Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lok&Roll

Zawód: rzemiosło artystyczne  
Adres: Mazowieckie, Warszawa Bródno Rembielińska 20
Telefon: 22 1147429
Adres e-mail: renova(małpa)lok-and-roll.pl
Strona internetowa: www.lok-and-roll.pl
Opis działalności: Salon fryzjersko-kosmetyczny Słowa kluczowe: Fryzjerstwo, kosmetyka, makijaże , paznokcie

Ocena: 65% pozytywna 17x 2x 9x

Jakość usług: 77% wysoka 17x 2x 5x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 17x 3x 5x
Ceny usług: 66% niskie 8x 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 8213
Data utworzenia profilu: 2013-10-05 01:03:51
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-27 02:18:02 

Opinie o Lok&Roll

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na duży plus. Nawet medycyna estetyczna dostępna , zabieg wykonał lekarz :) Żałuję, że wcześniej tu Nie trafiłam. Polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-08-31 03:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega polecam , atmosfera bardzo pozytywna , doradzony kolor bardzo mi się podoba , najtaniej nie jest ale włosy w świetnej kondycji. Może troszkę rzadziej ale będę korzystać napewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2015-12-05 23:19:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam , z tygodniowym wyprzedzeniem zapisałam się do fryzjera na usługę która wymaga dodatkowej pielęgnacji kosmetykami w domu. W dniu wizyty dowiedziałam się że kosmetyków nie zamówili więc muszę sobie sama jakoś poradzić w domu. Spóźniłam się na zabieg około 7 minut o czym uprzedziłam wcześniej telefonicznie po przyjściu do fryzjera moja fryzjerka pomimo że byłą wolna wzięła się do pracy po następnych dwudziestu minutach. Tak więc w sumie czekałam około 30 minut na przyjęcie do fryzjera Pani fryzjerka podczas mycia głowy prowadziła dialog z kolegą z recepcji, podczas którego niewybrednie komentowali zachowanie swojej koleżanki z salonu ( jako klient nie muszę słuchać o antypatiach i sympatiach panujących w zakładzie ) Pomimo prośby i sugestii że chcę mieć inną stylizację fryzjerka i tak poszalała według swojej wyobraźni efekt piorun w miotłę cóż włosy odrosną niesmak pozostanie ...
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: zniesmaczona dnia: 2015-03-03 10:09:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja robię tam paznokcie u p. Ewy. Jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 2015-02-18 11:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam zabiegi kosmetyczne już kilkakrotnie korzystałm z oczyszczania wszystko sterylnie , profesjonalnie, żadnych roblemow z cerą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-12-05 12:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług salonu juz długi czas byłem u różnych fryzjerów wszystko zawsze idealnie, nawet bez problemu mam wlosy myte przed i po strzyżeniu. Wcześniej płaciłem 35 zł ostatnio była lekka podwyżka na całe 38 zł... jak dla kogoś to jest najdroższe strzyżenie w ,, życiu'' to nie mam pytań :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-11-26 02:57:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda że tak późno trafiłem na tą stronę, gdyż widzę że ja nie pierwszy się przejechałem na tym zakładzie, ale mądry Polak po szkodzie, przestrzegam i ja, przed zakładem fryzjerskim "Lok&roll". Ale po kolei. Szybkie przeglądniecie internetu żeby dla odmiany skorzystać z innego niż zazwyczaj fryzjera i mam, niby stosunkowo dobre ceny i świetna jakość w zakładzie Lok&roll. Telefon i już za pół godziny mogę zawitać, więc zbieram się, Kawałek drogi do przejechania, plus do tego odnalezienie zakładu w samej galerii zaskutkował ok.7min spóźnienia. Pierwszy zgrzyt na wejściu, pani recepcjonistka nie wie co począć, taka obsuwa że cały grafik się rozleciał. Gdybym wtedy się odwrócił na pięcie... Ale pan fryzjer bohatersko stwierdził że nadrobi to spóźnienie! Więc jedziemy, efekt dokładnie NIE taki jak sobie zażyczyłem (włosy z tyłu zupełnie inaczej ścięte), o czym się dowiedziałem dopiero na końcu, gdy sam musiałem poprosić o drugie lustro, co do tej pory uważałem za normę. Tłumaczenie pana takie, że włosy mam za rzadkie (wcześniej słyszałem że wręcz odwrotnie i nie było z tym problemów) żeby zrobić tak jak prosiłem, o czym się dowiedziałem dopiero po skończeniu, pan nie raczył poinformować, że robi wg własnego uznania. Ogólnie rozmowność pana fryzjera oscylowała w okolicach zera, może wynikało to z tego, że nie potrafił mówić głośniej niż szeptem ( chyba wszystko co mówił musiałem prosić żeby powtórzył). Garść żelu którą roztarł w rękach spuścił w zlew, gdyż nie doczekałem się pytania czy życzę sobie zamodelowanie włosów (umawiałem się telefonicznie na strzyżenie, nie na żadne modelowanie-żelusiowanie). I na deser dostałem jeszcze cenę za usługę (liczyłem się że w galerii będzie drożej, ale 2x drożej niż w okolicy to mnie zatkało). Wtedy niestety cennik na stronie internetowej zakładu był 'w budowie', teraz już jest ok. Podsumowując, najgorsze strzyżenie za najwyższą cenę w życiu. Plus dla mnie taki, że gdzie teraz nie pójdę raczej napewno wyjdę zadowolony, bo niżej poprzeczki ustawić się już chyba nie da.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jaruś dnia: 2014-10-22 22:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na promocyjnym rytuale Kerastase wszystko profesjonale wykonane za rytuał i modelowanie ( mam włosy do łopatek ) zapłaciłam 105 zł . Włosy są w o wiele lepszej formie ,oby więcej takich promocji :) Bardzo polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2014-09-19 11:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na keratynowym prostowaniu włosów, bardzo dokładnie wykonany zabieg , cena naprawdę maga konkurencyjna ( wcześniej płaciłam 2 razy drożej) . Napewno będę stałą klientką .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-08-13 22:17:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIKOMU nie polecam tego miejsca! Obsługa biezbyt miła, kosmiczne ceny (za zakrecenie wlosow na prostownicy zaplacilam 80zł, w innym salonie zapłaciłam 25zł, wyglądały o niebo lepiej, wytrzymały wesele i poprawiny), w dniu wizyty zadzwoniono do mnie z zapytaniem, czy nie mogłabym przyjść godzinę później, bo najwyraźniej miały inną, '' ważniejszą'' klientkę. Odmówiłam,ponieważ byłam świadkową na weselu i nie mogłam sobie pozwolić na ciągłe przesuwanie czasu. Po fryzurze miałam mieć robiony makijaż, powiedziano mi żebym pojechała do domu i przyjechała znowu za godzinę bo teraz jest malowana inna klientka. Byłam wściekła, bo nie po to zapisałam się kilka tygodni wcześniej żeby teraz biegać w te i we w tę i nie daj boże spóźnić się na ślub. Wróciłam jednak do domu, po kilku minutach od wejscia zadzwoniono, że mogę już przyjeżdżać... Biegałam tam i z powrotem, włosy niemal mi się rozprostowały... Ale jeszcze bardziej załamana byłam po makijażu. Nałożono mi tonę podkładu, bez jakiejkolwiek bazy, korektora czy rozswietlacza. Myślałam że makijaż za 120zł będzie trochę bardziej spektakularny, jednak zawiodłam się bo użyto tylko podkładu, pudru, różu do policzkow, dwoch cieni do powiek i tuszu do rzes... Mało tego, podczas gdy placilam za ''usługę'' zagadał do mnie fryzjer, ktory wczesniej sie mna zajmowal : '' no widze ze sie trochę włosy rozprostowaly hehehe''. Nawet nie zaproponowal zeby zakrecic ponownie tych kilku pasemek ktore byly juz calkowicie proste. Ogółem, usługi w tym salonie sa na DENNYM poziomie, żałuję wydanych pieniędzy, bo makijaz i wlosy niejednokrotnie i samodzielnie zrobilam o wiele lepiej...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 2014-08-04 20:57:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz w salonie Lok&Roll, sprawiał wrażenie profesjonalnego, lecz się bardzo zawiodłam. Przyszłam z prosto ściętymi włosami do ramion, nieco zniszczonymi końcówkami po wczasach i jedyne czego chiałam do podcięcie włosów na PROSTO z nieco dłuższym przodem. Tłumaczyłam panu fryzjerowi, że gdy mam cieniowane włosy, to szybko mi się kruszą, wywijają się i bardzo powoli rosną. Pan przez całe mycie głowy opowiadał mi, że zna takie włosy, bo jego koleżanki właśnie takie mają, itp. Zaczął obcinać całkiem dobrze, natomiast przy suszeniu coś mu się "nie układało" i zaczął poprawiać nożyczkami. Końcowa fryzura nie przypominała niczego ! z tyłu włosy miały długość ok 2 cm, z przodu ledwo do brody. Nie była to fryzura na tzw. "boba", bo zmiamiast prostego cięcia po skosie miałam fale - z przodu włosy do brody, potem do lini ucha, następnie do połowy szyi. Na asymetrię też mi to nie wygląda. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że włosy są bardzo mocno wycieniowane. Z włosów do ramion, mam na tyle krótkie, że nie mam szans na związanie ich w kucyk. Przede mną rok męczarni i zapuszczania...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-07-29 12:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opinią poniżej , ze odejście czy też zwolenienie Emanuela to duża strata dla tegoż studia fryzjesrkiego - koleś był zdolny na maxa nie tzreba było mu powtarzać 100 razy co i jak a poza tym umiał pzrecudnie dobierać kolory farb ;( no a do tego jak dla mnie był pzresympatycznym, barwnym młodym człowiekiem. Z polecenia Emanuela zapisałam się do Pani Asi (wysoka w krótkich włosach,blondynka) i choć to nie to samo co kolega ale genralnie wyszłam zadowolona - także mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-05-26 12:15:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma Emanuela, nie ma już po co tam chodzić :-/
Opinia dodana przez: a. dnia: 2014-05-26 10:20:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na strzyżeniu z modelowaniem u Przemka ( niski blondyn - zaznaczam , bo jest dwóch). Przyszłam z gęstymi, grubymi włosami. Fryzjer stwierdził, że w sumie, to z długimi włosami, nie da się poszaleć i tak w zasadzie, to wyglądało, że nie wie co ma z nimi robić. Podczas mycia głowy zostałam wyszarpana, choć gdzie bym nie poszła jest to relaksujący masaż.Nie tym razem. Wyszłam z włosami pociapanymi nierówno od sasa do lasa. Może dlatego, że fryzjer bardziej był zajęty oglądaniem w lustrze siebie i swojej fantazyjnej fryzury. Teraz po wysuszeniu włosów wyglądam jak potargana lub też rażona piorunem. Także efekt jest tragiczny, czekam aż włosy odrosną, ale są tak pociapane na wielu długościach, że miną długie miesiące nim doprowadzę je do względnego ładu. Nie mam wielkich oczekiwań co do fryzur, ale na głowie mam pełną porażkę. Reklamować nie ma sensu, bo żeby je wyrównać, trzeba by ściąć na całkiem krótko, a tego nie chcę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-25 15:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do salonu już dość długo , naprawdę na tej klasy salon i kosmetyki jakie stosują ceny mega niskie , zdarzyło mi się czasami poczekać kilka minut więcej, ale za każdym razem jestem bardzo zadowolona Polecam .... Ps jak wymagacie cudów chodzi się do salonów gdzie strzyżenie kosztuje od 200 nie max 70 ...........i tak podejrzewam że osoby w poniższych komentarzach nie będą zadowolone :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga dnia: 2014-05-20 01:52:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu!!! Totalnie nieprofesjonalna obsługa na recepcji. Pani, która zapisuje do fryzjerów, nie jest zdolna do zapisania dwóch osób podrząd do tej samej fryzjerki. Czekałam 1,5h w salonie po to, żeby fryzjerka do której byłam zapisana mnie olała (wiedziała, że czekam do niej) i przyjęła klientkę, która była zapisana po mnie. Zawiodłam się na fryzjerce i na recepcjonistce. Już nie wspomnę o cenach, które nie są adekwatne do jakości wykonywanych usług. Nigdy tam już nie wrócę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-04-30 12:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy byłam w salonie na koloryzacji ze strzyżeniem u Pani Marleny. Za każdym razem byłam bardzo zadowolona z efektu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xyz dnia: 2014-04-26 12:42:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie dramat. Pani fryzjerka chyba nie zna się na farbach do włosów. Wyszłam z białą głową a miał być naturalny blond. nie polecam
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamację uznali, ale po moim doświadczeniu bałam się oddać znowu moje włosy w ręce tej fryzjerki.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-17 18:57:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwukrotnie bez poinformowania mnie przelozono mi wizyte...Trzeciej dzansy nie bedzie.Podejscie do Klienta na najnizszym poziomie.Nie polecam nikomu...
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 19:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon ja byłam u Emanuela- super fryzjer dobrał mi kolor i fajnie podciął włosy .Jestem zadowolona znajomi mówią ,ze fajnie wyglądam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-16 01:49:45 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam tam z ciekawości, umówiłam się na strzyżenie. Na wstępie czekałam przy recepcji żeby ktoś się mną zainteresował, po jakimś czasie się udało, pani na recepcji nie specjalnie sympatyczna. Do jednej z czekającej pani podeszła zaproponowała kawę do mnie już nie, choć czekałam tam ze 20 min. Fryzjerka ok, miła i sympatyczna jednak obsługa na wstępie a właściwie jej brak zniechęcił mnie do tego salonu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: miki dnia: 2013-10-28 14:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z efektu koloryzacji. Fryzjerka zrobiła mi ładny równy kolor , sprostala moim oczekiwaniom. Jedyny minus to atmosfera jaka panowala w salonie trochę jak z "bazarku"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-15 22:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna i profesjonalna i przesympatyczna obsługa :)Pani Anita wspaniała -manicure rewelacyjny -regulacja brwi bezbolesna i bez czerwonych śladów po zabiegu, Gorąco polecam :))na pewno skorzystam jeszcze z usług :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 20:26:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich którzy korzystali z usłóg kosmetyczki poszłam załoźyć hybrydy wyszły ładnie ale niestety wieczorem gdy zmywałam naczynia zostawilam je w zlewie nie polecam profesjonalizm zero kosmetyczka starsza niezamił pozdrawiam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: emilia m dnia: 2013-10-10 13:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo polecam do salonu trafiłam z polecenia od koleżanki, zajął się moimi włosami Pan Przemek .... naprawdę jestem pod wrażeniem umięjętności....i fachu w dłoniach... bardzo polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B... dnia: 2013-10-10 00:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa bylam u pana Nataniela . Jestem bardzo zaskoczona efektem koloryzacji i strzyżenia ... Naprawdę dobry fachowiec !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2013-10-07 11:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też bardzo polecam mieszkam w bloku obok więc mam po sąsiedzku :) byłam u Pani Marleny , naprawdę świetny fachowiec przynajmniej umie słuchać i doradza, niedługo wybieram się na kolorek naprawdę polecam za tą jakośc usług ceny naprawdę niskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sąsiadka dnia: 2013-10-05 23:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam to miejsce , obsługa bardzo miła mam świetnie dobrany kolor , włosy się układają idealnie i w prezencie dostałam regeneracje z ampułką będę stałym gościem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2013-10-05 01:06:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją