Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Czar-Dent Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Bogusława Czarnowska

Zawód: Stomatolog 
Adres: Podlaskie, 15-843 Białystok Świętokrzyska 5/U2
Telefon: 85 661 01 61 Kom. 537-572-707 Fax: 856610161
Adres e-mail: swietokrzyska(małpa)czar-dent.pl
Strona internetowa: www.czar-dent.pl
NIP:
542-272-93-70
Opis działalności: Bogusława Czarnowska jest właścicielką Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej CZAR-DENT. Wiedza, doświadczenie i pasja wybitnego zespołu lekarzy prowadzonego przez dr Bogusławę sprawiają, że liczba pacjentów Czar-Dent stale rośnie. Słowa kluczowe: Stomatologia, Implantologia, Stomatologia estetyczna, dentysta, Chirurgia stomatologiczna, Leczenie kanałowe, Endodoncja

Ocena: 90% pozytywna 29x 1x 3x

Jakość usług: 90% wysoka 29x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 14x
Ceny usług: 72% niskie 13x 14x 5x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 6145
Data utworzenia profilu: 2013-07-18 11:28:54
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-30 11:24:14 

Opinie o Czar-Dent Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Bogusława Czarnowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do dr Bogusławy Czarnowskiej dostać się jest naprawdę bardzo ciężko. 2 miesiące czekania, ale kiedy w końcu się udało wiem że warto. Profesjonalistka w każdym calu. Dwa implanty i zero bólu i komplikacji. Czekam teraz na koronki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2018-10-30 12:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieliście kiedyś robioną regenerację kostoną? ja tak. 2 razy. Poprzednio u innej warszawskiej gwiazdeczki okrzykniętej najjaśniejszą przez tzw.forumowiczów i inne gwiazdeczki, a ostatnią u dr Czarnowskiej. I uwierzcie mi - różnica kolosalna na korzyść tzw.Polski B. I bez względu co usłyszycie o poziomie leczenia na podlasiu, pamiętajcie, że to właśnie tu przyjmuje ten lekarz. Bez porównania sam zabieg, podejście, a przede wszystkim efekt!!!!!!! P.S. Białystok też jest piękny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Izabela Koc dnia: 2018-08-23 16:02:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Prośba o wycenę usług kosztowała mnie 200 zł. Nie dowiedziałem się niczego nowego a wizyta trwała 20 min. Dla mnie to naciagacze.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pacject dnia: 2018-03-10 20:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bólu zero. Nawet przyjemnie. Borowanie na leżąco. Dobrze wspominam i zapominam o starym stomatologu. w czardencie leczenie jest nieporównywanie komforotowe i mam wrażeniem że znacznie dokładniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie składałem
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-18 13:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo precyzyjna, sumienna, delikatna doktor. Warunki gabinetu komfortowe. Rozbudowana wiedza i umiejętności lekarskie. Umiejętność przekazywania informacji w spoób jasny (jak wygląda zabieg, ile kosztuje, jakie wyniki przyniesie). za to wszystko daję maksymalną notę, chociaż z terminem muszę powiedzieć, że musiałem czekać prawie miesiąc na pierwszą wizytę. Cóż. Warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel Klimczuk dnia: 2017-06-21 08:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: generalnie chciałabym tylko napisać, że nie bolało. I że było wygodnie. I bez marnowania czasu w poczekalni. co do reszty, czyli tzw jakości materiałów, czy też pracy - nie umiem nic powiedzieć, bo nie wiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żanka dnia: 2017-01-18 15:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chyba największą zaletą tego gabinetu jest to, że mają dentystów z różnych gałęzi (czy jak to się nazywa) w jednym miejscu. Można też na miejscu zrobić prześwietlenie. Ceny - dość wysokie, ale oszczędzam na czasie. poziom leczenia wysoki, poziom bólu niski lub nawet zerowy, poziom komfortu - zadowalający (mogłoby być trochę cieplej w gabinecie).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Romech dnia: 2016-09-06 15:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wyjątkowe szczęście podobno, bo zależało mi na wizycie u najlepszego implantologa, a przypadek chciał, że gdy wszedłem do kliniki, akurat pacjent jakiś odwoływał wizytę z powodu choroby i niechcący dosłownie i bardzo szczęśliwie trafiłem z marszu na konsultację. Niestety, kolejna wizyta dopiero za 5 tygodni, ale przynajmniej odbyłem teraz konsultacje. A więc o nich: świetnie przygotowane centrum. Od strony diagnostycznej mają wszystko. Zrobili mi tomografię, którą doktor od razu obejrzała. Na podstawie jej przygotowała kilkuwariantowy plan leczenia. Kompletny! Doktor wzbudza zaufanie, zwłaszcza jej podejście medyczne. Widać, że zna się na rzeczy, albo doskonale to udaje (chociaż z opinii i kolejek wnioskuję o jej ponadprzeciętnych zdolnościach). Kompetencje oceniam więc bardzo wysoko. Za kilka miesięcy opiszę to, jak wyglądało leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szczęściarz dnia: 2016-04-14 11:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny przykład: kompletna odbudowa a ściściej - projekt, wykonanie i wykończenie pełnego uzębienia w oparciu o implanty i mosty. Zabiegi (w sumie 3) w znieczuleniu ogólnym. Tak w dużym skrócie.Efekt przerósł moje oczekiwania!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Biernacki dnia: 2016-03-02 14:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem co prawda tylko na jednej wizycie - jak do tej pory - na konsultacji implantologicznej i muszę stwierdzić, że dzięki dr Czarnowskiej i jej podejścu do pacjenta (z medycznego punktu widzenia) już zapisałem się na zabieg implantacji i wpłaciłem zaliczkę. Jest najbardziej kompetentną osobą, z jaką miałem przyjemność rozmawiać i która podała mi kilka opcji (w tym również kosztowych) rozwiązania mojego problemu. z całą stanowczośią polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Dziekański dnia: 2016-01-04 10:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja leczę się z kolei w CZAR-DENT od około miesiąca. Jak narazie jestem poważnie zadowolony z samego leczenia i efektów. Mam wrażenie, że poziom znacznie przewyższa ten, z którym miałem do tej pory do czynienia. Czuję się dobrze. Znieczulenia mają bombowe i umieją się z nim obchodzić. Mam nadzieję, że nie będę musiał zmieniać opinii, bo do tej pory wstawiam same najwyższe noty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-18 08:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z krwawiącymi dziąsłami. I nie pomagła reklamowana pasta. Na fotelu wykonano mi jakiś test i zalecono na jego podstawie terapię antybiotykami. dr Czarnowska wykazywała przy tym nie tylko ogromną wiedzę, ale też po protu życzliwość. I to chyba lepiej na mnie wpłynęło niż cokolwiek innego - czułem, że jestem w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urbaniak Jan dnia: 2015-10-05 13:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli ktoś szuka taniego gabinetu -to niech szuka dalej a ten omija z daleka. Jeżeli ktoś szuka dobrego gabinetu - dobrze trafił. Wkurzające jest czasem czas oczekiwania do dr Bogusławy, ale w przypadku dobrych dentysów tak właśnie jest. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej Dess dnia: 2015-08-14 15:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Doktor Czarnowską. Osobiście usuwała mi ósemki (wszystkie cztery) podczas jednego zabiegu, dodatkowo zaimlantowała mi prawą górną czwórkę....ja oczywiście spałem sobie, bo na żywca nigdy bym się nie zgodził na wyrwanie nawet włoska. Chciałbym też, korzystając z okazji, polecić również dr Piotra Gałkina - anestezjologa, który wprowadził mnie w narkozę, a później delikatniw wybudził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń!
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-14 11:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w tym gabinecie po raz pierwszy lekarze zwrócili swoją uwagę na stan moich dziąseł, który nawiasem pisząc, nawet mnie niepokoił. Jestem w trackie leczenia i widzę efekty. Do tej pory dentysta tylko łatał dziury, ale tutaj wzięli się za mnie kompleksowo. Polecam, bo wydaje mi się, ze trudno znaleźćw Białymstoku tak fachową pomoc w jednym miejscu. Jestem zadowolona, chociaż ceny mogłyby być troszkę niższe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-06-29 12:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie jestem bardzo zadowolony. Leczony miałem jeden ząb kanałowo i jedną ósemkę miałem wyrywaną. Zostało jeszcze prostowanie zębów. Uwag więszkych nie mam, oprócz tego, ze do dentysty trochę trzeba poczekać. Osobiście mi się nie śpieszyło gdy szedłem ytam pierwszy raz, ale teraz, gdy wiem, na czym siedzę, a właściewie leżę (bo fotel rozkładają podczas borowania), to czekanie na kolejną wizytę jest trochę irytujące. Wolę jednak poczekać tutaj, do dobrego dentysty, niż bez kolejki prychodzić do jakiegoś konowała, który niewiele wie o zębach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hipek dnia: 2015-06-03 12:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zacznę od końca, od rzeczy najbardziej kontrowersyjnej, a więc od cen. Gdy po raz pierwszy odchodziłem od kasy, miałem wrażenie, że ceny są kosmiczne. Dziś, z perspektywy skończonego zabiegu wiem, że są po prostu adekwatne do jakości oferowanych usług. Leczyłem się endodotycznie w tym gabinecie. Co prawda nie u dr Czarnowskiej, ale ją także miałem okazję poznać podczas tworzenia dla mnie planu leczenia. Gabinet jest całkiem fajny. Cichy. Dobrze wyposażony. Wszystko robią na miejscu. Mam na myśli zdjęcia rtg, tomografię komputerową, czyszczenie zębów z kamienia, itp. Noszą też maski i rękawiczki - co w dzisiejszych czasach powinno być normą (jednak z opowieści wiem, że w innych gabinetach różnie z tym bywa). Leczenie kanałowe bez bólu. Znieczulenie komputerowe, tak przez nich zachwalane rzeczywiście działa w 100%!!! Atmosfera w gabinecie raczej dobra, chociaż to najmniej miarodajny czynnik. Terminowość bez zastrzeżeń. Fajne jest to, że gabinet przypomina o wizycie na dzie przed.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zostałem przyjęty bez kolejki, gdy rozbolał mnie ząb - duży plus
Opinia dodana przez: Seweryn Kościełko dnia: 2015-05-18 10:05:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: też myslałem ze jak zapłace więcej to bedzie dobrze zrobione a tu po usunięciu "8" nawet nie zaszyli mi dziruy i za własne 500zł ! meczyłem sie miesiąc a reklamacją ?? nie istnieje - jak profesjonaliści mogą zrobić takie pomyłki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak usługi reklamacyjnej, za "otwarcie paszczy" płacimy !
Opinia dodana przez: adam dnia: 2015-05-08 19:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług dr Czarnowskiej i jej asystentki - pani Magdy. Wprawadzają naprawdę świetną atmosferę podczas zabiegu. Są przede wszystkim bardzo konretne, świetnie przygotowane do swojego zawodu i wydaje mi się, że bardzo lubią to, co robią. Podczas implantacji, jak późiejszym pracom protetycznym czułam niezwykłe wyczucie estetyki dr Czarnowskiej i mimo mojej początkowej wizji, na szczęście dałam się Jej przekonać. I Właśnie za to jej dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wierzba dnia: 2015-03-31 13:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawie idealnie. Nie mogłem narzekać na to, jak się czułem na fotelu, ani też na ból (bezbolesny zabieg). Nie mogę narzekać na brak higieny u dr (zawsze maska i rękawiczki) ani na czystość w gabinecie (praktycznie pyłka nie widziałem). Jedyne, co może czasem trochę "zaboleć", to wizyta w recepcji po skończonym zabiegu - jest drogo. Z drugiej strony, narzekam, bo tylko na to mogę narzekać, ale wolę zapłacić więcej i narzekać tylko na to :-). Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michał Antoniuk dnia: 2015-02-17 10:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem co prawda jedynie na konsultacji, ale dr Czarnowska jako jedyny specjalista potrafił postawić, jak się później okazało, bardzo trafną diagnozę i potrafiła skierować do konkretnego lekarza w celu potwierdzenia jej obaw. Na podstawie wywiadu i dokumentacji medycznej wyciągnęła takie wnioski, do których nawet nie zbliżyli się specjaliści (w tym doktorzy naukowi) w całym kraju. Chciałbym w tym miejscu podziękować doktor Czarnowskiej, bo wykazała się nie tylko anielską cieprliwością odpowiadając na moje pytania, ale przede wszystkiom okazała się godnym zaufania specjalistą z wiedzą tak dużą, że sam byłem pod ogromnym wrażeniem. A jak już wspomniałem, pomocy szukałem niemal w całej Polsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian Frankowski dnia: 2015-01-20 12:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zakończyłam leczenie periodontologiczne u dr Czarnowskiej i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów, jak też z samego leczenia, tzn. w godzinowo wyznaczanych wizyt (chociaż czasami bywały poślizgi, ale nie przeszkadzało mi to zbytnio). Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, bo, jak się okazało, nie każdy lekarz chciał się podjąć leczenia mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-30 11:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Adamie, jestem w stanie zrozumieć Pańskie rozgoryczenie. Fakt, że w Czar-Den leczę się stosunkowo krótko, ale przyjaciółka mojej żony i jej cała rodzina leczą się w Czar-Dent od dłuższego czasu. Zaniepokojony Pańskim wpisem, postarałem się zasięgnąć języka. Otóż szanowny Panie Adamie, proszę mnie źle nie zrozumieć, ale jest Pan jedyną osobą (piszę to naprawdę odpowiedzialnie), jedyną, której opinię negatywną słyszałem lub czytałem (nawiasem pisząc, poprosiłem przyjaciółkę żony by zapytała wszystkich swoich znajomych, którzy leczą się w tym gabinecie, a znajomi swoich znajomych, itd.). Absolutnie jestem daleki od tego, by zarzucić Panu kłamstwo. Wręcz przeciwnie, oczywiście wierzę Panu, że taka sytuacja miała miejsce...chciałem tylko napisać, że albo miał Pan wyjątkowego pecha, albo...sam już nie wiem. Ja w każdym razie jestem zadowolony z usług tej firmy i nie zamierzam zmieniać stomatologa. Panu natomiast życzę szczęścia, a biorąc pod uwagę fakt zbliżających się świąt - oczywiście składam naprawdę szczere życzenia Wesołości:-), z okazji zaś Nowego Roku - mniej dokuczliwych i bardziej przyjaznych stomatologów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem
Opinia dodana przez: Bezpieczny dnia: 2014-12-11 16:54:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie piszący poniżej opinię, "takie cuda " to już są u nas u każdego stomatologa, a ile wizyt Pan zaliczył na 1 leczenie?? zobaczymy tylko ile te cuda wytrzymają bo moje wczesniej leczone w Czardencie ubytki wytrzymywały średnio do 1 roku , również bez uwzględnienia reklamacji, po prostu inni robią to może nawet i lepiej ale dużo taniej i przy mniejszej ilości tzw. otwarcia buzi za które płaciłem przy każdej wizycie! Nie polecam , zdzierstwo
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NIE ISTNIEJE !!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-08 18:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy pół roku temu, za namową przyjaciółki mojej żony trafiłem na fotel do dr Czarnowskiej, nie spodziewałem się cudów. Dużo słyszałem o tym gabinecie, w tym również to, że nie należy do najtańszych...ale żona naciskała, aż w końcu sama zarezerwowała mi wizytę bez mojej wiedzy. No i tak zaczęła się moja przygoda z Czardentem. Okazało się, że cuda istnieją, a ja jestem tego najlepszym przykładem. Gdyby można było wkleić zdjęcia chętnie bym Wam pokazał i udwodnił, że cuda istnieją. Nie chcę napisać, że zminili moje życie, bo mało kto weźmie to na poważnie....ale właśnie tak jest. Innego sformułowania nie widzę. Jedyny minus - to kolejki
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem
Opinia dodana przez: Bezpieczny dnia: 2014-10-30 11:59:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przykro że moja opinia zastała usunieta, zapewne dlatego ze była negatywna, potwierdziłem ją paragonami z wizyt. Po to jest te forum zeby budować fałszywy wizerunek??
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK USŁUG REKLAMACYJNYCH !!
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2014-10-08 09:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do dr Czarnowskiej skierowała mnie moja dentystka, która nie mogła sobie poradzić z moim problemem (rozchwiane zęby), zresztą bardzo cenię ją (dotychczasowa dentystka) za to, że nie próbowała walczyć z wiatrakami, ani nie udawała, że wszystko wie i nie prowadziła na mnie eksperymentów. A więc do dr Czarnowskiej trafiłam z polecenia mojej dentystki i jestem zachwycona profesjonalizmem tej lekarki (dr Czarnowskiej). Nie próbowała leczyć w ciemno i najpierw zleciła test (nie pamiętam nazwy), który miał wykazać, jakie bakterie są odpowiedzialne za ten stan zębów i jak dobrać leczenie. Na podstawie wyników, przedstawiła kompleksowy plan leczenia w kilku wariantach cenowych (bardzo duży plus, bo nie naciąga klientów) i wytłumaczyła różnicę. Z racji mojej sytuacji finansowej zdecydowałam się na ten najtańszy, a dr Czarnowska nawet nie próbowała mnie namawiać na zmianę decyzji. Nie zmienię gabinetu, bo przywiązałam się do dotychczasowego (zresztą jest znacznie bliżej), a i leczenie zachowawcze bardzo dobrze wychodzi mojej doktor, ale jeżeli ktoś szuka kogoś od rozchwianych zębów - polecam (zgodnie z moją dentystką), doktor Bogusławę CZarnowską! p.s. przepraszam za składnię, ale wiele lat byłam za granicą i chyba trochę zapomnialam jak się pisze :-(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Kinga Jakucka dnia: 2014-09-04 13:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem naprawdę mega zadowoloa z wizyty w Czar-Dent. Oto dlaczego: 1 - trafiłam do dr Czarnowskiej, która nie tylko jest świetnym lekarzem, ależ (jak się okazało po kilku długich sesjach implantologicznych) również bardzo fajnym człowiekiem; 2 - pacjentowi poświęcają tyle czasu, ile wymaga jego problem. Ja ostatnio siedziałam na fotelu prawie trzy godziny; 3 - wszystko można zrobić w jednym miejscu, mam to na myśli podstawowe leczenie stomatologiczne, leczenie kanałowe czy też tomografię 3D (swoją drogą - dzwine uczucie); 4 - gabinet utrzymany jest w najwyższych standardach nie tylko higienicznych i wyposażeniowych, ale też estetycznych. Naprawdę mi się tu podoba; 5 - Czasami zdarza się, że na wizytę muszę poczekać, ale wolę czekać i wiedzieć, że będę miała zrobione wszystko tak, jak należy, niż oddać się w ręce innego, niewiadomego pochodzenia stomatologa (raz to przerabiałam i mój lekarz musiał prostować to, co schrzanił inny dentysta); 6 - najbardziej prozaiczna sprawa - Centrum Czar-Dent mieści się 50 kroków od miejsca mojego zamieszkania :-) :-) :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: po tym, jak na własne życzenie załatwilam jedną plombę, w Centrum bardzo szybko i bez ociągania się naprawili mój błąd :-)
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 10:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pewnego czasu uczęszczam do dr Bogusławy Czarnowskiej i muszę się przyznać, że chyba się uzależniłam od tej Doktor. Z racji swojego wieku i nabytego doświadczenia (również dotyczącego stomatologów) mogę bez wyrzutów sumienia stwierdzić, że dr Czarnowska jest najlepszym z lekarzy, z kórymi miałam kiedykolwiek do czynienia, jest nie tylko dobrym dentystą ale też dobrym człowiekiem. Dla niej nie jestem mówiącym banknotem czy portfelem...dla niej jestem człowiekiem. Dr Czarnowksa nie tylko nie patrzy na zegar podczas wizyty (lub robi to bardzo inteligentnie), ale też zdaża się, że kosztem swojego wolnego czasu, pomaga mi. Dr Czarnowska to taki typ człowieka, który buduje zaufanie nie w oparciu o puste słowa, a czyny. Polecam wszystkim, którzy szukają dentysty z nieprzeciętną wiedzą i umiejętnościami, a przy tym szukają dentysty, któremu nie obca jest umiejętność słuchania i pomagania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-31 13:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciepła, serdeczna, niezwykle komunikatywna i, co najważniejsze, w pełni profesjonalna dentystka. Gdy dowiedziałem się, że oprócz tych wszystkich zalet kieruje kliniką Czar-Dent, nie mogłem uwierzyć...przestraszyłem się, że w związku z tym, że jest właścicielką, nie znajdzie dla mnie czasu lub będę bardzo pszybko "załatwiany"...ale nic takiego się nie stało. Teraz rozumiem, dlaczego czeka się do niej w kolejce dość długo...ale warto!!! Najlepszy białostocki stomatolog. Sama klinika jest przy tym prowadzona w sposób, który przerasta podlaskie realia. Porządek, najnowsze instrumenty, fenomenalnie! Podziwiam....i zazdroszczę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy dentysta w Białymstoku to dr Bogusława Czarnowska - i na pewno nie zmienię zdania. Ta kobieta odtworzyła mój uśmiech jeszcze zza czasów, gdy miałem w miarę zdrowe zęby. Nie powiem, cały proces był dość długi, ale wchodziły w zakres prac nie tylko implanty, ale też odbudowa kości. Zresztą dr Czarnowska jest zbyt dokładna i zbyt sumienna by kosztem Pacjenta nabijać sobie kasę. Super. mogę polecić ją z najczystszym sumieniem jakie mam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miiałem okazji zgłosić
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-01-30 14:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakieś pół roku temu wstawiałem u dr Bogusławy implanty (6 sztuk). Usługa wykonana została co najmniej fantastycznie. Sama dr dobrała dla mnie odpowiedni kształt, materiał i system. Ja tylko miałem się uśmiechać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 2013-09-19 10:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita kobieta!!! Od razu poczułem, że jestem w bardzo dobrych rękach. Babka wie co robi...a zanim zacznie to i mi wszystko wyjaśni. Pokazuje na ekranie lcd ubytek....bo za pierwszym razem jak byłem u niej, powiedziałem, że dentyści chyba sobie wymyślają różne schorzenia. U poprzedniego specjalisty chyba miałem przewiercone wszystkie zęby :-(. dr Czarnowska to solidna babka! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacja w moim przypadku była zbędna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 15:11:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją