Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Comfort Plus Arek Pietrzak

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Dolnośląskie, 53-680 Wrocław Braniborska 70
Telefon: 71 302 88 22 Kom. 662 669 190 Fax: 71 302 88 22
Adres e-mail: a.pietrzak(małpa)comfortplus.pl
Strona internetowa: www.comfortplus.pl
NIP:
753-238-83-27
Opis działalności: podłogi, tarasy, parkiety, listwy podłogowe, środki do podłóg Słowa kluczowe: deska dębowa, parkiet dębowy, parkiet egzotyczny, teak, merbau, dąb, palisander

Ocena: 83% pozytywna 20x 4x

Jakość usług: 90% wysoka 20x 2x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 17x 1x 4x
Ceny usług: 86% niskie 13x 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 3331
Data utworzenia profilu: 2012-06-06 17:51:24
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-23 15:15:20 

Opinie o Comfort Plus Arek Pietrzak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna podłoga za normalne pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jookal dnia: 2018-10-23 14:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrze obsłużona inwestycja, Pytać o pana Arka rzetelny miły człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roberto dnia: 2018-03-06 14:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajne profesjonalne podejście do tematu, gość który mnie prowadził posiada ogromną wiedzę zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-08-18 11:16:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom kultury-zerowy, bajer sprzedawców opracowany do perfekcji. Grunt to złapać naiwnego klienta. Trafiłam do tej firmy z polecenia koleżanki. Z tą jednak różnicą, że 4 lata temu to może im zależało i się chciało. Teksty sprzedawcy p. Wojtka-" nie wolno być niewolnikiem swojej podłogi"- na pytanie czy deska jest twarda,"gdybym kupił deski za 20 tys.to bym wszystkie obejrzał"- zamówiłam ok 80 m2,sęki były zaszpachlowane w ciemnym kolorze, zupełnie inaczej wyglądało to na próbniku w sklepie, prosiłam trzy razy o deskę bez szczotkowania- oczywiscie dostałam szczotkowaną- zgłosiłam to w firmie i dostałam informacje, że ona jest "trochę szczotkowana i będzie pani zadowolona" ale nie jestem. Firmy zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Żenująca
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-08-15 22:01:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutny brak jakiejkolwiek terminowości. Ciągłe przesuwanie terminu montażu i brak jakiekolwiek informacji ze strony CP+ przez nie tylko tygodnie ale wręcz kolejne miesiące. Kompletna ignorancja klienta.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient_cp dnia: 2017-07-09 12:41:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bezproblemowa do momentu pierwszej reklamacji... Takiego sposobu podejścia do klienta i reklamacji dawno nie spotkałem. Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Z chęcią zaproszę do siebie i pokażę efekty "pracy" tej firmy po roku. Podłoga zdecydowanie nie warta ceny . Proszę się dobrze zastanowić zanim wydacie tam choćby złotówkę. ODRADZAM!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Beznadziejna!!!
Opinia dodana przez: Marcin Piejko dnia: 2017-03-30 15:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez 2 zdań najlepsza ekipa od podłóg we Wrocławiu, polecam każdemu kto przezywał koszmary z wykonawcami na budowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Kot dnia: 2016-06-10 13:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obiecałam napisać opinię po jakimś okresie użytkowania, dokładnie minęło 2,5 roku i ich zapewnienia apropos wosków twardych saicos się sprawdziły podłoga wygląda pięknie, włąśnie chłopaki kończą taras i tak jak w przypadku podłogi jedno słowo - profesjonaliści, polecam firmę comfort plus jeżeli chcecie bezproblemowo przejśc przez ten etap urządania domu. Karolina Warcicka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-17 11:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o podłogach dębowych wiedzą wszystko, zapracowani pasjonaci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek Litwin dnia: 2015-04-11 09:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żadna firma nie chciała sie podjąć montazu desek na suficie, comfort plus wykonał świetną robote za rozsądne pieniądze także polecam każdemu kto jest zainteresowany okładzinami drewnianymi tą firme z Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radecki dnia: 2014-09-25 15:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na pewno najtańsze podłogi dębowe, nie wiem jak inne, dałam sie namówic na olejo woski a początkowo chciałam lakier, ale przekonał mnie pan że to lepsze rozwiązanie pożyjemy zobaczymy, wydają się ze mają ogromną wiedzę na temat, pozdrawiam chlopaków ze sklepu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-29 10:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma mega profesjonalna choć początkowe wrażenie wręcz odwrotnie, zazwyczaj nie wystawiam żadnych opinii, w tym jednak przypadku musze ich pochwalić za stworzenie specjalnego koloru na taras pod kolor elewacji, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: mam nadzieje że nie będzie
Opinia dodana przez: M.G. dnia: 2014-07-24 12:05:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wydaje sie profesjonalna, ale nie dokańcza zadań, jesli zapłacicie do koŃca to możecie potem sie pozegnać z zakończeniem zadania,terminy przesuwane ,jeden wspólnik zgania na drugiego a tygodnie lecĄ... przestrzegała mnie przed ta firmą koleżanka której nie skończyli prac od 1.5 roku muślałam że to incydentalny przypadek ,niestety nie.własciciel nie odbiera od nas komórki.wypada jechać tylko...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: beznadziejna -
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-18 12:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: realizacja tarasu 5 z plusem, po latach płytek nareszcie uwielbiam swój dom, dziękuje chłopaki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-05-31 12:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam,polecam firme Confortplus, wykonali taras, terminowo, pospszątane po montażu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola Bedek dnia: 2014-03-27 12:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podłoga położona w 3 dni, czysto, profesjonalnie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Bednarz Wrocław dnia: 2014-02-14 10:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zazwyczaj nie chce mi się pisać opinii ale tutaj muszę wystawić firmie laurkę, bez ściemniania wszystko na papierze, podłoga super, warto posłuchać ich sugestii co do wyboru bo dopiero po całości zrozumiałem o co im chodziło z tą konsekwencją polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek Kluzyk dnia: 2013-10-14 21:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieliśmy pewne obawy bo podłoga to największy wydatek naszego remontu, efekt końcowy - polecam każdemu kto myśli o drewnianej podłodze, pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marietta dnia: 2013-08-27 10:09:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robili u mnie taras, wykonawcy naprawdę konkretni, polecam wszystkim, są elastyczni można się dogadać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Szczepański dnia: 2013-06-29 10:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: siłą tej firm na pewno są wykonawcy, polecam pracownika Arka chłopak stara się dobrać materiał do budżetu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W.Ajzenberg dnia: 2013-02-07 20:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam piękną podłogę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Woźny dnia: 2012-12-17 09:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wątpliwości co do najniższej ceny i wysokiej jakości usługi, powiem tak chemia marki wakol sprawdziłem jedna z najlepszych na świecie, kleje bezzapachowe, usługa na wysokim poziomie mogę zdjęcia z budowy na priva podeslac, naprawdę warto z chłopakami się dogadać 100% satysfakcji, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Ciosek dnia: 2012-12-11 14:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, a zwłaszcza wykonawcę Adama
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-21 11:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsza ekipa na mojej budowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na szczęście nie ma
Opinia dodana przez: Stefan Witka dnia: 2012-06-06 17:52:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją