Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INSIDE STORY

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Mazowieckie, 03-721 Warszawa Jagiellońska 3
Telefon: Kom. 694-003-064
Adres e-mail: biuro(małpa)insidestory.pl
Strona internetowa: www.insidestory.pl
NIP:
125-115-83-54
Opis działalności: Projektowanie (architektura) wnętrz Słowa kluczowe: Projektowanie (architektura) wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2322
Data utworzenia profilu: 2013-03-07 13:11:27
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-29 13:22:35 

Opinie o INSIDE STORY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: projekt lazienki bardzo fajny cenowo ok warto bylo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: amanda88 dnia: 2016-07-21 12:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonale załatwili sprawę naszego mieszkania do wynajmu, chcielismy najpierw odremontowac, zeby bylo bardziej atrakctyjne, projektantka idealnie zrozumiala nasza wizje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2016-05-30 17:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uratują nawet wnętrze beznadziejne! :) w mieszkaniu po babci, na strychu niemal że, poddaszowo, nigdy mi się to nie podobało, a teraz jestem zachwycona, potrafili skosy obrócić w największą jego zaletę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzia dnia: 2016-04-12 12:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlecilismy projekt mieszkania w kamienicy, stare sciany, piece kaflowe, wnetrze beznadziejne jak dla nas, ale zal nam bylo sprzedawac mieszkanie po babci... teraz to nasze krolestwo, dzieki temu ze udalo sie zachowac stare elementy ale w nowym ujeciu, studio projektowe profesjonalne i super nam sie wspolpracowalo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antonia dnia: 2016-03-17 11:06:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że skorzystałam z usług tej firmy bo słyszałam że jest najlepsza więc postanowiłam spróbować i nie załuje. Jest na prawdę świetna a takiego podejścia to ja dawno nie widziałam co przez to miałam bardzo dobry kontakt z fachowcami. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 14:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy polecił mi usługi tego studia projektowego. Potrzebowałem porady w zakresie projektowania wnętrz, Firma zajęła się projektem wnętrza mieszkania. Projekt dostałem na czas wszystko było fajnie w nim zrobione. Widać, że kadra to prawdziwi fachowcy w tej dziedzinie. Nie zawiodłem się również polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 08:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po świetnie wykonanym zleceniu nie pozostaje mi nic innego jak dać pozytywną opinię tej firmie. Dobrze wybrałem. Projekt zrobiony w terminie i cieszył bezproblemowy kontakt i podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 12:29:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt wnętrza domu oceniam na bardzo dobry. Cieszę się, że powierzyłam to zadanie właśnie tej Pani. Polecam za bezproblemową współpracę, oraz za sam projekt, który kosztował niewiele, a był bardzo wysokiej jakości i były w nim bardzo pomysłowe rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 11:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko wszystko fajnie zrealizowali, mają bardzo atrakcyjne ceny co mnie tez to zadowoliło ;) Nie mozna na nich narzekac bo są na prawde spoko ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-07 13:12:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją