Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ACCESS Detektywistyczne Biuro Śledcze

Zawód: Detektyw 
Adres: Pomorskie, 80-445 Gdansk Gdańsk Kościuszki
Telefon: (58) 350 15 05 Kom. 602186102
Adres e-mail: biuro(małpa)acces.com.pl
Strona internetowa: www.access-detektyw.com
Opis działalności: Detektyw na zdrady i nie tylko. Słowa kluczowe: detektyw, detektyw gdansk, detektyw Gdansk, detektyw Gdańsk, detektyw gdańsk, biuro detektywistyczne, prywatny detektyw, zdrada, zdrady, wykrywanie podsluchów

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 9x 5x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4503
Data utworzenia profilu: 14.05.2012 16:46:34
Data ostatniej aktualizacji: 06.10.2015 14:11:32 

Opinie o ACCESS Detektywistyczne Biuro Śledcze

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca z Panem Grzegorzem, profesjonalnalizm usług, bieżący kontakt, dociekliwość i zaangażowanie w sprawę, a przede wszystkim 100% skuteczność. Polecam wszystkim potrzebującym dowodu np. niewierności partnera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 23.01.2014 16:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Mina mojego Małżonka bezcenna kiedy zobaczył swoją twarz z kochanką na zdjęciach pana Grzegorza. Wyśmienite. Polecam bo profesjonalizm liczy się w tym zawodzie najbardziej. Powierzył swoje tajemnice i obawy Specjaliście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 15.10.2013 20:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie będę polecać wszystkim, którzy będą potrzebować usług tego typu. Pan Grzegorz to osoba konkretna, znająca się na swojej pracy i w nią bardzo zaangażowana. Stały kontakt ze zleceniodawcą dzięki czemu wiadomo na bieżąco o przebiegu wydarzeń. Ponadto profesjonalizm w pełnej perfekcji! Jeszcze raz dziękuję p. Grzegorzu za skuteczne działania. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ostródzianka dnia: 15.10.2013 10:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam podejrzenia.... sądziłam, że mam paranoję. Jednak Pan Grzegorz wyprowadził mnie z błedu. Potwierdził moje obawy i udowodnił zdradę mojego Męża. Zdobyte dowody umożliwiły mi orzeczenie o jego winie. Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 24.09.2013 17:24:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu.... Profesjonalnie, rzetelnie z kompleksową obsługą prawną i psychologiczną. Było mi ciężko kiedy dowiedziałam się o "sprawkach" mojego byłego już męża. Pan Detektyw zdobył takie dowody, że rozwód z orzeczeniem o winie mojego byłego stał się jego pogromem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 08.05.2013 12:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana detektywa za drugim razem. Niestety wcześniej padłam ofiarą pseudodetektywa. Był najtańszy w Gdyni ale wziął ode mnie pieniądze i nic nie zrobił. Ten człowiek nie miał nawet zarejestrowanej działalności gospodarczej!! Pan Grzegorz podszedł do sprawy profesjonalnie i zdobył dla mnie super materiał do Sądu. Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę w bardzo atrakcyjnej cenie. Bardzo polecam i współpracują z super kancelarią adwokacka. Nie zostałam obskubana z kasy tylko zalatwiona tanio i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 17.12.2012 17:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Detektyw znający się na rzeczy. Materiał zgromadzony o "moim niewiernym" był rewelacyjny. Sprawa w sądzie była tylko formalnością!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jolka dnia: 21.11.2012 10:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dane majątkowe dłużnika ustalone szybko i sprawnie w bardzo atrakcyjnej cenie: księgi wieczyste i posiadane ruchomości. Pan Detektyw bardzo dobrze wykonuje swoją pracę i jest bardzo komunikatywnym człowiekiem. Widać, że facet pracował jako śledczy w CBŚ. Pełen profesjonalista z wielkim doświadczeniem zawodowym detektywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: Robert dnia: 13.09.2012 15:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny przykład, na to, że ta firma działa profesjonalnie i na bardzo wysokim poziomie. Zaangażowanie Pana Detektywa gwarantuje doskonały efekt który przedkłada się na wynik w Sądzie. Doskonałe zdjęcia i profesjonalny sprzęt fotograficzny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 13.08.2012 16:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałem i jestem zadowolony z profesjonalizmu pana Grzegorza. gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 09.07.2012 16:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna Firma, Konkretny Detektyw, Konkretne Wyniki = Moja Pełna Satysfakcja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Z. dnia: 09.07.2012 16:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Jakość na najwyższym poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 15.05.2012 06:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy. Potrzebowałem pomocy a detektyw w pełni sprawdził się. Jego praca zasługuje na najwyższe uznanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 15.05.2012 06:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Profesjonalizm na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.05.2012 16:47:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją