Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Zdrowej Stopy Dominika Bilik Dominika Bilik

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne Podolog 
Adres: Dolnośląskie, 52-210 Wrocław Łubinowa 12/4
Telefon: Kom. 883709775
Adres e-mail: dominikabilik(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.podologicznygabinet.pl/
NIP:
6312523030
Opis działalności: Gabinet wyspecjalizowany w terapii wrastających paznokci Słowa kluczowe: podolog wrocław,metoda arkady,kostka arkady,paznokieć wrastający, plastyka wałów okołopaznokciowych

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2754
Data utworzenia profilu: 2014-01-28 23:11:22
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-10 22:52:37 

Opinie o Gabinet Zdrowej Stopy Dominika Bilik Dominika Bilik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-08-30 16:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dominika i Pani Urszula to prawdziwe cudotwórczynie! Z moimi palcami borykałem się trzy lata (nie róbcie tego sami w domu!) a teraz po dwóch zabiegach palce nie bolą i zaczynają wyglądać normalnie. Idąc na wizytę można liczyć na fachową opiekę i świetną atmosferę :) Naprawdę polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-08-10 20:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chirurg chciał zrywać paznokcia,pani Dominika jest cudotwórcą nic nie boli i paznokieć jest
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 2014-12-01 15:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: paznokc mi juz nie wrasta i jestem najszczesliwsza!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marysia dnia: 2014-11-03 23:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po bojach z wrośniętym paznokciem (zerwanie i podcinanie u chirurga) w końcu ktos rzeczowo podszedł do sprawy, jestem wdzięczny i w końcu mam problem z głowy, dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jerzy dnia: 2014-09-18 01:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzeczowa i fachowa obsługa, polecam dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 23:13:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją