Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wod-Kan Paweł Turopolski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Dolnośląskie, 51-354 Wrocław Poleska
Telefon: Kom. 726755559
Adres e-mail: szkielko88(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Hydraulik Słowa kluczowe: zapchania, montaż/demontaż instalacji kanalizacyjnych i sanitarnych

Ocena: 92% pozytywna 25x 2x

Jakość usług: 96% wysoka 24x 1x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 25x 1x
Ceny usług: 91% niskie 21x 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 4435
Data utworzenia profilu: 2013-02-09 22:19:58
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-01 02:17:50 

Opinie o Wod-Kan Paweł Turopolski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM :) MIAŁEM PROBLEM Z RURAMI KANALIZACYJNYMI, ZAPYCHAŁY SIĘ NAGMINNIE. PRZEKAMEROWALI MI RURY KAMERĄ INSPEKCYJNĄ NA ODCINKU 20 I ZNALEŻLI AWARIE... PĘKNIETA RURA NAPRAWA ODBYŁA SIĘ BŁYSKAWICZNIE I DO DZIŚ JEST OK ;) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-09 17:52:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyjechal punktualnie sprawnie wszystko zrobil polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-18 18:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Jak najbardziej chciałbym polecić, wymiana tego samego dnia co zgłoszenie, wszystko fachowo załatwiona a co najważniejsze w fachowo miłej atmosferze.. Polecam ;) P.S Cena adekwatna do wykonanej pracy.. nic za darmo.. ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-05-26 20:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedyny hydraulik pracujący 24h od wezwania mineło 20min polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko ok
Opinia dodana przez: Bartek Mycel dnia: 2015-03-12 20:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam uratowana co tygodniowa gorąca kąpiel przyjechał fachowiec i naprawił mi cieknacy Junkers i do tego odetkal mi gratis umywalke polecam nie ma jak gratisy ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klijent dnia: 2015-02-01 00:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych hydraulik który potrafił mi pomóc z zatkanym młynkiem przy toalecie dzwoniąc po innych hydraulikow wszyscy mówili mi że nie mają czasu albo wydaje mi się ze nie potrafia uporać się z mlynkiem P.s. szybko sprawnie wykonana usługa polecam ,,telepizza,,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-23 00:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt inny w święta nie chciał przyjechać, a u tej firmy nie było problemu przyjechali i zrobili szybciutko 100% pozytyw. Dzięki chłopaki za uratowane święta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2015-01-03 21:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania za szybką i sprawną naprawę POLECAM W 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-30 13:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam zadzwonilem wieczorem w swieta do tego hydraulika z zapchana toaleta odpowiedziaz ze nie ma problemu zrobi sie az sie zdziwilem bowczesaniej wykonalem chyba z 20 telefonów poprostu polecam ten hydraulik pracuje 24h na dobe non stop
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-27 22:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, usługa wykonana rzetelnie i z miłą chęcią płacę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-08 18:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po naprawie przez tego fachowca zaczelo ciec ma szczescie ze przyjechal bez gadania na reklamacje !!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pracodawca dnia: 2014-12-07 03:12:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekło pod brodzikiem, zadzwoniłem do tego hydraulika około godziny 20:30. Powiedział bym przygotował 600 złotych, na pytanie co tak drogo stwierdził: bo jest już noc. W google w reklamach płatnych reklamuje się: "Tanio.24H." Bardzo tanio. Najdroższy hydraulik w mieście. Przyjechał inny hydraulik, dokręcił syfon i uszczelnił szybę silikonem. Zapłaciłem 100 złotych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-11-25 22:26:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny sa ok przez telefon podal mi wycene za robote a do tego przyjechal puntktualnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 2014-09-24 00:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozdrawiam was i polecam :) porzadny fachowiec zrobil od razu i bez mamrotania . Inny hydraulik przez telefon mowil ze weznie 50 zl max no i ku...rwa nie klamal wziol 30ZL !!!!!!! tyle ze nic ku.....rwa nie zrobil .WIEC POLECAM TEGO O TO GOSCIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-06 21:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! dobry fachowiec zrobil zapchanie bardzo sprawnie i trwale minelo juz 2 tygodnie i nadal jest OK poprzednicy nie potrafili sobie poradzic z zapchana rora i do tego nie chcial tak jak reszta 300 zł !!!!!!! tylko wzia 150 :):):) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-17 14:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich czytających, Jak tak dalej nie będzie w naszym kraju ''dobrych fachowców '' - Ten Pan to profesjonalista ''Za darmo to umarło a pięćdziesiąt złotych to przepadło'' Ta sama usługa u innych hydraulików kosztowała 200zł wzwyż, Żenada!!! Polecam go wszytskim za 50 zł swoją usługę może zrobić tylko partacz.. w dzisiejszych czasach. Takie jest moje zdanie więc nie oceniaj kogoś kto INKASUJE ZA DOBRZE WYKONANĄ SWOJĄ USŁUGĘ. Z wyrazami szacunku dla tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-07-15 22:27:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hahahha. Jak ktoś mówi że ceny u tego pana są niskie to chyba na głowę upadł. Wymiana cieknącego kolanka pod zlewem 150zł + koszty materiału. O zgrozo!!!!!!!! Znajomy dał i numer do swojego hydraulika który robi mu różne rzeczy od lat i za robociznę wziął 50zł. Nie polecam!!!!!
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-11 12:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa: montaż kompaktu wc. Szybko, sprawnie, fachowo. Pan Paweł pomógł mi jeszcze przy transporcie części z castoramy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Plucinski dnia: 2014-06-17 20:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: We had a badly stuck kitchen sink, so we called the plumber and he came on a Saturday. The price was the same as confirmed on the phone. The whole exercise was 20 minutes. I wholeheartedly recommend this plumber.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-03-12 16:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry sprzet maja i na robocie sie znaja. Pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-07 23:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wezwalam 2 hydraulikow ze spoldzielni i te 2 sierioty nic nie zrobily.. bo po co pracowac?! zadzwonilam po panow hydraulikow przyjechali szybko i sprawnie wykonali usluge a bylo to zapchanie. polecam uslugi tych panow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dzidka dnia: 2014-01-11 18:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od 2 lat korzystam z usług tego pana jestem zadowolony z doradztwa i wykonanej pracy.nie ma problemu z kontaktem czy z umówieniem termnow .poleciłem innym moim znajomym tego Pana u których wykonał instalacje i do tej pory każdy z nich wspomina go jak najlepiej.tym bardziej sam mam satysfakcje że poleciłem dobrego fachowca .dziekuję i pozdrawiam firmę Bezprzecieku :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 2013-11-27 19:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznch hydraulików, który zna się na swojej pracy polecam usługa wykonana w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-09-20 22:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan szybko przyjechał (w ten sam dzień). Wycenił usługę nie za wysoko i mimo trudności nie zmienił swojej pierwotnej ceny. Naprawę usterki wykonał szybko i profesjonalnie. Póki co nic nie cieknie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kajetan dnia: 2013-08-01 16:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechali naprawde szybko nim zalalo cale mieszkanie odetkali kanalizacje bardzo sprawnie i posprzatali po sobie jestem bardzo zadowolony polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Wrubel dnia: 2013-06-29 08:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wezwałem panów hydraulików do rozwalonej rury pod wanną, robota była ciężka bo wanna szczelnie obudowana, a rury niewymiarowe, jakby wystarczało kupić część zamienną to sam bym zrobił. Panowie tak naprawili, że jest lepiej jak było, przyjechali punktualnie, z góry przez telefon podali cenę (niską!) i dotrzymali słowa bez kręcenia, że coś trzeba ekstra. Do tego pełna kultura, żadnych uśmieszków czy "dobrych" rad. Wyglądają na młodych ale na pracy się znają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr von Hirschberg dnia: 2013-06-07 23:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawde szybko i dobrze mimo młodego wieku warty polecenia. do tego przystojny ;P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: poprostu bez zarzutów
Opinia dodana przez: Marta Wachelka dnia: 2013-03-13 20:18:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją