Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Perfect Look Joanna Bojczuk

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 90-369 Łódź lodz Piotrkowska 204210 204/210
Telefon: 500-051-815 Kom. 500051815
Adres e-mail: asia.perfectlook(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.perfect-look.miastofryzur.pl/
Opis działalności: Salon Fryzur "Perfect Look"sc Słowa kluczowe: fryzjer,uslugi fryzjerskie,farbowanie wl.,strzyzenia,czesania,fryzury ślubne,dekoloryzacje

Ocena: 100% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 37% niskie 3x 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4233
Data utworzenia profilu: 2010-08-23 10:58:35
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-23 13:47:41 

Opinie o Perfect Look Joanna Bojczuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon - centrum Łodzi, przyjazna atmosfera a przede wszystkim profesjonalna obsługa! Idealnie dobrana farba i cięcie, powodują, że zawsze wychodzę zadowolona! Polecam, jeśli ktoś szuka salonu z dobrymi cenami i świetną fachową obsługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga dnia: 2015-01-29 10:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzygę się u P. Asi od wielu lat (wczesniej w wiadomym salonie). Mam raczej problemowe włosy i zawsze swoją wizję fryzury która nei zawsze jest łatwa do realizacji. Wcześniej chodziłam do innych fryzjerów i zawsze kończyło się to płaczę, od p. Asi wychodzę zawsze zadowolona. Fryzura utrzymuje się miesiącami, włosy są zdrowsze i świetnie się układają. Jest to naprawdę świetna stylistka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: remedios dnia: 2013-01-29 15:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asia dnia: 2012-11-25 21:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług pani Ani od co najmniej 7 lat. strzyżenie zawsze perfekcyjne. fryzura utrzymuje się ok.3 miesięcy. gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: j. dnia: 2012-09-24 12:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, choć ceny do niskich nie należą. Włosy świetnie się układają po ścięciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gozo dnia: 2012-01-02 11:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Ani byłam już kilka razy, fakt na głowie nowości nie mam, ale włosy są świetnie ścięte, super się układają i wystarcza to na 2-2,5 miesiąca. Salon faktycznie schowany jest z tyłu budynku, bez reklamy, ale widać kompletnie nie jest to dziewczynom potrzebne, bo klientek mają dużo:-) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: marzen dnia: 2011-10-07 11:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie u P.Ani bez zarzutów, więc opinia moja pozytywna choć tanio raczej nie jest
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-01 09:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zgodnie z waszymi zaleceniami poszlam do pani Asi,nie zmienila mi fryzury ale dotychczasowa dopiescila pod kazdym wzgledem,wlosy lepiej mi sie ukladaja,wygladaja zdrowiej.Jestem zadowolona,doradzila jakie kosmetyki powinnam stosowac i zrobila mi saune na wlosy,efekt jest fajny wlosy odzyskaly polysk i wygladaja zdrowo i swiezo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OLA dnia: 2011-05-22 07:25:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: minęły jakieś 3 tygodnie od wizyty a fryzura, juz nie taka rewelacja, spodziewałam się lepszego efektu na dłuższy czas, niektóre z Was wypowieadłay się że fryzura jest ok przez 3 m-ące i wtedy to nawet nie tak drogo wychodzi, ja jestem innego zdania, chętnie bym poszła na poprawkę... Cóż widocznie ile ostrzyżonych/farbowanych itp. głów tyle opinii:))
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-14 18:11:45 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukając inspiracji na nową i dobrze ostrzyżoną fryzurę, kierując się pozytywnymi opiniami interanutek odwiedziłam salon Perfect Look, podzielę się swoimi wrażeniami po wizycie w salonie, który po pierwsze trudno znaleźć gdyż wejście niepozorne i bez reklamy jest od tyłu budynku a nie od ulicy. Polecana P.Asia wywarła na mnie bardzo NIE miłe wrażenie(bez szczegółów), przeciwieństwem jest P.Ania miła i sympatyczna. W salonie jest chłodno, ja zmarzłam. Trochę brak miłej rozmowy. Strzyżenie przez P.Anię bez zarzutów, choć nie mam nowej fryzury a poprostu skróconą i dobrze ostrzyżoną poprzednią, strzyżenie bardzo profesjonalne, nie mam problemów z układaniem fryzury w domu, polecam. Cena za strzyżenie 70zł - powiem tak równie dobre strzyżenie mam już za 40zł u mojego poprzedniego fryzjera, a fryzura tak samo dobra. Nic nowego się nie zadziało na mojej głowie więc po co przepłacać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: D. dnia: 2011-02-18 09:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze jak od pani Asi wychodze jestem zadowolona i usmiechnieta.fryzura dopieszczona jest pod kazdym wzgledem.polecam ja z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola dnia: 2010-11-03 06:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest niewatpliwie najlepszym i najmilszym fryzjerem!!!!zna swoj fach ktory ma w rekach.dla mnie to stylistka a nie tylko fryzjerka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2010-09-19 08:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam sie,jest najlepsza!!!i nareszcie otworzyla swoj salon,i mozna strzyc sie czesciej bo ceny sa nareszcie normalne a nie jak na narutowicza ,120 za strzyzenie krotkich wlosow!!!!przegiecie!!!Stasiowi chyba cos sie pomieszalo,z tymi cenami!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lolka dnia: 2010-08-23 11:02:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją