Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Joanna Pieczka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-052 Oświęcim, Kraków Kraków św. Wawrzyńca 39/2
Telefon: Kom. 606491614
Adres e-mail: pieczka.joanna(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat Oświęcim, adwokat Kraków, rozwód, alimenty, prawo cywilne, dobry prawnik, dobry adwokat, skuteczny adwokat

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2965
Data utworzenia profilu: 17.07.2015 12:30:51
Data ostatniej aktualizacji: 17.07.2015 12:30:51 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Joanna Pieczka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baaaaaaaaaaardzo polecam usługi Pani Mecenas. Super poprowadziła moją sprawę, ceny też nie są zbyt wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Mazur dnia: 25.05.2020 07:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pani Mecenas za pierwszym razem skorzystałem przypadkiem, sprawa była pilna, szukałem adwokata który najszybciej mi pomoże. Potem przekonałem się i wracałem z kolejnymi sprawami. Dzięki poradom prawnym uniknąłem zarówno kłopotów w życiu zawodowym (trafne uwagi do umów zawieranych przez moją firmę), jak prywatnym (kontakty z dziećmi udało się załatwić w szerszym zakresie, pomimo twierdzeń byłej żony, że są za małe). Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Sajewicz dnia: 28.02.2017 12:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas ,jest bardzo taktowna i delikatna w sprawach rodzinnych, z prawdziwym wyczuciem traktuje klienta, daje poczucie bezpieczeństwa. Bardzo dokładna i terminowa, widać że ma doświadczenie w różnorodnych sprawach. Jak trzeba to no sali sądowej skuteczna i łatwo nie odpuszcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena76 dnia: 22.12.2016 13:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik i świetny człowiek. Bardzo polecam. Pani Adwokat doskonale zajęła się moją sprawą rozwodową a potem majątkową. Dzięki niej czułam, że dam radę i że nie jestem z tym wszystkim sama. Pani Adwokat pomogła mi wyjść obronną ręką z najtrudniejszej chwili mojego życia. Dziękuję. Anna M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna M. dnia: 10.05.2016 10:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Dzięki jej profesjonalizmowi i pomocy udało się porozumieć z moją byłą -już! - żoną w kwestii spotkań z dziećmi i alimentów. Zaangażowanie Pani Mecenas sprawiło, że sprawa nie trwała jak inne 1.5 - 2 lata, tylko zakończyła się po 1 rozprawie i przesłuchaniu jednego świadka. Bez niepotrzebnych opinii RODK, badań, wywlekania brudów i całego tego bagna. Dziękuję i Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Ł. dnia: 05.03.2016 12:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Adwokat przyszłam z polecenia koleżanki i uczciwie mogę polecić dalej. Dobrze zna przepisy i praktykę sądów, b.komunikatywna, jasno tłumaczy stan sprawy, jej potencjalny dalszy przebieg itd. Na sali sądowej ciężko ją zaskoczyć, jest świetnie przygotowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota Szablewska dnia: 29.12.2015 11:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i miła babeczka. Idąc z nią na rozprawę naprawdę można czuć sie spokojnie i bezpiecznie, wszystko na bieżąco tłumaczy co i jak ma byc, widać ze wie co robi. Polecam wszystkim, lepiej trochę dołożyć i zdecydować sie na kogoś sensownego niż brać jakiegoś konowała albo próbować swoich sil w sadzie samemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan L. dnia: 03.11.2015 14:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szalenie pracowita i życzliwa osoba. Z najwyższą starannością prowadziła moją sprawę rozwodową, która zakończyła się z efektem lepszym niż zakładałam. Pani Mecenas jest bardzo wyważona i konkretna, ale jednocześnie bardzo empatyczna i wyrozumiała. Bardzo polecam i dziękuję za okazaną mi pomoc w najtrudniejszych chwilach mojego życia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 05.10.2015 14:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła z najwyższą starannością i zrozumieniem moją sprawę rozwodową. Wyjątkowo ciepła i solidna osoba. Przez cały czas trwania procesu Pani Mecenas była świetnie przygotowana i zorientowana w sprawie. Naprawdę bardzo polecam, wszystko skończyło się dla mnie pomyślnie, a dzięki długim rozmowom z Panią Mecenas przeszłam przez ten proces o wiele łatwiej i z mniejszym obciążeniem emocjonalnym. Podsumowując, prawdziwy adwokat z powołania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 28.08.2015 12:21:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją