Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

J-M JAROSŁAW BORKOWSKI

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, RADOM
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: OGRODZENIA BRUKARSTWO USŁUGI BUDOWLANE I SPAWALNICZE Słowa kluczowe: BRUKARSTWO OGRODZENIA USŁUGI SPAWALNICZE I BUDOWLANE

Ocena: 57% pozytywna 11x 8x

Jakość usług: 61% wysoka 11x 7x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 10x 1x 5x
Ceny usług: 90% niskie 9x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3164
Data utworzenia profilu: 18.01.2014 17:16:28
Data ostatniej aktualizacji: 30.08.2015 09:25:08 

Opinie o J-M JAROSŁAW BORKOWSKI

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA NA TA FIRME,WSPÓŁPRACUJE Z BRATEM ANDRZEJEM KTÓRY POBRAŁ ZALICZKĘ NA KOSTKĘ. PO DWÓCH MIESIĄCACH JAREK PRZYJECHAŁ Z ROBOTNIKAMI KTÓRZY ROZPOCZYNALI PRACĘ OD PIWA I WÓDKI. JEDNEGO DNIA UŁOŻYLI 20M KOSTKI NA DRUGI DZIEŃ ROZBIERALI DO POPRAWY NA STAREJ PODSYPCE TĄ KOSTKĘ UKŁADALI 3 MIESIĄCE. CAŁY CZAS USPOKAJAŁ ŻE BĘDZIE DOBRZE I WYBRAŁ PIENIĄDZE. ZOSTAŁO DO UŁOŻENIA 60M. ZOSTAWIŁ TACZKI POZIOMICE ŁOPATY I UCIEKŁ. WYDZWANIAŁEM PRZEZ KILKA MIESIĘCY MÓWIŁ ŻE ODDA PIENIĄDZE A PÓŹNIEJ ZABLOKOWALI TELEFONY. PRACOWAŁO DWIE OSOBY Z UKRAINY NIE ZAPŁACIŁ TYM LUDZIOM. PO MIESIĄCU PRZYJECHALI DO MNIE Z PROŚBĄ O POMOC W ODZYSKANIU PIENIĘDZY OD TEGO WLASCICIELA. NIE DAWAJCIE ŻADNYCH ZADATKÓW . ZATRUDNIŁEM INNĄ FIRMĘ KTÓRA ROZEBRAŁA CAŁĄ KOSTKĘ I UŁOŻYŁA NA NOWO
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2020 18:49:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozpoczyna budowę aby wziąć zaliczki od klientów a potem ich nie kończy. Co chwile to inni pracownicy. Ludzie wydzwaniają cały czas kłamie, pracownikom też nie płaci. Ostrzegam omijajcie tą osobę z daleka.
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 03.06.2019 09:26:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bierze zaliczki i robi tylko proste rzeczy i to niesolidnie. Potem kolejni wykonawcy liczą sobie więcej, bo trzeba po nim poprawiać. Niemal za każdym razem przyjeżdża z innymi praoownikami, którym podobno nie płaci. Przeciąga terminy wykonania miesiącami. Potem zaczyna się walka i nieodbieranie telefonu. Absolutnie odradzam tego człowieka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 28.05.2019 06:36:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozliczył się z pobranych pieniędzy, nie wykonał ogrodzenia, nie odbiera telefonów, kłamie w żywe oczy! Sprawa została zgłoszona do odpowiednich instytucji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 09.04.2019 17:51:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od połowy czerwca rozwalone roboty nabrał zaliczek i zniknął nie odbiera telefonu i kłamie co do następnego terminu jest bardzo nie słowny i nie polecam !!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2018 16:07:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: były pracownik= rudy kłamie oszukuje, nie płaci pracownikom,naciąga inwestorów.Kradnie kostkę aby naciągać na metry.DUŻO MÓWI MAŁO ROBI.UWAGA robi same proste zeczy jak płyta główna,ławy fundamentowe bierze zaliczki i ucieka.Zamawia tanszy beton.Korytuje podłożejak najlepiej dla siebie nie dla inwestora,aby on jak najmnie wydał.Uwaga na pozytywne opinie robiłem u niego od 2013 i wiem ze to jego słupy jak i firma stoi na słupy bo jarek ma za dużo długów od oszukiwania ludzi. jesli ten wpis zniknie dopilnuje aby strona odpowiedziała za krycie przestępcy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 26.02.2018 14:30:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Umówiony na budowę ogrodzenia, pierwszą i najłatwiejszą część wykonał, aczkolwiek niechlujnie. Potem, same kłopoty. W standardzie - nieodbieranie połączeń, ale szybkie odbieranie z innego numeru. Odwlekanie tygodniami, kłamstwa i bezczelność to norma...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Klient dnia: 10.10.2017 14:51:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SPOKOJNA FIRMA CIERPLIWA I RZETELNA MAJĄ POJĘCIE O TYM CO ROBIĄ POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HENRYK dnia: 29.05.2016 20:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i solidnie wykonany plac z kostki i ogrodzenie. Dzięki podpowiedziom rozwiązań zaoszczędziłam troszkę pieniędzy. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Wojcieszak dnia: 12.04.2016 19:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wiedzą co i jak i nie naciągają na koszta Szybka i konkretna robota rzetelna i uczciwa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2016 10:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie plac z kostki i ogrodzenie typu "chiński mur". Całość wykonana sprawnie, szybko i solidnie. Zdecydowanie polecam pana Jarka z ekipą. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew J. dnia: 02.09.2015 16:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robili u mnie ogrodzenie Teraz będą układali kostkę Jestem zadowolony POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2015 16:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma Polecam każdemu Wykonali 120 m ogrodzenia elegancko i solidnie Można być spokojnym o jakość i uczciwość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek Sobczyk dnia: 30.03.2015 18:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudniłem tą firmę z polecenia moich znajomych Wykonywali u nich prace brukarskie i budowę ogrodzenia Kolega był zadowolony i mnie też się podobało Firma OK Prace wykonane starannie i fachowo Ułożenie kostki brukowej i budowa 200 m ogrodzenia Miła atmosfera i ciekawe pomysły POLECAM TEGO WYKONAWCĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MICHAŁ dnia: 22.03.2015 09:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma właśnie zakończyła prace u mnie. 120 m2 kostki brukowej, budowa ogrodzenia z klinkieru i wykonanie bramy. Jedyne co mogę powiedzieć to bardzo bardzo dziękuję. Jakość i wykonanie bardzo dobre mimo złych warunków terenowych. Pan Jarek i ekipa poradzili sobie z nagle wynikłymi kłopotami. Jeszcze raz bardzo dziękuję i wszystkim gorąco polecam. Oby więcej takich firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Chojnacki dnia: 28.02.2015 09:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie kilka prac: ułożenie 220 m2 kostki, ogrodzenie, naprawę dachu i wylewki w budynku gospodarczym po poprzednich pseudo-fachowcach oraz kompleksowy remont domu. Jedno co mogę powiedzieć to ogromny plus dla tej firmy. Delikatne poślizgi w terminach spowodowane były ciągle wychodzącymi przeszkodami podczas prac. Jakość wykonania znakomita. Ceny przystępne i co najważniejsze z możliwością negocjacji. Podsumowując bardzo gorąco polecam i pozdrawiam pana Jarka i ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emil dnia: 17.12.2014 06:23:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM TEGO RUDZIELCA... FIRMA DZIOD
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: JERY dnia: 29.09.2014 15:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA TA UKŁADAŁA MI KOSTKĘ BRUKOWĄ A TAKŻE BUDOWAŁA OGRODZENIE POLECAM NORMALNI LUDZIE JAK TRZEBA TO PODPOWIEDZĄ ŻEBY BYŁO TANIEJ I LEPIEJ MAŁY POŚLIZG Z TERMINEM ALE TO DLATEGO ŻE NIE WYRABIAJĄ SIĘ ZE ZLECENIAMI A CO NAJWAŻNIEJSZE TO BRAK ALKOHOLU NA ROBOCIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LEON dnia: 06.02.2014 12:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TĄ EKIPĘ WYKONYWALI DLA MNIE OK 10 RÓŻNEGO RODZAJU OGRODZEŃ A TAKŻE UŁOŻYLI OK 5000 M KOSTKI BRUKOWEJ NIE BYŁO ŻADNYCH PROBLEMÓW CZASAMI MAŁE OPÓŻNIENIE ALE TO WYNIKAŁO Z DUŻEJ ILOŚCI ZLECEŃ LUB Z BRAKU MATERIAŁU NA KAŻDĄ PRACĘ WYSTAWIONA BYŁA GWARANCJA NORMALNA BRYGADA Z DOŚWIADCZENIEM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2014 17:22:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją