Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Magia Dotyku

Zawód: gimnastyka i kulturystyka Masażysta 
Adres: Opolskie, 47-100 Strzelce Opolskie ul. Marka Prawego 23
Telefon: Kom. 603 356 455
Adres e-mail: azzam.fawzy(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.azzam.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 599
Data utworzenia profilu: 2015-06-01 07:55:59
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-01 07:55:59 

Opinie o Magia Dotyku

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama chętnie chodzi na zajęcia na wodzie. Zajęcia prowadzone są bardzo efektywnie, a więc redukcja bólów jest wyraźna. Obie mamy bardzo dobre doświadczenia z Magią Dotyku, dlatego polecamy innym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-22 11:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Azzam, to miły człowiek, dobry specjalista, który podchodzi do swojego pacjenta z doświadczeniem i wiedzą. Jestem zadowolona z dotychczasowej pomocy udzielonej przez Pana Azzama, który widać, że wie co robi i potrafi pomóc każdemu kto potrzebuje pomocy w danej sprawie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-09 07:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zajęcia ruchowe w wodzie zaproponowane przez Pana Azzama pomogły mi nie tylko poprawić własną kondycję, ale również pomogły zniwelować cellulit, z którym męczyłam się od lat. Kilkanaście zajęć za mną, a ja czuję się jak nowo narodzona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-21 08:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam masaże przeciwbólowe. Dzięki nim uwolniłam się od różnych dolegliwości. Jestem bardzo zadowolona, z efektów. Magia Dotyku, to miejsce godne zaufania, w którym można liczyć na pomoc. Pan Azzam, to prawdziwy specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-01 08:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, sympatyczny i niesamowicie obeznany w branży. To profesjonalista z poczuciem humoru, który z odpowiedzialnością obsługuje swojego pacjenta. Można mu w pełni zaufać. Cieszę się, że trafiłam w jego ręce. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-19 10:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z programy poprawy kondycji fizycznej. Pan Azzam, to świetny specjalisty, który rozumie problemy z nadwagą, z brakiem motywacji i mnie osobiście zmotywował w prosty sposób :) Do ćwiczeń zabrałam się bez gadania. Super atmosfera, do tego indywidualne podejścia, a ćwiczenia aerobowe faktycznie działają. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-08-01 08:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Magia Dotyku, to dla mnie wyjątkowe miejsce, bo właśnie tutaj uzyskałam fachowe porady względem odchudzania konkretnej partii ciała (nóg). I od tamtej pory, to co było dla nie możliwe do osiągnięcia dziś jest do osiągnięcia. Schudłam z nóg i zyskałam piękny, szczupły wygląd. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Pana Azzama, który tak rzetelnie wykonał swoją pracę poprzez ustalenie konkretnego planu treningowego. Pan Azzam przez cały czas wspierał mnie i podnosił na duchu, dzięki czemu doszłam do wyznaczonego celu. Ćwiczenia spowodowały, że zaczęłam inaczej patrzeć na sport, na swoje ciało. Trafiłam w ręce kompetentnego człowieka, który jest konkretny, dba o swojego pacjenta i potrafi zadbać o to, by był jak najbardziej usatysfakcjonowany Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2015-06-06 08:08:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją