Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ART.POL Artur Bęben

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Stolarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-671 Kielce benben167@interia.pl Batalionów Chłopskich 167
Telefon: 413144449 Kom. 535062715
Adres e-mail: benben167(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
NIP:
9591128586
Opis działalności: Cyklinowanie i układanie podłog Słowa kluczowe: Cyklinowanie Kielce

Ocena: 100% pozytywna 114x

Jakość usług: 100% wysoka 108x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 95x
Ceny usług: 100% niskie 83x 8x
Ilość opinii w serwisie: 114
Ilość odsłon profilu firmy: 8441
Data utworzenia profilu: 2013-03-04 11:07:32
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-19 18:55:07 

Opinie o ART.POL Artur Bęben

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Prace cykliniarskie jakie wykonał u mnie pan Artur wyszły znakomicie. Miałam bardzo zniszczoną podłogę około 40.letnią,przez ten okres była jedynie pastowana.Teraz jest polakierowana i wygląda jak nowa.Praca wykonana szybko.Jestem bardzo zadowolona.Karolina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-06-13 10:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca u mnie wyszła Ładnie jestem zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-04-01 17:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy godni polecenia moim zdaniem znający się na tym co robią.Ceny robocizny stosunkowo niskie.Jeśli chodzi o materiał ceny są bardzo rozbieżne.My wybraliśmy materiał z Artelitu.Jestem z niego zadowolony.Mieliśmy trochę plam na podłodze i po tym lakierze jakby nieco znikły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-29 08:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace [cyklinowanie i lakierowanie] wyszły w porządku. Mieszkanie pozostawione w czystości bez najmniejszego bałaganu.Jestem zadowolona z tych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-03-24 22:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie wyszło ładnie,panowie wypełnili również szczeliny. Jestem zadowolony z wykonanej u mnie pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-18 22:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie u mnie przebiegło dobrze.Panowie są rzetelni godni polecenia i nie chcą [na siłę wyrywać pieniędzy] Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria Michałek dnia: 2014-03-14 07:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia w stosunku do pracy pana Artura jest pozytywna.Praca wykonana dobrze,w mieszkaniu czysto.Myślę że mogę spokojnie polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-03-13 23:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-03-13 08:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym pochwalić Pana Artura za wykonaną pracę.Poszło sprawnie.Podłoga wygląda naprawdę naturalnie.Pomalowana została lakierem typu Artelit.Wcześniej miałem pomalowane jakimś innym lakierem ekologicznym wyglądało to bardzo sztucznie,dlatego chciałem tego uniknąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-03-11 18:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem zadowolony z wykonanej u mnie prac. Panowie się spisali,cyklinowanie wyszło super.Lakier którego użyli [Artelit]wpół macie wyszedł pół mat.Wcześniej miałem robione innym lakierem i z pół matu wyszedł mat.Prace były wykonane maszynami bezpyłowymi.Podłogę miałem zniszczoną ponieważ mieszkanie było dłuższy czas wynajmowane i niestety poprzedni właściciel o nie nie dbał.Jeśli ktoś ma zniszczoną podłogę to spokojnie mogę polecić tego fachowca.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Zaręba dnia: 2014-03-11 08:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Prace cykliniarskie w moim mieszkaniu wyszły super z tego powodu daję pozytywną opinię Panu Arturowi.Myślę że w pełni na nią zasłużył.Cena za usługę nie wygórowana.Pan Artur dał mi prawo wyboru materiału gdyż ceny lakierów wahają się od 40zł do powyżej 200zł za litr,oczywiście doradził mi przy zakupie i wyjaśnił jaki lakier może pasować do mojej podłogi.Wybraliśmy lakier Bona Trafik.Po sprawdzeniu na internecie opinij na jego temat myślę że to był trafny wybór.Teraz wiem dlaczego mi powiedział że usługa z materiałem może kosztować od 45zł doponat 100zł za metr. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 09:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko i bez kurzu.Miałem pomalowane ściany więc zależało mi właśnie by się nie kurzyło.Podłoga choć była stara wyszła ładnie.Jest to firma słowna i punktualna.Co do ceny nie wygórowane.Za wykonaną u mnie usługę daję opinie pozytywną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-01-31 09:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem zadowolony z wykonanej u mnie pracy przez pana Artura.Myślę ze wykonana jest solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2014-01-27 20:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma pracująca na nowym sprzęcie.Zero kurzu i profesjonalna usługa ja jestem pod wrażeniem efektu końcowego.Mogę z czystym sumieniem ich polecić.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Brzoza dnia: 2014-01-27 10:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana solidnie i bez kurzu.Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2014-01-25 17:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu firma która wie co i jak robić. Bo od tych pseudo fachmanów co to wszystko wiedzą i umieją [Najlepiej] to normalnie mi już ręce opadają.Budowałem dom od podstaw TRAGEDIA Teraz na pewno bym to zlecił jakiemuś jednemu wykonawcy.Pan Artur jest to człowiek punktualny nie zawalający wcześniej umówionych terminów a prze de wszystkim zna się na tym co robi. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kot dnia: 2014-01-23 20:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę bo zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-01-22 20:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Podłoga wyszła dobrze,praca poszła bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-01-20 08:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana sprawnie,bez zastrzeżeń.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-01-19 22:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy pracujący u mnie znają się na swojej pracy.Podłoga wyszła ładnie j bez kurzu Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-19 13:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam praca umie przebiegła be żadnych komplikacji.W sumie jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2014-01-18 18:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pracy pana Artura
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-01-17 10:46:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelni i pracowici ludzie ,jestem zadowolona z ich pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-01-17 09:47:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z reguły raczej nie daję opinij żadnym fachowcom.Ale praca przebiegła tak sprawnie że panowie zasłużyli na pozytywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miro dnia: 2014-01-16 23:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana szybko i bez żadnych kłopotów.Nie było podnoszenia cen w trakcie usługi czego chyba nikt nie lubi.Polecam tego Pana. Klaudia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-01-16 09:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma punktualna i rzetelna myślę że godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-01-15 20:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałbym państwu polecić firmę bo warto skorzystać z ich usług panowie robią dokładnie i ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-01-15 16:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest solidna,prace odbyły się bez kurzu .Ogólnie jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-15 09:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace przy moich podłogach wyszły ładnie polecam tych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-01-14 21:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z pracy parkieciarza.Odbyła się bez kurzu oraz szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-01-14 08:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace cykliniarskie u mnie przebiegły bez zastrzeżeń i stąd moja pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 23:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca Pana Artura podobała mi się.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 20:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja podłoga wyszła super.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-01-13 08:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Cyklinowanie u mnie wyszło ładnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 07:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania.Są to ludzie znający się na swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-01-12 22:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-01-12 20:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca z Panem Arturem jest bezkonfliktowa.Jest to osoba punktualna i rzetelna.Pracuje na bardzo dobrym sprzęcie bezpyłowym.Ja też prowadzę działalność i współpracuję z panem Arturem.Myślę że jest to osoba godna zaufania.Umawiając się z nim na konkretny termin wiem że mogę na niego liczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Dębicki dnia: 2014-01-12 10:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wykonanej u mnie pracy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2014-01-11 21:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Miałem właśnie cyklinowanie starych desek i spokojnie mogę powiedzieć że wyszły super.Jestem bardzo zadowolony z usługi pana Artura. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2014-01-11 13:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bez zastrzeżeń. Polecam tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-01-10 23:58:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bez zastrzeżeń. Polecam tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-01-10 23:58:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bardzo solidnie.Fachowcy rzeczowi godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonij dnia: 2014-01-10 20:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie moim zdaniem godni polecenia. Miałem przed świętami cyklinowanie poprosiłem ich by skończyli mi do świąt zgodzili się bez problemu choć musieli zostawać do pużna za co jeszcze raz dziękuję.Podłoga wyszła ładnie,bez kurzu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Janik dnia: 2014-01-02 09:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witajcie firma jest super i nie myślcie że opinie piszą sobie sami! Sprubój znaleźć tańszą i lepszą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszek dnia: 2013-12-22 17:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałbym polecić pana Artura .Jest to osoba konkretna znająca się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2013-12-19 10:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z NAMI NIE STRACISZ! to powinna być wizytówka firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-12-17 21:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna praca bez kurzu. Szczerze powiem nawet nie wiedziałem że można tak odnowić starą dość zniszczoną podłogę.Jestem mile zaskoczony.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-12-17 09:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pracy pana Artura. Z mojej strony opinia Pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jakub Stern dnia: 2013-12-16 13:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajni ludzie znający się na swojej pracy Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-12-15 19:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Pracę wykonali szybko i bez kurzu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-12-14 14:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia ,u mnie cyklinowanie wyszło ładnie bez żadnych dodatkowych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-12-13 16:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace cykliniarskie w moim domu wyszły całkiem nieźle.Podłoga została ładnie odświeżona.Pan Artur odnowił mi również schody i parapety.Polecam tego Pana.Wiesław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2013-12-12 16:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna znająca się na swojej pracy.Polecam Patryk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-12-12 14:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość i przystępna cena.Polecam tych fachowców
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 21:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja w moim domu wyszła dobrze jestem zadowolony z pracy pana Artura. Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-12-11 15:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy godni polecenia.U mnie praca wyszła super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-12-11 09:38:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałbym państwu polecić firmę bo warto skorzystać z ich usług panowie robią dokładnie i ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-12-10 21:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Artura poznaliśmy przez mojego brata. Robił u niego Renowacje, zdecydowaliśmy się na tą samą usługę.Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy.Edyta Baranówek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Etyta dnia: 2013-12-09 15:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbyło się właśnie u mnie cyklinowanie co prawda bez lakierowania ale bardzo mi się podobała praca Pana Artura.Jest bez pył i bardzo sprawnie polecam tego Pana.Sylwia Malec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Sylwia Malec dnia: 2013-12-09 10:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Polecam Pana Artura. Pracuje on na bardzo dobrym sprzęcie bezpyłowym i myślę że zna się na tym co robi u mnie podłoga wyszła ładnie.Iwona Bocianek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-12-08 20:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Artura. Są to ludzie punktualni rzetelni i znający się na swoim fachu.Ja jestem pod wrażeniem ich wykonanej pracy do dziś a robili u mnie jakiś miesiąc temu.Warto skorzystać z ich usług. Grażyna Skarżysko Kamienne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-12-08 17:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna godna polecenia.marjusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marjusz dnia: 2013-12-08 10:52:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę że mogę spokojnie polecić firmę pana Artura. Są to solidni fachowcy pracujący na bardzo dobrym sprzęcie.Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-12-07 17:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę bo naprawdę warto. Zrobili mi podłogę ze starej wyszła jak nowa jestem pozytywnie zaskoczona ich pracą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Wiolka dnia: 2013-12-07 11:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca u mnie wyszła super.Cyklinowanie bez zastrzeżeń a nowa podłoga z gotowej deski po prostu Super polecił mi ją pan Artur jest to szeroka deska dębowa polakierowana w moim salonie pasuje rewelacyjnie.Polecam.Wiolka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiolka dnia: 2013-12-06 10:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Artura poznałem przez kolegę.Robił u mnie renowację podłogi wyszło super Polecam.Kamil
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-12-05 23:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tych fachowców bo naprawdę warto.Praca odbyła się bez kurzu i bardzo sprawnie ceny też przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Monika Gil dnia: 2013-12-04 23:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Miałam dziś cyklinowanie i naprawę podłogi jestem z tej pracy zadowolona,poszło szybko i bez przeszkód. Chętnie polecę pana Artura,myślę że warto ceny przeciętne a jakość usługi wysoka Patrycja Jaros
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Patrycja jaros dnia: 2013-12-03 22:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałbym polecić pana Artura ponieważ prace u mnie wykonał wzorowo Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotr Pawelec dnia: 2013-12-03 16:54:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczony pracą pana Artura polecam tego fachowca bo zna się na tym co robi.Darek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-12-01 22:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam dziś cyklinowanie i jestem pod wrażeniem wyszło świetnie.Polecam pana Artura Monika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Monika Ziąber dnia: 2013-11-29 21:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Pana Artura poznałam przez koleżankę robił u niej cyklinowanie desek i podłoga wyszła nie do poznania praktycznie jak nowa,u mnie też ostatnio robił parkiet i wyszło super i bez kurzu polecam tego pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Wiktoria Jaros dnia: 2013-11-27 22:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam firmę za rzetelną profesjonalną i przede wszystkim konkretną.Ja osobiście jestem bardzo zadowolony i polecam tych ludzi bo warto Filip
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Filip Kościelny dnia: 2013-11-25 11:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonanej usługi.I do tego Niska Cena gorąco polecam Iwona Piątkiewicz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Iwona Piątkiewicz dnia: 2013-11-23 09:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Starannie odnowiona podłoga polecam.Jakub Żmudziński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jakub Żmudziński dnia: 2013-11-22 12:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia .Praca wykonana szybko i bez zastrzeżeń.Mirek Strzelecki.Stok Kielce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-11-21 20:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-11-20 22:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego pana warto skorzystać z jego usługi.Jest nie drogi a zna się na swojej pracy.Pozdrawiam Kamila Broniś
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Kamila Broniś dnia: 2013-11-20 12:42:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec za niewygórowane pieniądze.Jestem bardo zadowolona.Katarzyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Katarzyna Cis dnia: 2013-11-19 21:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usługi mogę spokojnie polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-11-19 11:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Niska cena starannie zrobione jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Maja Moskwa dnia: 2013-11-18 08:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Prace wykonano szybko i fachowo jestem zadowolona.Malwina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2013-11-17 18:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet wycyklinowany super polecam Pana Artura
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-11-17 11:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkieciarz godny polecenia,uczciwy i pracowity Monika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-11-16 19:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam.Miałem wczoraj cyklinowanie z którego jestem zadowolony Pan Artur okazał się profesjonalistą,do tego ma dobre maszyny których wie jak używać. Marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-16 09:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.jestem zadowolona z cyklinowania w moim domu.Wyszło super pozdrawiam.Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Monika Wiurek dnia: 2013-11-15 11:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałbym polecić Pana Artura ponieważ jestem bardzo zadowolony z jego usług.Okazał się profesjonalistą w tym co robi.Ze zniszczonej tragicznie podłogi po wynajmowaniu mieszkania udało mu się zrobić coś niesamowitego [podłoga jest jak nowa] co do ceny ,to są naprawdę przyzwoite.Sławek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Sławomir Stelmach dnia: 2013-11-14 16:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bez zastrzeżeń jestem zadowolony.Michał Rępski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Rępski dnia: 2013-11-14 11:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i pracowity gorąco polecam Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Tomek Salwa dnia: 2013-11-13 20:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2013-11-13 13:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia, prace wykonuje rzetelnie, a ponadto pomocny i uczynny. Za swoje usługi nie proponuje wygórowanych cen w związku z czym mogę z czystym sumieniem polecić:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-11-12 18:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia.Mieszkam sama pomógł mi z meblami,załatwił mi materiały po dobrych cenach.Jest punktualny i przede wszystkim uczciwy,mało takich ludzi w dzisiejszych czasach.Polecam tego pana.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-11-12 07:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie w moim mieszkaniu wyszło bardzo dobrze.Pan Artur jest pracowitym i rzetelnym człowiekiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Bożena Papier dnia: 2013-11-11 17:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,są to sumienni i pracowici ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-10 17:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wczoraj cyklinowanie,uważam że wyszło bardzo dobrze to rzetelna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Mariusz Broda dnia: 2013-11-10 08:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecić tego fachowca.Cyklinowanie wyszło ładnie i nie zdarł ze mnie [skóry] Pozdrawiam Adam
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-11-09 18:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca.Rafał Kwit
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Rafał Kwit dnia: 2013-11-08 20:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem zadowolony z usługi [ cyklinowana]wykonanej przez pana Artura. Polecam. Stanisław
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Stanisław Wróbel dnia: 2013-11-08 10:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chcecie mieć wykonaną prace bez pył i terminowo a przede wszystkim szybko[35 m w jeden dzień] polecam tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Monika Popiel dnia: 2013-11-07 08:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z cyklinowania w moim mieszkaniu.Zrobione zostało to fachowo i bez pyłu.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-11-06 11:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko dobrze myślę że mogę polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Grzegorz Piotrowicz dnia: 2013-11-05 21:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem zadowolony z pracy pana Artura i myślę ze spokojnie mogę go polecić pozdrawiam Kamil
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Kamil Miłek dnia: 2013-11-05 15:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Miałam w domu cyklinowanie z którego jestem zadowolona,polecam tego pana.Grażyna
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-11-04 21:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia.Pracę wykonał dobrze i szybo cenowo też ok
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotr Bielecki dnia: 2013-11-04 11:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dobrze i szybko jestem zadowolona.Beata Turek
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Beata Turek dnia: 2013-11-03 14:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko i ładnie nie mam żadnych zastrzeżeń jestem zadowolona Beata Sieradz
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-02 09:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem w domu cyklinowanie z którego jestem bardzo zadowolony.Znalazłem firmę pana Artura w ogłoszeniu trochę się obawiałem ponieważ nie znałem tego pana.Ale teraz szczerze mogę go poleci państwu. Piotr Wojciechowski
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotr Wojciechowski dnia: 2013-11-01 08:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bardzo dobrze,jak na moje oko.Jestem zadowolona
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna Wójcik dnia: 2013-10-31 08:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z cykliniarza co u mnie pracował.Widać od razu jak się wejdzie do mojego domu ze facet zna się na rzeczy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Zbigniew Piotrowski dnia: 2013-10-31 07:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Cyklinowanie w moim domu wyszło naprawdę całkiem nie głupio biorąc pod uwagę wcześniejszy stan.Jestem zadowolony.POLECAM..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marcin Gołąb dnia: 2013-10-30 22:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardo dobrze moim zdaniem.Jestem zadowolony Polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł mróz dnia: 2013-10-29 17:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bez zastrzeżeń,Ogólnie jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Damian Kula dnia: 2013-10-29 15:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bardzo sumiennie.Pan Artur pomógł mi w wyniesieniu kilku cięższych rzeczy z pomieszczenia.Wcześniejszy pan nie był tak uczynny niestety. 27m miałam skończone w jeden dzień. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2013-09-26 17:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Polecam-usługa na bardzo wysokim poziomie!!! Miałem bardzo zniszczoną podłogę, byłem prawie pewien, że nadaje się jedynie do wyrzucenia. Pan Artur namówił mnie jednak do tego aby spróbować ją odnowić, z czego jestem bardzo zadowolony. Podłoga dostała drugie życie :) Pozdrawiam Adrian
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: adrian15123@onet.pl dnia: 2013-06-03 20:00:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją