Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FIRMA REMONTOWA

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 60-846 Poznań Kochanowskiego 22/9
Telefon: Kom. 691051308
Adres e-mail: firma(małpa)wgremonty.pl
Strona internetowa: www.abartremonty.pl
NIP:
781-101-14-55
Opis działalności: Wykończenia wnętrz, kompleksowe remonty, aranżacje wnętrz Słowa kluczowe: usługi remontowe, firma remontowa, remonty mieszkań, wykończenia wnętrz, remonty, poznań

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2032
Data utworzenia profilu: 2014-04-02 10:56:40
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-13 09:10:02 

Opinie o FIRMA REMONTOWA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia fachowo wykonują swoje zadania i pracę tanio i fachowo polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-09-10 16:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia - panowie są fachowcami - pracę wykonują solidnie, terminowo, potrafią doradzić, nie naciągając klienta na zbędne wydatki. Ważne jest także to, że po wykonanej pracy nie okazuje się nagle, że koszt robót jest wyższy niż ustalona cena. Do tego bardzo sympatyczni pracownicy. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 11:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma remontowa. Robota świetna, ceny na poziomie konkurencji, można by jakieś upusty powprowadzać. Ogólnie do polecenia i zarekomendowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 11:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia. Dziękuję za solidnie przeprowadzony remont w moim domu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadzia Zych dnia: 2015-01-14 10:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont lokalu usługowego został zrealizowany w sposób profesjonalny i rzetelny, a do tego w wyznaczonym, krótkim terminie. Fachowiec pozytywnie wykazał się ponadto własną inwencja twórczą i pomysłowością, proponując realizację części prac w sposób lepszy i bardziej estetyczny, niż w założonym przeze mnie projekcie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grochowski Edmund dnia: 2014-12-17 13:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ekipa! Wszystko było dokładnie omówione i tak samo dokładnie wykonane. Byli zawsze przed czasem, żeby rozpocząć o umówionej godzinie, sprzątali po każdym dniu, żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina I. dnia: 2014-12-06 21:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z projektem wnętrza, z dużą dokładnością, precyzją i dbałością o detale. Drobne, problematyczne kwestie były z nami wcześniej konsultowane i omawiane, dzięki czemu udało się uniknąć przypadkowych rozwiązań. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartoszewski W. dnia: 2014-12-03 13:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma remontowa. Prace wykończeniowe wykonane szybko i solidnie, pracę wykonują czysto, dbają o porządek. Cenowo również jak najbardziej ok - kwestia dogadania. Osobiście-szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ambroziak W. dnia: 2014-08-01 06:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna firma z której jestem zadowolony. Wykonali dla mnie malowanie wnętrz. Moje mieszkanie bardzo ładnie się prezentuje. Jestem zadowolona z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-09 09:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam remont w łazience bo moje płytki były już tak zniszczone ale nie wiedziałam jak to się robi więc wynajęłam te firmę. Jestem zadowolona z fachowców. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-05 18:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie prace zostały wykonane terminowo, bez zastrzeżeń. Bardzo jestem zadowolona z efektu końcówego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-22 09:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne wykonastwo i organizacje wspaniale wyremontowali moje mieszkanie za niewielką cene. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-02 10:57:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją