Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Irena Bulińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Jarosława Dąbrowskiego 10/1
Telefon:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-bulinska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-bulinska.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Warszawa Słowa kluczowe: Kancelaria Adwokacka Warszawa, Adwokat, Radca Prawny

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 7000
Data utworzenia profilu: 2012-04-29 00:09:05
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-12 16:37:12 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Irena Bulińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas godna polecenia. Klasa i wiedza merytoryczna na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja Kowalczyk dnia: 2017-11-23 13:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracując z Panią Mecenas od 2010 roku z całą pewnością mogę stwierdzić, że jest to godny polecenia adwokat z Warszawy nie tylko w sprawach związanych z rozwodem i alimentami ale także w innych zagadnieniach prawniczych, np: sprawach karnych. Moja opinia to także opinie moich klientów, którzy korzystali z usług prawniczych Mecenas Ireny Bulińskiej. Osobiście też korzystałem i wiem, że to sprawdzony adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było :)
Opinia dodana przez: Detektyw Krzysztof Matyszczak dnia: 2015-05-11 19:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usługi Pani Mecenas Ireny Bulińskiej w kwestii związanej z rozwodem i podziałem majątku oraz zabezpieczeniem alimentacyjnym na dzieci. Pani Mecenas wynegocjowała z adwokatem męża bardzo dobre warunki podziału majątku i w kwestii alimentów. Sprawa rozwodowa zakończyła się ugodą. Mogę polecić Panią Mecenas jako dobrego adwokata, przede wszystkim negocjatora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Marlena Woj. dnia: 2014-10-30 10:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić Panią Irenę Bulińską jako solidnego prawnika, który pomógł mi w kwestii alimentów, gdy mąż zostawił mnie i odszedł do młodszej. Pani Mecenas była non stop ze mną w kontakcie a przed i na rozprawie mocno negocjowała wysokośc alimentów dobierając takie argumenty,że mąż i jego adwokat nie byli w stanie na nie odpwiedzieć. Dziękuję jeszcze raz za zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-27 08:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czyn nieuczciwej konkurencji. Fachowa obsługa, terminowo, skutecznie, a przede wszystkim zrozumiale dla klienta, jasno sformulowana opinia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przedsiębiorca dnia: 2013-03-25 19:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Bulińska przy pomocy Kobiecego Biura Detektywistycznego Femina pomogły mi w rozwodzie i znalezieniu majątku męża. Pani Mecenas ma wiedzę zarówno teoretyczną jak i praktyczną a ceny mi,że mogą się zdawać duże, na tle konkurencji wychodzą jako tanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2013-01-18 10:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat broniła mnie w sprawie alimentacyjnej. Mój mąż wniósł o obniżenie alimentów na dzieci, pozamykał firmy, itp. Pani Mecenas udało się w sprytny sposób wykazać jego dochody i sprawę wygrałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ag dnia: 2012-06-21 16:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tym wpisem pragnę kolejny raz podziękować Pani Adwokat Bulinskiej za to, że wybroniła mnie od więzienia. Byłem niewinnie oskarżony i chciano ze mnie zrobić kozła ofiarnego. Dziękuję i polecam Panią Irenę Bulińską
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-10 11:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudniłam Panią Adwokat Irenę Bulińską do sprawy rozwodowej, alimentów i sprawy o podziała majątku. Dostałam duże alimenty i dużą cześć majątku, więc mogę polecić. CO do rozwodu to był akurat pikuś bo miałam zdjęcia od kobiecego biura detektywistyczne Femina wiec mój mąż się nie miał szans
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-29 00:11:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją