Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remonty Mieszkań Warszawa Remont Budowlaniec

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 01-827 Warszawa Hajoty 140
Telefon: Proszę o kontakt mailowy
Adres e-mail: Remontybielany(małpa)gmail.com
Strona internetowa: https://www.facebook.com/858906527522586
Opis działalności: Remonty mieszkań, Kompleksowo od A-Z Doświadczenie jak i dokładność pozwala nam ze spokojem udzielić dwu letniej gwaranc. Pracami budowlanymi zajmujemy się ponad 15 lat, a co najważnjejsze zawsze spisujemy umowę i dotrzymujemy słowa Sprawdź Sam Słowa kluczowe: Remonty mieszkań, Remont łazienki, Prace Remontowe A-Z, Ekipa Remontowa, Prace Budowlane, Wyburzenia, Adaptacja poddaszy, Realizacja projektu, Budowa, Remont, Remonty, Remontowy, Z polecenia Ekipa budowlana, Remont mieszkania, Remont

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 60% niskie 3x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1853
Data utworzenia profilu: 2015-05-28 09:26:04
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-28 09:26:04 

Opinie o Remonty Mieszkań Warszawa Remont Budowlaniec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Professionalnie i z miłym uśmiechem. Na czas, w stałym kontakcie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena Wilewicz dnia: 2017-03-25 01:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane tak jak było ustalone. Prace wykonane na wysokim standardzie. Jak najbardziej Polecam tego Wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-01-20 21:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa zdecydowanie warta polecania :) pracują zaskakująco szybko, dokładnie i każdego dnia zostawiają po sobie porządek. Nie ma żadnych problemów z komunikacją i wszyscy są bardzo sympatyczni, nie wspominając o poczuciu humoru ;) zajmują się wszystkim jak trzeba, fachowo . Prace zakończone przed czasem (!). Baaaaardzo dziękuję!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-29 17:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna ekipa, znają się na swojej pracy, mają fajne pomysły i nie stwarzają sztucznych problemów. Wszystko w terminie i za z góry ustalona kwotę. Jakość prac przeszła moje oczekiwania, wizyty na budowie to była przyjemnosc. Na koniec panowie pomogli mi w przeprowadzce ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Milewska dnia: 2016-08-03 10:31:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i terminowa firma. Zakres prac obejmował między innymi wykończenie łazienki, położenie terakoty, malowanie, przeróbki elektryczne i w każdym elemencie prace zostały wykonane dokładnie. Do tego ekipa składa się z myślących ludzi którzy potrafią doradzić sensowne rozwiązania, nie ma żadnych problemów z komunikacją. Pierwszy raz w życiu przeżyłam remont bez stresu. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-07-04 19:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ludzie, szybkie wykonanie remontu (terminowo), cierpliwość do marudnego klienta :) Efekt: mam super łazienkę i wc
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ula W. dnia: 2016-06-23 10:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont kompleksowy mieszkania M3:pokój, kuchnia, łazienka, przedpokój. Remont trwał 8 tygodni i został zakończony w terminie. Łazienka-przekroczyła nasze oczekiwania. Znikła plątanina rur, zamiast wanny jest kabina natryskowa i miejsce na pralkę. Kuchnia-nowoczesna, żadnych rur na ścianie. Pokój starannie wykończony, wygładzone i pomalowane ściany. Jedyne zastrzeżenie to panele podłogowe ułożone na starej klepce o czym dowiedzieliśmy się przy odbiorze mieszkania. Panele uginały sie i skrzypiały co zostało przez firmę poprawione ale czas pokaże czy będzie to trwałe.... Biorąc pod uwagę koszt i kompleksowość remontu jest to rozczarowujące. Stąd ocena ogólna dobra zamiast bardzo dobrej.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wojtek P dnia: 2016-06-17 04:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy poleciał mi tą firmę bo był bardzo zadowolony z remontu i ekipy. Ja miałem do wyremontowania 85m2 w starej powojennej kamienicy, wszystko w rozsypce, tynki instalacje, podłogi. Panowie Krzysiek i Tomek z Radkiem na czele nie widzieli trudności, już pierwszego dnia zaczęli od wyburzenia, instalacje elektryczne, kanalizacja jak i CO, nowe pochowane w ściany i sprytnie zabudowane gips kartonem. Jednym słowem mieszkanie przeszło metamorfozę, na szczególną pochwałę zasługuje glazurnik Andrzej, łazienka jaką stworzył to prawdziwe arcydzieło nie ma do czego się doczepić. Remont zajął im tylko 8tyg, zważywszy na zakres to błyskawiczne tempo. Wszystko zgodnie z umową i mam jeszcze dwa lata gwarancji :) Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Szymański dnia: 2016-06-15 15:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace zleciłem podczas pobytu w Kanadzie, cała korespondencja odbywała się przez maila i tel. Ekipa naprawdę stanęła na wysokości zadania, podesłali umowę wraz ze szczegółowym kosztorysem, prace wykonali w wyznaczonym terminie i za wyznaczoną kwotę. Nie było niespodzianek, cały materiał budowlany i wykończeniowy wraz z meblami był po ich stronie, do mnie należało tylko wybór materiału wykończeniowego. To była jak dla mnie duża inwestycja ale ani razu nie poczułem strachu że pójdzie coś nie tak :) Moje mieszkanie 75m2 przemieniło się w królestwo, na bieżąco otrzymywałem maile z fotkami ale widok końcowy i tak bardzo miło mnie zaskoczył. Ze starej rudery z lat 40stych w 6 tygodni stworzyli prawdziwe królestwo. Wszystko wykonane bardzo starannie i z zegarmistrzowską precyzją. Jestem bardzo zadowolony z efektu i wyboru firmy remontowej Pana Radka, chce tez podziękować jego chłopakom Wojtkowi, Darkowi, Jankowi, Dawidowi. Polecam bo naprawdę znają się na swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Wilewski dnia: 2016-05-18 12:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, kultura osobista, krótki czas wykonania remontu. Polecam jak najbardziej. Łazienka do generalnego remontu z ogrzewaniem podłogowym c.o. Cena usługi nie należała do najniższych, ale warta tego efektu. Panowie zawsze na czas, doradzili gdzie było trzeba, dokładni. Dziennie po sobie posprzątali. Remont zrobiony szybko, sprawnie a efekt - super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bożena S dnia: 2016-02-16 21:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanego remontu. Do generalnego remontu miałam mieszkanie 60 m2, remont zgodnie z ustaleniami trwał 5 tygodni. Wszystko było zrobione na czas i bez żadnych zastrzeżeń. Pan Radek umie słuchać i w 100% wychodzi na przeciw oczekiwaniom. Na pochwałę zasługuje również Piotr, Marek i Wojtek, którzy są bardzo solidni i znają się na budowlance. Miłym zaskoczeniem był porządek, który Panowie zostawili po sobie po skończonej pracy - nic tylko wchodzić i mieszkać:D zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-12-10 12:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufanie, jakość, terminowość i wysoka kultura osobista, to tylko niektóre cechy wyróżniające tą firmę. Remontowali moje M 3 na Bielanach. Znają się na swojej robocie co było widać każdego dnia. Nie było problemów z czytaniem projektu jak i z zaopatrzeniem. Zaskoczeniem było że sami wyszli z pomysłem by w mieszkaniu usprawnić kilka rzeczy które już od dawna denerwowały moją żonę. Dziękuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Powalski dnia: 2015-12-09 15:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowca poznaje się nie po tym co opowiada ale po jego pracy. Firma naprawdę godna polecenia, wszystko w ustalonym terminie i za ustaloną kwotę. 65 m2 w 6 tyg od zera. Pan Wojtek naprawdę przykłada się do każdego drobiazgu, jest wyjątkowym dokładnisiem i bardzo sympatycznym człowiekiem. Ekipa Pana Radka spisała się ma 5+, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Jastrzębska dnia: 2015-10-08 12:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAKOŚĆ to słowo które widać każdego dnia pracy. Podpisana umowa, realizacja w terminie, wszystko bez zastrzeżeń. Tak powinien działać każdy w tej branży
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-05-28 09:29:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją