Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka adwokat Anna Jadwiga Błach Anna Błach

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-640 Warszawa Mokotowska 5/13
Telefon: 22-2140146 Kom. 692 383 412
Adres e-mail: biuro(małpa)blach-kancelaria.pl
Strona internetowa: www.blach-kancelaria.pl
NIP:
663-162-46-70
Opis działalności: Sprawy sądowe, porady prawne, umowy, pisma, negocjacje handlowe. Zasiedzenie, spadki, odszkodowania, rozwody, alimenty, spółki, windykacja, sprawy pracownicze i administracyjne Słowa kluczowe: adwokat, radca prawny, prawnik, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 3x 11x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 12194
Data utworzenia profilu: 2009-07-02 20:03:29
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-17 12:35:51 

Opinie o Kancelaria adwokacka adwokat Anna Jadwiga Błach Anna Błach

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo pania Mecenas Malgorzate Racka- Lewandowska. profesjonalizm zaangazowanie skutecznosc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-06 22:14:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że sami sobie piszecie te pozytywne opinie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-16 19:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Kancelarii skorzystałam szukając pomocy prawnej w sporze z byłym pracodawcą. Na szczęście sprawa zakończyła się na etapie negocjacji przedsądowych. I chociaż strona przeciwna przybyła na spotkanie z dwojgiem prawników, to reprezentująca mnie Pani Małgorzata Racka-Lewandowska w sposób bardzo profesjonalny, błyskotliwy, wręcz mistrzowski doprowadziła do korzystnej dla mnie ugody. Pani Mecenas- dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-10-10 21:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo i szybko zostałam obsłużona. Czułam zaangażowanie i profesjonalizm. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Evel dnia: 2015-09-17 14:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoki profesjonalizm i duże doświadczenie klient uciekał z majątkiem by nie zapłacić faktur, dom na brata przepisał ale tej kancelarii udało się go dopaść - nazywają to nie wiem czemu skargą pauliańską, polecam innym w podobnych problemach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Prypeć dnia: 2015-03-16 19:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozwiedli mnie z mężem i dobrze przypilnowali podziału naszego małżeńskiego majątku, przypilnowali by mój były mnie nie oszukał w tym polecam innym rozwodzącym się, zwłaszcza że umieli wywalczyć wysokie alimenty na moją pociechę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-03-13 14:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę polecić tę kancelarię, z tego co zaobserwowałam pracują tam same młode kobiety i na poradzie prawnej obawiałam się czy pani która mi doradza ma doświadczenie, jednak strach minął, moim zdaniem dobrze zajęli się moją sprawą, obym nie miała więcej spraw ale jak coś zwrócę się do nich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2015-01-06 18:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sumiennie prowadzili moja sprawę dotyczącą nieruchomości w której posiadam apartament - dziękuję za duży wkład pracy i zaangażowanie w moją sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorata Fucik dnia: 2014-10-05 10:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZUS nie chciał mi dać emerytury a kancelaria mi wywalczyła ją w sądzie i ma mi jeszcze ZUS zapłacić zaległą emeryturę za 3 ostatnie lata - będę miał za co żyć bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Waś dnia: 2014-01-24 15:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam mi zrobili zniesienie współwłasności - wywalczyli mi bardzo duże pieniądze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2014-01-20 15:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo POLECAM!!! WARTO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2013-07-25 15:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze zrobili mi alimenty na dziecko (wywalczyli sporą kase) od mojego byłego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-03-20 12:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z tej kancelarii!!! POLECAM WSZYSTKIM!!! Przegrałem w I instancji sprawę - zasiedzenie działki z domem w Wawie po rodzicach. Po prostu czarna rozpacz, wszyscy byliśmy załamani. Ale ta kancelaria potrafiła wznowić postępowanie i wygrać dla nas sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan Musiał dnia: 2013-02-08 13:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super poprowadzona sprawa! Fachowo, szybko, kompetentnie! Polecam! Sprawa spadkowa, trochę trwała, bo ponad pół roku, ale to i tak szybko jak na postępowanie spadkowe i szybkość naszych sądów. Dziękuje w imieniu całej rodziny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan_L dnia: 2013-02-08 13:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawę prowadzą sprawnie, bez wpadek jak to się zdarza typu "ups zapomniałem o terminie rozprawy"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-02 20:05:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją