Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

North Service Grzegorz Ryśkiewicz

Zawód: komputery - naprawa, serwis Serwisant 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-501 Koszalin Zwycięstwa (Związkowiec) 137
Telefon: Kom. 602-298-811
Adres e-mail: north(małpa)list.pl
Strona internetowa: www.northservice.pl
Opis działalności: Serwis Laptop, serwis komputerowy, naprawa laptopów, naprawa komputerów, Tablety Słowa kluczowe: Tablety, laptopy, asus, hp, toshiba, serwis, komputery, naprawa komputerów, naprawa laptopów,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3567
Data utworzenia profilu: 05.05.2013 22:47:54
Data ostatniej aktualizacji: 13.09.2015 13:47:48 

Opinie o North Service Grzegorz Ryśkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie z forum - rzecz niezastąpiona, Korzystałem z usług firmy i jestem bardzo zadowolony, POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.07.2013 17:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wyrażanie opinii na forach - Naprawiałem komputer w North Service Naprawdę fachowa obsługa było widać że wiedzą o czym mówią, szybka naprawa. Trafiłem do nich z polecenia kolegi naprawiał tam komputer bardzo chwalił ten serwis - podzielam jego opinię Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Zieliński dnia: 17.07.2013 23:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług firmy sugerując się opiniami - wszystko się potwierdziło. Naprawdę szybka diagnoza i nasprawa. Cena rozsądna na tle innych. Firma warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Skorzystałem z usług tej firmy sugerując się opiniami - potwierdziło się wszystko. Naprawdę
Opinia dodana przez: Tomek Koszalin dnia: 24.06.2013 20:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana matrycy - czekałem w firmie 20 minut i zrobione Gwarancja na Rok POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Pluta dnia: 21.06.2013 23:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekspresowa diagnoza - Komputer odebrałam następnego dnia bez niespodzianek cenowych POLECAM Z CAŁEGO SERCA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2013 22:49:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiłam o szybką naprawę - piszę magisterkę następnego dnia odebrałam naprawiony komputer, Uszkodzona grafika Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2013 23:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Szybka bezpłatna diagnoza - koszty naprawy w Koszalinie taniej nie znalazłem no i 6 miesięcy gwarancji!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 06.05.2013 14:54:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją