Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Błażej T. Siwek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 60-281 Poznań Konfederacka 5/5
Telefon: 604 420 927
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelariasiwek.com
Strona internetowa: http://www.kancelariasiwek.com
Opis działalności: Kancelaria radcy prawnego Błażej T. Siwek świadczy z najwyższą starannością kompleksowe usługi prawne dostosowane do indywidualnych potrzeb każdego Klienta. Słowa kluczowe: rozwody, alimenty, ubezpieczenia, odzyskiwanie należności, windykacja, spadki, testamenty, nieruchomości, prawo pracy, prawo karne, spółki, restrukturyzacje, upadłości

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1324
Data utworzenia profilu: 2015-09-10 09:27:21
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-10 09:27:21 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Błażej T. Siwek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szczery, wymagający, ale bardzo skuteczny adwokat. pozdrawiam, WT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władysław T. dnia: 2018-11-29 10:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało! Miałem zatarg z pracodawcą, w wyniku interwencji Pana Błażeja nie tylko nie doszło do zwolnienia i sprawy w sądzie ale awansowałem i moje zarobki wzrosły. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-27 12:12:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za fachową pomoc w przeprowadzeniu rozwodu i uzyskaniu alimentów. Dopiero Pan Mecenas uświadomił mi co mi się należy i zawalczyłam o to,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2018-07-13 12:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie tego nie robę, ale stwierdziłam, że jeśli ktoś dobrze i rzetelnie wykonuje swoją pracę to zasługuje na pochwałę i dobrą opinię. Polecam Pana Mecenasa, widać, że nie chodzi mu tylko o zarobienie pieniędzy, ale chce faktycznie pomóc. Bardzo się cieszę, że na niego trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 15:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny, konkretny, młody człowiek. Widzi rozwiązania tam, gdzie na pozór ich nie ma. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. W.T.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2017-03-08 12:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Siwek od pierwszego spotkania zrobił na mnie dobre wrażenie i tak juz pozostało. Za pierwsze spotkanie nie wziął ani centa, choć trwało ponad godzinę, tylko nas wysłuchał i przedstawił możliwe rozwiazania. Skorzystalismy z jego usług i nie zlujemy. Jest profesjonaliista w swojej dziedzinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-05 19:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu Mecenasowi nie borykamy się już z zadłużeniem najemców. Sprawa załatwiona sprawnie, w przystępnej cenie. Dzięki odpowiedziom pana Mecenasa jesteśmy bogatsi o nowa wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2015-09-24 09:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Siwek sprawnie pomógł odzyskać mój dług, a sytuacja nie była łatwa. Dzięki niemu śpię teraz spokojnie. Mogę śmiało polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola Kaja dnia: 2015-09-21 09:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Pan Siwek sprawnie zajął się moją sprawą, przystępnie wyjaśnił mi możliwe scenariusze postępowania, a następnie fachowo i terminowo zrealizował zlecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-09-18 15:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa z czystym sumieniem. Miły, cierpliwy, pełen zaangażowania i zrozumienia. Myślałam już, że nie odzyskam pieniędzy, a jednak tak się stało! Bożena W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-18 10:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tego prawnika. Przeprowadził mój rozwód szybko i skutecznie, mimo problemów piętrzonych przez mojego ex... Zawsze chętnie odpowiadał na moje najgłupsze pytania i przedstawiał możliwe rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-10 09:31:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją