Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Budmat Sebastian Matyjasek

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 21-412 ADAMÓW GUŁÓW
Telefon: 785642608 Kom. 785642608
Adres e-mail: budmat27(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.budmat.pl.tl
Opis działalności: Zajmujemy się budową ogrodzeń, Słowa kluczowe: Ogrodzenia, fundamenty, słupki

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 100% niskie 19x 2x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3854
Data utworzenia profilu: 2009-08-24 09:38:00
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-30 21:12:45 

Opinie o Budmat Sebastian Matyjasek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: EKIPA Zgrana, uczciwa, ogrodzenie wykonali z pomysłem, bardzo trafne podpowiedzi, szybko i niedrogo a solidnie to najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-05 17:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń, zgrana ekipa, uczciwa, i solidna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-29 22:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała ogrodzenie zgodnie z naszymi planami, Panowie znają się na swojej pracy, wykonane b. dobrze i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-09 12:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Budmat wykonywała u mnie remont mieszkania, jestem bardzo zadowolony z wykonanych prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-18 22:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Sebastiana wykazała się uczciwością, wykonali naprawdę solidnie i dobrze powierzone im pracę. Udana współpraca, polecam firmę Budmat, Wykonane przez Panów ogrodzenie z siatki podoba nam się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-09 10:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowa ogrodzenia przebiegła w miłej atmosferze, wszystko zgodnie z ustaleniami, dziękuję za udaną współpracę. Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM FIRMĘ BUDMAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-11 11:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mamy żadnych zastrzeżeń, powierzone prace wykonali Panowie nas solidnie i w przystępnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-15 16:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ DO PANÓW, OGRODZENIE WYBUDOWANE ZGODNIE Z PLANEM. POLECAM GORĄCO WYKONANą PRACĘ PANÓW MOŻNA OBEJRZEĆ NA ICH STRONIE www.budmat.pl.tl. NAPRAWDĘ UDANA WSPÓŁPRACA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz W. dnia: 2010-07-08 15:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie wylany taras- współpraca przebiegała jak najbardziej pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-26 12:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie ogradzali nam posesje, jestem bardzo zadowolony, szybko i solidnie wykonana praca tak jak chciałem- cena równiez mi odpowiadała. ZALICZAM DO FACHOWCÓW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: udzielili gwarancji
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-09 09:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme znalazłem przypadkowo przez goszenie w internecie po obejrzeniu galeri zdjęc na stronie www.budmat.pl.tl podjołem decyzje ze zadzwonie i zapytam jak z terminami i jaka cena za wykonanie ogrodzenia z siatki. Wszystko mi odpowiadało, wykonana praca na 5. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-27 22:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali u mnie sufity podwieszane, ścianki działowe ogólnie kończyli całe poddasze bardzo mile wspominam współprace, jak sie ociepli beda robic ogrodzenie. Zgadzm sie z poprzednimi opiniami i wystawiam jak najbardziej pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz S. dnia: 2010-02-14 22:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Należy wam się pozytyw dziekuje za miła współprace i dobrze wykonaną pracę. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: TAK
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-09 22:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca ok, ceny ok, PRACA WYKONANA OK- wszystko na 5. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-25 19:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaliczam Panów do fachowców MIESZKANIE POMALOWANE NA 6 WSPółPRACA TAKżE NA 6.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-13 11:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa niedawno skończyła u mnie ogrodzenie i układali płytki elewacyjne wszystko wykonane profejonalnie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: TAK
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-11 13:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością mogę potwierdzic że Panowie sa fachowcami, wykonali u mnie ocieplenie poddasza współpraca przebiegła tak jak powinna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian Matuszewicz dnia: 2009-10-18 17:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam firmę i zaliczam ich do fachowców, wykonali wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami taras wylali tak jak chciałem, i posprzątali po sobie to najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-24 15:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z tym że nie ma na tym portalu możliwości usuwania wcześniej dodanych komentarzy chciałbym sprostować dodany prze zemnie komentarz z dnia 24.08.2009r (negatywny), firma Budmat poprawiła wszystko co mi się, nie podobało, niestety Panowie nie mieli terminów dlatego przeciągnęło się to w czasie, Panowie dzwonili i mówili że wszystko będzie zrobione jednak, słysząc ilu teraz jest oszustów budowlanych nie wierzyłem, bardzo mile się rozczarowałem. Wszytko zakończyło się jak najbardziej pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-22 10:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie niedawno skończyli u mnie ogrodzenie, jesli trzeba podam dane gdzie można obejrzec oczywiście wszystko przedbiegło bezproblemowo, Panów znalazałam na portalu www.szukajfachowca.pl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-14 11:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali u mnie ogrodzenie z siatki, współpraca przebiegła w miłej atmosferze, praca wykonana szybko i dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-10 15:38:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją