Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Justyna Lewczuk

Zawód: Notariusz 
Adres: Mazowieckie, 00-678 Warszawa ul. Wilcza 35/41/5
Telefon: 22 622-31-58 Kom. 663 808 725 Fax: 22 622-31-58
Adres e-mail: j.lewczuk(małpa)notariusze.waw.pl
Strona internetowa: www.notariusze-wilcza.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: kancelaria notarialna, nieruchomości, umowa spółki, testament,pełnomocnictwa, notariusz warszawa, notariusz centrum, notariusz śródmieście, notariusz mokotów, tani notariusz śródmieście, tani notariusz warszawa

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4640
Data utworzenia profilu: 2013-06-06 12:46:05
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-01 15:44:23 

Opinie o Kancelaria Notarialna Justyna Lewczuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisywaliśmy w tej kancelarii umowę zakupu mieszkania. Wszystko poszło dobrze. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaKo dnia: 2019-03-26 09:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam obie panie notariusz,pełna fachowość ,miła obsługa,szybkie załatwianie spraw notarialnych,najlepsza kancelaria w mieście polecam Jan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: od ręki
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2018-02-20 18:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, życzliwa i sympatyczna obsługa. Krótkie terminy oraz przystępne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-04-20 09:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kupowałem działkę pod budowę domu i jestem bardzo zadowolony z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2016-01-14 13:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwiłem sprawę od ręki. Niby drobiazg - poświadczenie dokumentu, ale w innych kancelariach odsyłali mnie z kwitkiem, bo albo akurat nie było notariusza albo trzeba się wcześniej umawiać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2014-07-04 13:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się szybko załatwić sprawę, chociaż nie byłem umówiony. Miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-07-31 10:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisywałam tam ostatnio umowę zakupu mieszkania i moje wrażenia były bardzo pozytywne. Notariuszka nie ograniczyła do odczytaniu aktu, ale wszystko dokładnie wyjaśniała i odpowiedziała jeszcze na kilka moich pytań dotyczących innej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-23 16:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Załatwiałem tam niedawno sprawe spadkową.Papiery przesłałem wczesniej mailem. Wszystko odbyło sie szybko, przy pierwszym spotkaniu. Po godzince sprawa była załatwiona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rrr dnia: 2013-07-09 13:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Kupowałem mieszkanie. Poszło bez najmniejszych problemów. Miło, szybko. Udało się wynegocjować rabacik.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin (Warszawa) dnia: 2013-06-06 13:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i miła Pani Notariusz. Wynegocjowałem u niej dobrą stawkę. Szybko i sprawnie przeprowadziliśmy całą transakcję. Miałem z nią do czynienia jeszcze gdy pracowała jako asesor w innej kancelarii i zawsze wychodziłem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-06-06 12:53:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją