Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka Aleksandra Grygajtis

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 51-354 Wrocław Żmudzka 23 12
Telefon: 607084889 Kom. 607084889
Adres e-mail: agrygajtis(małpa)wp.pl
Strona internetowa: kancelariagrygajtis.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 26x 1x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 2380
Data utworzenia profilu: 2015-04-13 17:42:23
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-13 17:42:23 

Opinie o Kancelaria adwokacka Aleksandra Grygajtis

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest naprawdę bardzo dobra w sprawach rodzinnych.bylam bardzo zadowolona. Nie obiecuje zlotycg gor a dziala ze swietnymi efektami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2018-02-20 14:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Aleksandry ze sprawa o ustalenie ojcostwa alimenty i jeszcze o zwrot kosztów za wyprawkę, wszystko super, odzyskałam duża część pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna J dnia: 2017-12-02 11:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pani Aleksandra pomagała w sprawie karnej, miałem już wykonania kary i tylko dzięki Pani adwokat nie poszedłem do więzienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2017-09-27 18:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas poprowadziła mi 3 sprawy rodzinne, wszystkie ze świetnym rezultatem. Były to kontakty, alimenty i władza rodzicielska. Byłem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ziemowit dnia: 2017-09-06 20:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat reprezentowała mnie w sprawie rozwodowej. Wszystko super, była na każdym terminie świetnie przygotowana, także z czystym sumieniem mogę dalej polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2017-05-14 23:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra skutecznie od 2 lat pomoga mi w sprawie egzekucyjnej.Byłem w beznadziejnej sytuacji a Pani Aleksandra znalazła dobre rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mateusz dnia: 2017-04-13 20:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w sprawie alimentów. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Pani mecenas zadba o każdy szczegół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-02 17:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u Pani adwokat na konsultacji w sprawie pracowniczej i byłem bardzo zadowolony,poświęciła mi za tak niską cenę tyle czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol S dnia: 2016-11-04 09:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u Pani adwokat na poradzie dot. zażalenia na umorzenie prokuratorskie, Pani Aleksandra bardzo mi pomogła i mną pokierowała, jest pomocna a przy tym wprowadza bardzo przyjemną atmosferę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt z Osiedla dnia: 2016-10-21 19:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani mecenas z polecenia mojej siostry, której Pani mecenas pomogła w sprawie rodzinnej i nie zawiodłam się, bardzo dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalina dnia: 2016-08-18 14:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny fachowiec. Bylam w trudnej sytuacji życiowej alimenty rzędu 250 zl, Pani Aleksandra bardzo mi pomogła, mam 900 zł alimentów na syna i jakoś wiążę koniec z końcem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janina dnia: 2016-03-21 14:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem do Pani Aleksandry ze sprawą o rozwód z orzeczeniem o winie żony, zdradzała mnie. Pani mecenas super, pozew na kilkanaście stron, a nie jak inni na 3 i tylko by się honorarium zgadzało. Wszystko dokładnie opisane i dowody załączone. Także jestem dobrej myśli. Najlepsze jest,że żona chce mnie pozbawić z niewiadomych powodów władzy rodzicielskiej, ale mec. powiedziała bym się nie martwił bo miała tak a sprawę i sąd bez powodu nie pozbawia. Także jestem dobrej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk P dnia: 2016-01-14 12:11:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Grygajtis prowadzila mi sprawę karną. Postępowanie prokurator umorzył, jest miła i kompetentna. Dziękuje Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony z Kielczówka dnia: 2015-12-26 23:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat przeprowadziła mi szybko i skutecznie sprawę o podwyższenie alimentów na synka, jest świetna i niedroga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka z Psiego Pola dnia: 2015-10-05 14:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i skrupulatna osoba, o wszystkim na bieżąco informuje, utrzymuje stały kontakt, mi przeprowadziła rozwód, szybko sprawnie i z winy żony ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert z osiedla dnia: 2015-09-28 21:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adw.napisała mi świetny wniosek o odszkodowanie za internowanie w stanie wojennym, czekam teraz na termin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja J. dnia: 2015-09-09 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra namówiła mnie na rozwód z orzeczeniem winy męża, powiedziała,że dowody są mocne, mąż bił mnie, sprawa była na policji, uzyskałam wyrok z winy wyłącznej męża i wysokie alimenty na 2 córeczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Z dnia: 2015-07-28 18:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra robiła mi podział majatku, wszystko ok, poza tym na zawsze duży entuzjazm i jest cierpliwa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol S dnia: 2015-07-19 11:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomogła mi w sprawie, świetny fachowiec i obrońca, nie ma dla niej spraw beznadziejnych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-06-21 20:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo pomogła mi w sprawie przedawnionych wierzytelności, a miałem juz na głowie komornika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2015-05-26 00:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o podwyższenie alimentów na dziecko, alimenty podwyższone więc jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka z Kiełczowa dnia: 2015-05-09 12:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra prowadziła mi rozwód z orzeczeniem o winie, sprawę wygrałam, dodatkowo dostałam wysokie alimenty na siebie. Także wszystko odbyło sie po mojej mysli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja g dnia: 2015-05-04 18:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas sporządzała mi umowę i byłam bardzo zadowolona.Jej uwagi okazały się cenne i jestem wdzięczna. Mimo młodego wyglądu i jak mniemam wieku, co na pierwszy rzut oka może powodować konsternację, Pani Aleksandra jest zawsze bardzo dobrze przygotowana i udzieli wyczerpującej odpowiedzi na zadane pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka z osiedla dnia: 2015-04-26 20:38:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, włączający się do problemów swoich klientów z dużym osobistym zaangażowaniem walczący o pomyślny dla nich wynik postępowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-04-22 18:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas spełniła moje oczekiwania w 100 % za niewielkie pieniądze. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2015-04-19 15:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas jest szybka i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-04-13 21:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt w czasie prowadzenia sprawy, Pani Mecenas zawsze udziela odpowiedzi, odbiera telefony. Jestem bardzo zadowolony, sprawę wygrałem !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kris dnia: 2015-04-13 20:32:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo rzetelna i przykłada się do prowadzonych spraw. Byłam bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-04-13 17:47:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją