Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Małgorzata Skarzyńska

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-133 Warszawa Aleja Krakowska 291/72
Telefon: 732-561-198 Kom. 535-236-091
Adres e-mail: skarzynskamalgorzata(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokatskarzynska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 83% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 21262
Data utworzenia profilu: 2015-08-03 17:01:36
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-04 21:08:35 

Opinie o Adwokat Małgorzata Skarzyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam skrzywdzona tak jak tylko kobieta może być skrzywdzona przez mężczyznę. Mecenas Skarzyńska była moim pełnomocnikiem w sprawie karnej, bardzo mi pomogła, była konkretna a momentami bezwzględna bo niestety tego wymagała sprawa. Wywalczyła dla mnie bardzo wysokie zadośćuczynienie i poczucie, że jest coś takiego jak sprawiedliwość. Nic nie zatrze we mnie tego co mnie spotkało, ale dzięki MS wiem, że było warto walczyć. Nie podpiszę się w imienia i nazwiska bo jak Pani Mecenas przeczyta ten post będzie Pani wiedziała o kogo chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: NIKa dnia: 2019-08-05 12:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie tylko doby adwokat, ale przede wszystkim bardzo honorowy i porządny człowiek. Jeszcze raz wielkie dzięki M.K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciej Krasz. dnia: 2018-05-08 08:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwodowy Killer! Bezkompromisowa, kompetentna, profesjonalna. Będę ja polecac każdemu kto potrzebuje pomocy w sprawie rozwodu i alimentów. Dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2017-08-28 09:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny komentarz dla przemiłej, kulturalnej i bardzo dobrej pani adwokat. Z pomocy korzystałam przy okazji rozwodu i się nie zawiodłam. Polecam każdemu poszukującemu wsparcia prawnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2017-05-02 06:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas młoda, ale kompetentna i terminowa. Umiała odpowiedzieć na każde pytanie, chodziła na rozprawy, kontaktowała się ze mną co do każdej czynności. Pisma wysyłane do sądu były przekonywujące. Bardzo dobrze wspominam współpracę. Polecam - szczególnie w sprawach cywilnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.M dnia: 2016-04-10 16:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz dziękuję za pomoc (tyle i aż tyle). Widac ze pani mecenas kocha to co robi i robi to dobrze. Dzisiaj sad oddalił zażalenie mojej eks :)Jeszcze raz dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janusz Zim. dnia: 2016-03-03 14:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa porada, chociaż sprawa okazała się prosta. Swoją drogą bardzo konkretna i jednocześnie sympatyczna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Tomasz W. dnia: 2015-09-06 17:21:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją