Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lexstrada

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 60-864 Poznań ul. Jeżycka 29 29/ U - 3
Telefon: 618516904 Kom. 500208413
Adres e-mail: kancelaria(małpa)lexstrada.pl
Strona internetowa: www.lexstrada.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy usługi z zakresu prawa pracy. Słowa kluczowe: prawo, adwokat, prawnik

Ocena: 95% pozytywna 20x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 20x 1x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 92% niskie 12x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 2467
Data utworzenia profilu: 02.09.2014 15:03:07
Data ostatniej aktualizacji: 13.10.2015 13:56:18 

Opinie o Lexstrada

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam fachowa obsluga znają się na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 27.08.2020 13:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie Pana dziubaka bo to on prowadził moją sprawę od samego początku do końca. Mimo że sprawa się dosyć ciągnęła mecenas podchodził do tego cały czas z takim samym zaangażowaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 04.06.2020 12:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam żadnych zastrzeżeń w moim wypadku bezproblemowa współpraca. Pan Przemysław bardzo dobry prawnik serdecznie go mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luke dnia: 14.04.2020 12:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z ich obslugi, bardzo dobra kancelaria w poznaniu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 24.01.2020 15:17:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej ich polecam. Rozwiązali moją sprawe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 12.11.2019 11:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Moją sprawe akurat prowadził pan Dziubak i byłam zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 22.10.2019 14:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do każdej sprawy podchodzą skrupulatnie i z zaangażowaniem. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: barbara mróz dnia: 09.09.2019 10:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie bardzo pomogli, widziałam pełne zaangażowanie. Dziękuję i będę Państwo polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga Em dnia: 14.06.2019 11:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocny i okazujący empatie radca prawny, pomógł mi w trudnej sytuacji za co jestem wdzięczna. Polecę każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jasia dnia: 08.04.2019 13:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc w problemach z pracodawcą. Pan Mecenas ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Skutecznie pomógł mi rozwiązać problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 31.01.2019 09:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LexStrada to jedna z najlepszych kancelarii w Poznaniu. Porządne podejściedo sprawy i doświadczenie charakteryzuje Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 09.01.2019 12:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obszerna wiedza z prawa pracy i nietypowe, ale profesjonalne podejście Pana mecenasa. Prawo pracy w małym palcu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszex dnia: 02.08.2018 13:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Przemysława, to 100% profesjonalizmu, gorąco polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANowiedzki dnia: 06.07.2018 13:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój pracodawca stale wymagał ode mnie nieodpłatnych nadgodzin, postanowiłem się tym zająć raz a dobrze. Skontaktowałem się z kancelarią Lexstrada, wszystkim zajął się Pan Dziubak. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 25.05.2018 09:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna firma. Stały kontakt z klientem podczas prowadzenia sprawy. Sprawne i skuteczne podeście do sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew B. dnia: 11.04.2018 11:11:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masówka ,czyli załatwianie klienta przy minimalnym zaangażowaniu,zarówno w sądzie jak i w pismach procesowych.Powoływanie się na jeden przepis ,kiedy można zrobić dużo więcej i czekanie na 'na dwoje babka wróżyła'wygra,albo nie wygra,bo i tak kasa ta sama.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lucyna dnia: 10.07.2017 23:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, profesjonalna i bardzo efektywna pomoc prawna. Obsługa na najwyższym poziomie. Zapewnienie klientowi kompleksowej opieki prawnej i rozwiązywanie kwestii problematycznych na bieżąco, zgodnie z wymogami sytuacji. Pełna dyspozycyjność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2017 18:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera, kontakt z klientem na każdym etapie sprawy, profesjonalne podejście do problemu, skuteczne i szybkie działanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gall Anonim dnia: 28.04.2016 12:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i bardzo sprawna pomoc prawna. Obsługa na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelinaw dnia: 27.04.2016 15:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny dobry kontakt . Rozmowa przebiegla profesjonalnie , ogrom wiedzy robi wrazenie super polecam, czekam na rozprawe , dzieki Panu Mecenasowi uwierzylam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 08.03.2016 16:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specyficzny adwokat ale skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 02.09.2014 15:04:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją