Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jan Pieczka

Zawód: Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Towarowa 33
Telefon: 22 632 19 60
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1802
Data utworzenia profilu: 2015-10-25 20:34:08
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-25 20:34:08 

Opinie o Jan Pieczka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobrze poprowadził moją sprawę, zaangażowany, kompetentny prawnik, komunikatywny człowiek. Sam proces trwał długo (urok warszawskich sądów...). Na szczęście ostatecznie rezultat lepszy niż oczekiwałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pozdrawiam Piotr K. dnia: 2017-11-17 14:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne, profesjonalne doradztwo prawne. Jestem zadowolona z konsultacji oraz sposobu prowadzenia mojej kolejnej sprawy. Los chciał, ze to już 3.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mysza dnia: 2017-08-21 16:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pan Mecenas świetnie przygotowuje się do rozpraw sądowych i zadaje bardzo celne pytania. Świadkowie byli wytrąceni z równowagi i parę razy się "wygadali". Sprawa nadal w toku ale liczę na pozytywny finał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Wieczorek dnia: 2017-06-29 16:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny duet wysokiej klasy specjalistów i swietnych strategów od spraw rodzinnych p.adwokat Dariusz Kotłowski i p.radca prawny Jan Pieczkap. Na rozprawach z ich udziałem jest jak w filmie akcja, karabiny skierowane do przeciwnika. Precyzyjni nawzajem się uzupełniający.Zawsze przygotowani, przewidujący każdy rych, niespodziewanie potrafią zaatakować z określoną strategią. O takich prawników mi chodziło.Polecam bo efekt końcowy rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seweryn dnia: 2017-02-11 10:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki staraniom Pana Mecenasa moje dzieci po raz pierwszy od dwóch lat spędzą ze mną Święta. Bardzo dziękuję Panie Mecenasie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika78 dnia: 2016-12-12 12:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, prawnik w porządku (sprawa cywilna).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek, Warszawa dnia: 2016-09-21 11:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan radca prawny Jan Pieczka to bardzo kompetentny prawnik, ktory mimo mlodego wieku doskonale zna sie na rzeczy i posiada bogata wiedze w zakresie prawa. Jest bardzo szczegolowy i rzetelny, zna odpowiedz na kazde pozostawione przeze mnie pytanie. Wraz z mecenasem Dariuszem Kotlowskim pomogl mi i nadal pomaga w sprawie rozwodowej, a takze doradza w kwestiach majatkowych. Zawsze moge na niego liczyc. Kiedy nie moze odebrac lub rozmawiac, zawsze oddzwania. Z czystym sumieniem polecam! Panie Janie - dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-07-18 20:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Jan Pieczka to specjalista na najwyższym poziomie o bogatej wiedzy teoretycznej i praktycznej w sprawach rodzinnych.Bardzo zaangażowany w powierzoną mu sprawę. Pisma kierowane przez Pana mecenasa, są na najwyższym poziomie sztuki prawniczej. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikodem Mizera dnia: 2016-06-23 17:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Jan Pieczka, to bardzo otwarty, życzliwy oraz zaangażowany pełnomocnik. Współnie z Panem Mecenasem dr Dariuszem Kołowskim prowadzili moją sprawę karną, u innych beznadziejna, u mecenasa Kotłwoskiego i Pieczki nienajgorsza i tak się stało. To już norma jak wygrają sprawe są super, jak ja przegrają to wylewa się na nich pomuje. A to wszystko i o wszystkim decydują sądy. ja polecam zaówno mecenasa Jana Pieczkę i mecenasa Dariusza Kotłowskiego wzajemnie się uzupęłniają i są mega skuteczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2016-05-21 13:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na co dzień Pan Mecenas prowadzi sprawy związane z firmą mojego męża. Ostatnio jednak też skorzystałam z jego usług, ponieważ zamówiłam do swojego gabinetu profesjonalne oświetlenie (koszt kilka tysięcy) i niestety przyszło uszkodzone. Sklep zaprzeczał i odmawiał wymiany. Po interwencji Pana Mecenasa grzecznie wymienili wszystko na swój koszt. Polecam, Pan Mecenas potrafi rozmawiać z ludźmi, wie jak podejść nierzetelnego kontrahenta i ugodowo zakończyć sprawę bez konieczności uciekania się do drogi sądowej. Do tego to bardzo sympatyczny człowiek :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Małgosia N. dnia: 2016-04-08 21:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i kompetentny prawnik. Korzystałem z usług kancelari, bo miałem problemy i konflikty ze wspólnikiem w spółce. Pan mecenas wysłuchał cierpliwie całej historii, wypytał o ważne szczegóły które mogły mieć wpływ na sprawę i zaproponował co można zrobić w sprawie. Potem jak się pojawiały nowe problemy to dzwoniłem i ustalaliśmy dalsze kroki. Jedyne co to czasem pan mecenas nie odbierał i oddzwaniał np. dopiero wieczorem albo następnego dnia rano, ale wiem że miałw tym czasie sporo rozpraw i nie zawsze był dostępny od ręki. Sprawa zakończyła się dobrze bo wspólnik w końcu się przestraszył i się dogadaliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: G.Kowalewski, Piaseczno dnia: 2016-01-22 15:00:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją