Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PodoCare Complex Gabinet Podologiczny Sylwia Purzyńska

Zawód: Podolog 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-092 Bydgoszcz Karłowicza 22
Telefon: Kom. 664086227
Adres e-mail: info(małpa)mobilny-kosmetolog.com.pl
Strona internetowa: www.mobilny-kosmetolog.com.pl
Opis działalności: Gabinet specjalistycznej pielęgnacji stóp Słowa kluczowe: klamry na wrastające paznokcie, pielęgnacja stopy cukrzycowej,manicure hybrydowy,pedicure leczniczy,wkładki/ortezy termop

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2917
Data utworzenia profilu: 2012-12-15 17:33:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-10 22:20:52 

Opinie o PodoCare Complex Gabinet Podologiczny Sylwia Purzyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Precyzja oraz doświadczenie jest godne polecenia. Problem wrastających paznokci rozwiązany przez panią Sylwię. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-04-14 12:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sylwia jest bardzo miła i kompetentna. Regularnie korzystam z jej usług - paznokcie żelowe, pedicure, i zawsze jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-02-07 13:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sylwia wykonuje profesionalnie swoja prace, depilacja woskiem przebiegla bezbolesnie i bez siniakow. z calego serca polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka C. dnia: 2014-01-24 20:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Zawsze czysto i solidnie. Pełen profesjonalizm. Wysoka wiedza. Paznokcie super wykonane u rąk jak i u stóp pedicure super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-01-20 22:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm, mila aparycja, symatyczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: booo dnia: 2014-01-20 08:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sylwia miła i sympatyczna, pomogła mojej mamie przy wrastających paznokciach oraz modzelach,z którymi borykała się od dawna. Z czystym sumieniem polecam i na pewno będę dalej korzystać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-03-31 19:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i sympatyczna osoba, widać ogromną wiedzę z zakresu ksometyki. Zabieg przeprowadzony na najwyższym poziomie,narzędzia użyte do pedicuru były wysterylizowane,ogromna higiena pracy. Osobiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-12-15 17:37:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją