Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Ewa Mikulska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Opolskie, 49-300 Brzeg Chrobrego 6b/2
Telefon: 774164967 Kom. 666852847 Fax: 774164967
Adres e-mail: mikulska_adwokat(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.adwokat-em.pl
NIP:
747-127-88-91
Opis działalności: usługi prawnicze Słowa kluczowe: adwokat,prawnik,rozwody,podział majątku, sprawy karne, Adwokat sprawy cywilne, Adwokat Brzeg karne, porady prawne Brzeg, rozwód wrocław Adwokat, dobry Adwokat rozwód opole, alimenty Brzeg, podział majątku brzeg, adwokat oława,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1450
Data utworzenia profilu: 2015-08-02 16:52:56
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-04 18:57:48 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Ewa Mikulska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość świadczonych usług, duży profesjonalizm, doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-01-16 22:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat, która potrafi działać! Racjonalna, twardo stąpająca po ziemi a przede wszystkim skuteczna! (prowadziła moją sprawę rozwodową)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata z Jeleniej Góry dnia: 2017-07-04 22:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa Cywilan podział majątku trudna ,ale adwokat rzetelny i stanowczy wręcz podejście Pani adwokat wiarygodne dbałość o klienta wielki szcunek dla Pani Mecenas Ewy Miulskiej polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian dnia: 2017-02-19 18:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy reprezentant klienta. Nie boi się wziąć na siebie ciężaru merytorycznej dyskusji. Polecam panią Mecenas, sprawy prowadzi w sposób rzetelny i profesjonalny, wszystko w terminie, dokładnie i bardzo rzeczowo. Polecam z całkowitym przekonaniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2016-03-12 12:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa porada, szybkie działanie i co najważniejsze 100% skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-09-27 22:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa karna przeprowadzona rewelacyjnie . Jestem bardzo zadowolony . Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-18 22:49:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją