Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marcin Ostaszewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 608-386-779
Adres e-mail: marcin.ostaszewski7(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Doradztwo prawne - sporządzanie pism procesowych, opinii prawnych, prowadzenie negocjacji, reprezentowanie osób fizycznych oraz podmiotów gospodarczych przed sądami powszechnymi, rejestracja i bieżąca obsługa spółek prawa handlowego. Słowa kluczowe: Prawo cywilne, prawo karne, prawo handlowe

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 85% niskie 6x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2687
Data utworzenia profilu: 2014-09-24 12:01:56
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-19 14:00:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marcin Ostaszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Śmiało mogę polecić w kwestii rozwiązania spraw upadłościowych w firmie. Pomógł mi wyjść z kłopotów finansowych w jakie wpędził mnie jak to w tym kraju wykonawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: miroslaw_matuszak2@wp.pl
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2017-06-07 15:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny Mecenas. Wygrał sprawę o zapłatę z upartym dłużnikiem, a co najważniejsze nie dał za wygraną i nie pozwolił uciec z majątkiem spółki dłużnika i wszystko zostało wyegzekwowane. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MW dnia: 2015-06-22 14:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa. Miałem sprawę o niesłuszne posądzenie o usiłowanie zabójstwa i groźby karalne. Mecenas mnie wybronił i jestem niewinny. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł M. dnia: 2015-05-05 15:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa Ostaszewskiego zwróciłem się wraz z wspólnikiem w celu optymalizacji podatkowej naszej firmy, którą od ładnych paru lat prowadziliśmy w formie spółki cywilnej. Trafiliśmy do bardzo kompetentnej osoby. Pan Ostaszewski przedstawił nam kilka możliwości przekształcenia działalności. Zdecydowaliśmy się na spółkę komandytową. W cenie otrzymaliśmy profesjonalnie napisaną umowę spółki, a następnie mecenas sprawnie przeprowadził nas przez proces rejestracji spółki w KRSie. Pierwsze efekty optytmalizacji finansowej widoczne były właściwie od pierwszego miesiąca po utworzeniu spółki. Po wielu przejściach, wreszcie trafiliśmy na kompetentnego, młodego prawnika, któremu po prostu się chce. MiP
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MirPol dnia: 2015-03-05 17:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone przez pana Marcina Ostaszewskiego są na bardzo wysokim poziomie. Od początku prowadzenia sprawy bardzo profesjonalny.Sprawnie przygotowane pisma i duże zaangażowanie na rozprawach. Zawsze pod telefonem. Pomimo zakończonej sprawy, oczywiście na plus, z każdym pytaniem mogę zadzwonić i dostać szybką odpowiedź. Raz jeszcze dziękuje za pomoc. Marta W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta W. dnia: 2015-02-13 13:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdeczne dzięki za pomoc ! Miałem problemy karne z dawnych lat. Do jednej sprawy odsiedziałem. Przybili mi drugą. Mecenas pomógł przy sprawie i z apelacją. Zmienili wyrok i jeszcze mecenas złożył wniosek o wyrok łączny i odroczenie biletu. narazie wszystko ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S.olam. dnia: 2015-02-11 12:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, miałam przyjemność korzystać z pomocy Pana Mecenasa w sprawie o alimenty dla mojego synka. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Osiągnęłam zamierzony cel – sąd podwyższył alimenty. Mogę śmiało zarekomendować Pana Mecenasa. Był skuteczny, terminowy, rzetelny i przede wszystkim dyspozycyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-12-16 12:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Ostaszewski, pomógł mi rozwiązać sprawę z którą borykałem się już długi czas. Miałem problem z hipoteką na mojej nieruchomości na rzecz banku, która została wpisana niesłusznie kilkanaście lat temu, gdy prowadziłem interesy ze wspólnikiem w naszej spółce. To spółka brała kredyt a ja tylko byłem prezesem, więc bank niesłusznie wpisał hipotekę na mojej nieruchomości. Różne były zawirowania prawne i nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić. Mecenas wniósł pozew i udało się załatwić sprawę na jednym terminie. Hipoteka została wykreślona i sprawa jest załatwiona. Polecam, gdyż jest szybki i sprawny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam P. dnia: 2014-10-03 12:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas pomógł mi w założeniu spółki jawnej. Razem ze wspólnikiem podpisaliśmy umowę przedwstępną kupna nieruchomości pod spółkę i zależalo nam na czasie. Mecenas szybko sporządził umowę spólki i sprawdził wszystko z naszą księgową. Potem przygotował wszystkie dokumenty do sądu i spolka zostala zarejestrowana w tydzien czasu. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-24 12:06:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją