Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pretty Woman fryzjer Katarzyna Sander

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Sienkiewicza 4/1
Telefon: 665-325-167 Kom. 724509922
Adres e-mail: omenica(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Salon fryzjerski Słowa kluczowe: fryzjer Żywiec, fryzjer ,fryzjerstwo, Żywiec, farbowanie, pielegnacja, modne strzyzenie,damsko-meskia

Ocena: 95% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 23x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 19x 5x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 6725
Data utworzenia profilu: 2012-01-03 11:32:14
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-29 17:19:43 

Opinie o Pretty Woman fryzjer Katarzyna Sander

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Pani Kasi uratowała moje kompletnie źle zrobione sombre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2018-08-25 13:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Polecam Polecam . Poszlam z polecenia do P. Kasi i nie zaluje zmiana z ciemnego koloru na blond i sciecie super. Miło i przyjaznie :) Napewno wroce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-08-22 08:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM OBYDWIE.chodzimy prawie cala rodzina obydwie fryzjerki sa dobrymi fachowcami. JESTESMY ZADOWOLENI W 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-07-28 21:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ją będę bronić panią ANIE. Najlepszy fachowiec polecam!!!!! Byłam u Kasi i tragedia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ........ dnia: 2014-07-28 14:16:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu wybrałam sie na podcięcie włosów (z polecenia) i .... włosy pocięte tragicznie, wycieniowane tak ze trudno zrozumiec koncecje fryzjerki. zapłaciłam 45 zł i wrociłam do domu. teraz wybieram się do innego fryzjera zeby jakos uratować moje biedne włosy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: kk dnia: 2014-06-18 14:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie Kasia. Dba o wlosy robi delikatne koloryzacje nie pali wlosow. Co zdarzylo sie mi raz u Ani wlosy sie lekko posypaly.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-04 10:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM KASIE NAPRAWDE DOBRY FACHOWIEC:)dOBRE SCIECIE I SUPER KOLOR:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAULINA dnia: 2014-05-28 21:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa bardzo milo i przytulnie w nowym lokalu zycze duzo klientow super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorota dnia: 2014-04-12 18:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Anie:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2014-04-07 15:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka polecam mile młode i zdolne dziewczyny:) Osobiście wole jak obcina mnie p.Kasia:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-11-15 08:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecaaaaaam panią Anie!!!!!!!! Rewelacja pełen profesjonalizm:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2013-09-25 09:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosmera.Salonik maly ale przytuly. Klient napewno moze poczuc sie jak w domu. Mila fachowa obsluga. Dostepne godziny przyjec. Bez problemu moglam na kolor umowic sie na 18 godz! Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 09:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam P.Kasie do strzyzen meskich!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wojciech
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-09 21:15:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszlam dzis z polecenia do Pan w salonie.Powiem wam atmosfera super! naprade na 3 godz pasemek nie nudzilam sie:) mile i otwarte fryzjerki doradza przy fryzurze - z pomyslem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.Jolanta dnia: 2012-10-05 19:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tez jestem bardzo zadowolona z usług fyzjerskich. pozdrawiam pania Anie!!! do zobaczenia....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basiek dnia: 2012-09-20 20:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! mila przyjazna atmosfera..Akurat bylam u p.Ani ale widze z eobydwie freyzjerki sa super! oby tak trzymaly.Salonik maly ale przytulny:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-19 16:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerki od poczatku do konca pracuja z klientem. Usmiechniete i umia doradzic. Bardzo podoba mi sie klimat jaki u nich panuje zawsze wesolo i przyjaznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania S dnia: 2012-08-31 08:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje wlosy zostaly dzis uratowane dzieki Pania w salonie fryzjerskim . naprawde widac ze lubia co robia.indywidualne podejscie do klienta nparawde!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożenka dnia: 2012-08-09 17:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No tak ceny w sam raz mila przyjemna domowa atmosfera dziewczyny super fachowcy!!!POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2012-08-02 21:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie rewelacja!Od dłuższego czasu szukałam dobrego zakładu fryzjerskiego-aż tu trafiłam!Polecam-obie Panie:))Ceny dobre-pełen profesjonalizm!Jak dla mnie najlepszy zakład w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 2012-07-20 14:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie rewelacja:)niskie ceny,miłe dziewczyny, przede wszystkim zawsze jestem zadowolona z jakości usług, polecam p Kasię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2012-05-22 09:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiatam.Owiedzilam z polecenia dzis Pania Kasie i musze powiec ze jest godna polecania.:) Super dobrala mi fryzure i kolor zmienilam sie nie do poznania oczywiscie na plus. Napewno za miesiac odwiedze znow salon!Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika L dnia: 2012-02-03 18:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytyw !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-02 20:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszytkim! Tanio i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-01-03 11:32:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją