Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Ryszard Majewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-083 Katowice Zabrska 11/2
Telefon: Kom. 502 093 143
Adres e-mail: ryszard.majewski(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.kancelariamajewski.com.pl
Opis działalności: Usługi prawne - sprawy z zakresu prawa karnego i rodzinnego, a także cywilnego, w tym sprawy spadkowe, gospodarcze oraz dotyczące prawa pracy Słowa kluczowe: obrona, rozwód, spadek,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1533
Data utworzenia profilu: 2015-11-18 10:08:40
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-18 10:08:40 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Ryszard Majewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokata Ryszarda Majewskiego prowadzi kompleksową obsługę prawną prowadzonej przeze mnie działalności. Współpracujemy już jakiś i nigdy się nie zawiodłem na kompetencjach mecenasa. Jest pewny siebie i skuteczny nie tylko na sali sądowej, kiedy trzeba walczyć z dłużnikami, ale również w trakcie negocjacji z potencjalnymi kontrahentami. Mimo, że jest mocno zapracowany, to zawsze oddzwania, więc nie ma kłopotu z komunikacją, wszystko na czas i wszystko dopracowane. Zawsze na bieżąco kojarzy sprawę. Bardzo dobry prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Z. dnia: 2016-10-24 11:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał mi mecenas sprawę karną, zostałem uniewinniony, dlatego go polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-10-24 11:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam polecam polecam! Jestem przedsiębiorca i miałam kontakt od lat z "mecenasami" , ale ten jest naprawdę wyjątkowy po prostu ludzki człowiek. On nie "załatwia " tylko uczciwie stawia sprawę co może zrobi jakie są realia i czego mogę się spodziewać. Moja ostatnia sprawa była beznadziejna ale mecena Majewski to cudotwórca i wygraliśmy !!!!!! Do tego jeśli wynagrodzenie przy tym ile czasu mi poświecił na wyjaśnienia , telefony, spotkania była śmiesznie niska w porównaniu z pieniędzmi które wręcz wyciągnęli odemnie inni "pełnomocnicy " naprawdę mało robiąc. Szczerze polecam i dziękuje . Lidia K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia K. dnia: 2016-08-09 20:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną, gdzie bronił mnie adwokat, ale nie byłem zadowolony ze sposobu w jaki mnie traktował i jego zachowania w sądzie. Zmieniłem więc adwokata i trafiłem do Mecenasa Majewskiego. Rożnica była kolosalna. W pełni potwierdzam inne opinie o nim, to Mecenas przez duże M. Wygrał moją sprawę, która według pierwszego adwokata była przegrana. Szczerze polecam, naprawdę warto skorzystać z jego pomocy – zawsze uczciwie stawia sprawę, można do niego zawsze zadzwonić, a do tego bierze śmieszne pieniądze w porównaniu z innymi mecenasami. Panie Mecenasie jeszcze raz dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Damian S dnia: 2016-05-06 09:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokata Ryszarda Majewskiego znam od wielu lat i z pełnym przekonaniem mogę polecić jego usługi. Dotychczas zlecałem mu rozwiązywanie wszelkich problemów prawnych z jakimi życie mnie zetknęło, wśród których były m.in. sprawy rodzinne i spadkowe, jak również dotyczące odzyskania należnych mi pieniędzy. Z przebiegu współpracy, a także sposobu reprezentowania moich interesów jestem bardzo zadowolony. Pan Mecenas zawsze sumienie i rzeczowo nie tylko prowadził moje sprawy, ale także na bieżąco informował mnie o ich przebiegu oraz możliwych scenariuszach, odpowiadając na wszystkie moje zapytania, czy wątpliwości. Takie postępowanie diametralnie odróżnia go od innych adwokatów, z którymi miałem okazję współpracować, którzy po otrzymaniu wynagrodzenia nie mieli nigdy czasu nie tylko na kontakt ze mną, ale nawet na poinformowanie mnie o zapadających w sprawie decyzjach, czy pojawiających się problemach. Co istotne Pan Mecenas sam wielokrotnie proponował dodatkowe rozwiązania prawne, które w przyszłości uchroniły mnie przed potencjalnymi problemami, a jego zaangażowanie i rzeczowość zawsze skutkowały oczekiwanymi przeze mnie efektami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej W. dnia: 2016-04-08 17:13:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ryszard to adwokat z dużym doświadczeniem i wiedzą,umiejący słuchać klienta .Prowadził mi sprawy rodzinne,o których trudno było mi opowiadać obcej osobie, a obie zakończyły się dla mnie pozytywnie. Nie dużo bierze i mogłam płacic ratami. Dziękuję Panie Mecenasie ! Iwona Wojtas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Wojtas dnia: 2016-02-18 12:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie ma lepszego adwokata niż Pan Mecenas. Prowadził kilka moich spraw i zawsze pełen oczekiwany przeze mnie sukces. Konkretny, ma duża wiedzę, nie owija w bawełnę, a w sądzie walczy dla klienta. Co dla mnie ważne nie wysyła aplikantów tylko sam chodzi do sądu. A co najważniejsze bierze śmieszne pieniądze za prowadzenie pojedynczej sprawy, a mam porównanie z inną kancelarią ze śląska gdzie dość ze brali straszną kasę to wysyłali niedouczonych aplikantów! Super kontakt. Aleksandra Kowalska
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra Kowalska dnia: 2016-02-18 11:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, konkretny oraz przede wszystkim z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Korzystam z porad mecenasa Majewskiego od wielu lat, ostatnio przy okazji sprawy spadkowej. Dzięki jego analizie sytuacji oraz umiejętności przedstawiania różnych scenariuszy udało nam się przejść przez ten trudny okres w „cywilizowany” sposób oraz z korzyścią dla wszystkich zainteresowanych stron. Szczerze polecam! Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 2015-11-25 22:33:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją