Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mirek Roman, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-098 Katowice Młyńska 5
Telefon: 322538749
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://adwokat-romanmirek.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, Roman Mirek

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 5986
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-04 10:33:45 

Opinie o Mirek Roman, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% profesjonalne podejscie do sprawy i klijenta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 17:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutny profesjonalista. Solidny, szczery, bardzo inteligentny. Stwarza odpowiednią atmosferę zaufania i pewności. Wyśmienity dobór współpracowników w kancelarii. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aaron dnia: 2012-11-08 10:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony. Zrównoważony. Dostępny dla klienta.Zna swój fachi tyle.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-08 13:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista, konkretny, miły, zaangażowany. Zawsze na telefonie z każdej sytuacji znajduje wyjście. W sądzie opanowany przygotowany perfekcyjnie. Jedyna wada - jest cholernie drogi:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BsM dnia: 2012-04-18 21:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobry fachowiec.Nie pieniacz i krzykacz. Jest bardzo słowny. Dla klienta ma zawsze czas.Potrafi zneutralizować flustracje w sprawach, które prowadzi. Poprostu rozumny i doświadczony adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2011-01-11 09:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec którego wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-30 10:07:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją