Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Sandra Duch-Bromis Kancelaria Prawa Gospodarczego i Upadłościowego Sandra Duch-Bromis

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-036 Katowice Ligonia 30/2
Telefon: 32 724 17 18 Kom. 784 543 287
Adres e-mail: adwokat(małpa)duch-bromis.pl
Strona internetowa: www.duch-bromis.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Prawo Upadłościowe, prawo gospodarcze, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2672
Data utworzenia profilu: 27.10.2015 14:44:16
Data ostatniej aktualizacji: 27.10.2015 14:44:16 

Opinie o Adwokat Sandra Duch-Bromis Kancelaria Prawa Gospodarczego i Upadłościowego Sandra Duch-Bromis

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą bardzo rzetelną i kompetentną. Pełen profesjonalizm przy prowadzeniu spraw.POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna Omasta dnia: 28.02.2020 09:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaangażowanie Pani Mecenas w prowadzoną sprawę. Zawsze mogłem liczyć na pomoc ze strony Pani Sandry, bardzo dobry kontakt czy to mailowy czy telefoniczny. Bardzo pomocne porady. Ogromna wiedza i doświadczenie, które zaowocowało wygraną sprawą. Z czystym sumieniem polecam Kancelarie Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 20.12.2019 10:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Sandra Duch-Bromis jest wspaniałym adwokatem. Do sprawy podchodzi rzetelnie i profesjonalnie. Coś, co wyróżnia ją spośród innych fachowców to bardzo duża empatia, która jest potrzebna w dziedzinie w której Pani Mecenas się specjalizuje. Bardzo dziękuję za pomoc, teraz mogę rozpocząć nowe życie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałam korzystać
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 20.12.2019 09:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Wysoki poziom wiedzy prawnej oraz umiejetność łączenia przepisów prawa ze specyfiką prowadzenia biznesu w Polsce spowodował, ze wspólnie z panią mec. znaleźliśmy rozwiązanie problemów prawnych mojej firmy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarcinS dnia: 03.04.2017 20:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam do Mecenas Duch-Bromis z pytaniem o możliwość ogłoszenia upadłości konsumenckiej w moim przypadku. Pani Mecenas zaproponowała mi kilka rozwiązań i ostatecznie udało się wynegocjować z wierzycielami spłatę moich długów w ratach i powoli wychodzę na prostą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ann dnia: 08.11.2015 23:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i profesjonalna obsługa. A co najważniejsze chyba w tym zawodzie - szczere zainteresowanie problemami klienta i chęcią jak najszybszego ich rozwiązania. Pani Adwokat zawsze punktualna, rzetelna i z cierpliwością wszystko tłumaczy na każdym kroku postępowania. To wszystko sprawiło ze cała sytuacja była dla mnie mniej stresująca. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kathrinb dnia: 28.10.2015 17:49:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją