Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marlena Kołtowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 54-130 Wrocław Szybowcowa 14
Telefon: Kom. 697108189
Adres e-mail: marlena.koltowska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelaria-koltowska.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat wrocław, prawnik nysa, adwokat nysa, dobry adwokat, sprawy rodzinne, rozwód, alimenty, odszkodowania, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1356
Data utworzenia profilu: 2015-07-16 15:11:41
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-02 20:46:50 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marlena Kołtowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super adwokat, wygrała moją sprawę. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-23 21:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjoalne podejście do wyknywanych usług,a przy tym dobra i swobodna komunikacja ze strony Pani Marleny ułatwia przejście przez trudne chwile w życiu z którymi sama bym nie była w stanie sobie poradzić. Polecam głównie w sprawach rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2018-08-23 13:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat p.Marlena Kołtowska to adwokat 3 razy S: Solidny. Skuteczny. Skrupulatny oraz kompetentny i rzetelny. Bardzo nam pomogła kiedy popadliśmy w poważne problemy rodzinne (upadłość konsumencka i eksmisja). Dwie sprawy i dwie wygrane ! Dwa sukcesy ! Gorąco polecamy panią adwokat Marlenę Kołtowska. Dzięki niej zaczęliśmy nowy rozdział naszego życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata i Andrzej dnia: 2018-08-21 23:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super adwokat, zaangażowana, przygotowana do każdej rozprawy. miałam wielu adwokatów, praktycznie każdego interesowała tylko kasa. u niej widzę szczere zainteresowanie problemem. W dodatku skuteczna. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2018-08-21 18:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mecenas prowadzila moją sprawe rozwodową i jestem zadowolony z jej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian dnia: 2018-07-18 02:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwie sprawy poprowadzone profesjonalnie, obie wygrane. Bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam Panią Mecenas Kołtowską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-06-12 00:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o podwyższenie alimentów na 2 dzieci. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-07-16 15:19:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją