Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MP-BUD Podstawek Przemysław

Zawód: budowlane usługi i remonty Monter 
Adres: Mazowieckie, 01-117 Warszawa Górczewska 90a
Telefon: Kom. 511-163-069
Adres e-mail: mp-bud(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.mp-bud.com.pl
NIP:
527-202-75-82
Opis działalności: Kompleksowe remonty i adaptacje Słowa kluczowe: remonty mieszkań warszawa, usługi remontowe warszawa, gładzie gipsowe, malowanie

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2522
Data utworzenia profilu: 2013-01-31 20:34:12
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-09 21:28:18 

Opinie o MP-BUD Podstawek Przemysław

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podziękować panu Przemkowi za fachowe wykonanie remontu mojego mieszkania na Bemowie. Dla mnie ten remont wydawał się olbrzymim problemem chociażby ze względu na tzw wielką płytę i ściany betonowe. Panowie jednak poradzili sobie bardzo sprawnie. Wymiana instalacji elektrycznej ku mojemu zdziwieniu przeprowadzona sprawnie i bez komplikacji tak jak i reszta prac. Bardzo polecam ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia z Bemowa dnia: 2016-12-26 10:10:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak naprawdę to ciężko mi się wypowiedzieć na temat jakości pracy Panów - bo niestety ale nie pojawili się w umówionym dniu - jeszcze w piątek rano Pan obiecywał ze zadzwoni wieczorem i powie o której będzie w poniedziałek i na tym koniec - niestety ale pomimo tel z mojego nr pozostały bez odzewu - udało się skontaktować w poniedziałek (czyli wtedy gdy Pan juz miał być na miejscu) ale to dzięki temu ze dzwoniłam z innego nr - a dowiedziałam się ze Pan się nie pojawi :( szkoda tylko mojego czasu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-16 09:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra robota. Wyrównanie ścian i sufitu w pokoju, malowanie. Profesjonalizm w każdym calu. Duża wiedza zawodowa. Polecam. Doskonałe zrozumienie potrzeb klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SP dnia: 2015-04-18 21:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ekipę MP-Bud jako profesjonalnego wykonawcę robót wykończeniowych. Firma wykonywała na jednej z moich inwestycji sufity podwieszane i zabudowy gipsowe oraz malowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek z Blizne dnia: 2014-04-02 19:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem Przemkiem. Zaprezentował solidne podejście do pracy - wykonał profesjonalnie usługę remontową. Wykonywał u mnie gładzie gipsowe z malowaniem - polecam fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dostałam trzy - letnią gwarancję
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-11-22 20:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita i w pełni profesjonalna ekipa. Logistyka i kontakt codzienny bez zastrzeżeń. Polecam z czystym sumieniem do kompleksowych realizacji remontów. Mikołaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikołaj Ziębiewicz dnia: 2013-03-15 13:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Przemek działa szybko i skutecznie. Jestem zadowolona z jego usługi. To rzetelny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Nogaj dnia: 2013-02-01 14:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita znajomość wszelkich technik wykończeniowych, świetny monter g/k, szpachlarz, malarz. Profesjonalista z wysoką kulturą osobistą.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-01-31 20:36:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją