokat oceniam bardzo pozytywnie.Profesjonalistka w swoim zawodzie i przesympatyczna osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-06 20:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z tego jak pani adwokat poprowadziła moją sprawę rozwodową, do tego wywalczyła mi wysokie alimenty na dziecko. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-12-19 17:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, życzliwa, szczegółowa i godna polecenia adwokatka. Prowadziła mi sprawę odszkodowawczą. Sprawa szybko i skutecznie zakończona została satysfakcjonującą mnie ugodą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-10-26 00:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na usługi pani mecenas z polecenia znajomej i nie zawiodłam się. Miła obsługa i profesjonalne podejście do sprawy. Jednak najważniejszy jest rezultat, czyli wygrana sprawa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-10-12 22:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocna, skrupulatna i zaangażowana w sprawę, a to również gdy jest wyznaczona z urzędu. Nawet późnym popołudniem znajduje czas na spotkanie i wysłuchuje wszystkich pytań i problemów, a to rzadkie gdy adwokat jest z urzędu. Pomogła mi w sprawie rodzinnej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-09-15 00:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat wykazuje się bardzo profesjonalnym podejściem do sprawy. Udziela porad rzeczowo i zwięźle, opracowuje taktykę dalszego działania. Dodatkowo cechuje ją uprzejme i miłe podejście do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-12 20:55:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją