Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Elżbieta Nowicka. GABINET KOSMETYCZNY U ELI i Studio Przekłuwania Ciała. Zabiegi z autoryzowanym sprzętem

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Opolskie, 49-300 Brzeg Kapucyńska 5/1
Telefon: 504031453 Kom. 504031453
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.gabinetueli.com.pl
Opis działalności: Kosmetyka lecznicza, zapobiegawcza i estetyczna z nowoczesnym sprzętem, tel 504031453 Słowa kluczowe: gabinet kosmetyczny, u Eli Brzeg, kosmetyka u Eli, usługi, Nowicka, Kapucyńska, zabiegi, focusrf+, piercing, lifting, odmładzanie, przekłuwanie,oczyszczanie cery, www,gabinetueli,com.pl, forum Brzeg, odmładzanie, lifting, przebarwienia, zdjęcia

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 16x 2x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 8241
Data utworzenia profilu: 2013-08-22 01:05:11
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-16 13:50:41 

Opinie o Elżbieta Nowicka. GABINET KOSMETYCZNY U ELI i Studio Przekłuwania Ciała. Zabiegi z autoryzowanym sprzętem

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona zabiegiem z użyciem komórek macierzystych. Świetny zabieg ,twarz wygląda super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: vel lev dnia: 2016-11-07 12:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela zrobiła mi bardzo fajny zabieg TANI !!!!!!!!!!!!!!!! Moja twarz wygląda świeżo i promiennie jest odmłodzona. Polecam bardzo niezdecydowanym warto bywać u Eli ja już tego doświadczyłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ESTERA dnia: 2016-10-12 11:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela co pewien czas wprowadza nowe zabiegi i napewno ten co mi zrobiła do nich należy. Buzia bardzo ładna,rozjaśniona ,nawilżona. Do tego ładnie wyregulowane brwi i można czuć się dobrze i pewnie. Salon przestrzenny i czysty. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2016-09-21 12:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług u PANI ELI od dawna jestem zadowolona. Moja twarz wygląda wzorowo jest zadbana przez Panią ELE. Ale ja chciałam szczególnie polecić i dać pod rozwagę aparat kosmetyczny FOKUS rf plus Zabiegi są bardzo skuteczne a Pani ELA ma autoryzacje na ten aparat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2016-02-23 10:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładny i gustowny makijaż wykonany z sercem. Podobał się wszystkim weselnikom.Dlatego POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FIMKA dnia: 2015-11-12 16:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre zabiegi GENEO,na twarz efekty widoczne od razu.Polecam. Napewno nie są to stracone pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WERKA dnia: 2015-10-10 11:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy zabiegi geneo ale nie tylko.Wszystkie kosmetyki na jakich pracuje Pani ELA są wysokiej klasy. EFEKTY GWARANTOWANE.. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2015-08-29 12:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo atmosfera,profesjonalizm,podejście do klienta warte jest każdych pieniędzy.Pani Ela ma bardzo szeroką wiedzę i umie się nią posługiwać.Żadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi bardzo konkretnych i prawdziwych. Poza tym na żadnym zabiegu nie posłużyła się zamiennikami czyli że pracuje kosmetykami oryginalnymi i nie kombinuje z tanizną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWUSIA dnia: 2015-08-18 14:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ela wykonuje zabiegi z widocznym dobrym efektem. Nigdy jeszcze nie było że naraz robi dwa czy więcej zabiegów, zawsze jest doza intymności a wtedy skutek usługi jest gwarantowany. Nie można liczyć na dobry efekt jak kosmetyczka "lata" pomiędzy jednym a drugim fotelem u Pani ELI tego nie ma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-07-24 14:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to firma godna polecenia na oczyszczanie twarzy.Zabieg jest bardzo efektowny i bezbolesny, napewno nie będziesz czerwona ani spuchnięta.Polecam najlepiej w Brzegu.KINGA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2015-04-09 15:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kosmetyczka w całej Polsce.Zawsze ma czas dla klientki,udzieli dobrych porad nigdy się nie śpieszy i ma przyjazne ceny dla naszych portfeli jak na dzisiejsze czasy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2015-02-18 15:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wykonanie henny u Pani Eli.Brwi mają dobry kształt. Henna wystarcza na długo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2015-02-02 16:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jestem stałą klientką od dawna i zawsze wychodzę zadowolona.Przystępne ceny i bardzo dobra jakość świadczonych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Z. dnia: 2015-01-27 12:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem fanką zabiegu z tym Aparatem Focus rf+. Extra zabieg, super relaks i mega efekt od razu, fajny gabinet u Eli, profesjonalne wykonanie Eli , wszystko sprawia, że byłam już 4 x na tym zabiegu U Eli i czekam niecierpliwie na następny, polecam Danka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2014-12-05 02:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to najlepszy zakład kosmetyczny w Brzegu.Kosmetyki w tym gabinecie mają działanie natychmiastowe bardzo pozytywne,już po pierwszej wizycie twarz jest odmieniona,ładna.Myślę że to są dobre kosmetyki,albo ta Pani dobrze dopasowuje do cery,a najpewniej to jedno i drugie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IRENA dnia: 2014-08-28 16:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec,polecam przekłucie ciała ,miałam zrobione sprawnie bez bólu idealnie w tym miejscu gdzie trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ALDONA dnia: 2014-08-05 13:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekłucie i założenie kolczyka wykonane perfekcyjnie a makijaż nie rozmazywał się i długo trzymał. Kosmetryki i pudry z tzw.górnej półki. Polecam. Ewelka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelka dnia: 2014-05-07 15:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec.Polecam wszystkie zabiegi na twarz. Gabinet sliczny wypielegnowany.Korzystam od dawna nigdy nie zawiodlam sie ,zreszta ta Pani otrzymala dyplom na ten rok FIRMA GODNA ZAUFANIA.Gratuluje. Gaja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gaja dnia: 2014-03-06 14:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet U ELI otrzymal Dyplom FIRMA GODNA ZAUFANIA. Gratulujemy. Zyczymy zeby Pani byla zawsze tak mila i przystepna dla klientow jak do tej pory.FGz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: FGz dnia: 2014-02-28 15:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podaje do publicznej wiadomosci likwidacje u mnie zmian potradzikowych i tradziku poniewaz mazna to zlikwidowac i miec ladna buzie Iva.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Bardzo ladnie zlikwidowany mam tradzik po 4 wizytach;az nie do wiary.Jestem wdzieczna Pani Eli.Iva.
Opinia dodana przez: Iva. dnia: 2013-08-26 16:08:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją