Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Anna Gręda

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 94-103 Łódź Elektronowa 8
Telefon: 42 688 01 78 Kom. 601 358 469
Adres e-mail: anna.greda(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.greda-kancelaria.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka adw. Anna Gręda świadczy usługi na rzecz klientów indywidualnych i korporacyjnych. Słowa kluczowe: prawo cywilne, prawo rodzinne, obsługa przedsiębiorców, prawo pracy, odszkodowania, prawo spadkowe

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1568
Data utworzenia profilu: 2015-09-23 21:04:47
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-25 08:21:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Anna Gręda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pania Anie w sprawach rozwodowych. Udalo sie wypracowac szybko dobre rozwiazania. Dobry adwokat w rozwodzie to podstawa!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-14 07:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam w sprawach spadkowych. Wygrałam dziękii pani Ani sprawę o zachowek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-06 21:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Rozwiodelem sie na 1 sprawie z moja zona Dogadalismmy wszystko co do dzieciaka i mam az miesiac.wakacji z synem'!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-06 19:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję. Pani Mecenas prowadziła mi sprawę spadkową. Brat nie chciał mi udostępnić dokumentów. Mimo tego dzięki Pani Ani wszystko się udało. Rekomenduję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2016-01-02 20:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pania mecenas, ktora jest pistoletem!!! Umie podejsc do klienta i wszystko mu wylozyc jak na dloni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lalo dnia: 2015-12-28 20:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona z porady prawnej o rozwód. Wiem co moge i czego nie moge. Porada bardzo fachowa. Pani mecenas ma duza wiedze. Duza zaleta, ze pani mecenas przyjela mnie po mojej pracy to jest o 20.00. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-30 13:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolony. Pani Mecenas co prawda wziela ode mnie 200 zl za porade, ale siedzialem u niej przrszlo poltorej godziby a nie 5 minut. Rzadko zdarza sie, ze prawnik ma czas dla klienta a nie, ze odprawia za 200 zl po 10 minutach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-22 11:24:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Monitoring naleznosci u pani mecenas polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-11-21 13:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z prowadzonej sprawy z pozwu meza o kontakty z moja corka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-11-20 20:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zaopiniowała mi umowę deweloperską. Dzięki poradzie wynegocjowałam korzystniejsze warunki z deweloperem. Jestem bardzo zadowolona i bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola F. dnia: 2015-11-10 21:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i kompetentna Pani mecenas, nic dodać, nic ująć. Można spokojnie polecić wszystkim potrzebującym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-12 13:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super polecam! Wytlumaczone, napisane, skonsultowane ze mna - wszystko mega profesjonalnie tak jak chcialem. Polecam - www.greda-kancelaria.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-07 14:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polceam! Wszytsko wytlumaczone jak nalezy, wiem co robic! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek W dnia: 2015-10-02 08:34:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją