Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Krawczyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-526 Warszawa Opoczyńska 2a/2
Telefon: 266 08 80 Kom. 509952452 Fax: 22 266 08 81
Adres e-mail: michal.krawczyk(małpa)kancelariakp.com
Strona internetowa: www.kancelariakp.com
NIP:
829-161-29-52
Opis działalności: prowadzenie sporów w sprawach cywilnych, dochodzenie należności z tytułu niewykonania umów, odszkodowań; spadków, podziału majątku; rozwod, alimenty; obsługa prawna podmiotów gospodarczych, średnich i mniejszych przedsiębiorców Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, odszkodowania, pozew o zapłatę, karne, administracyjne, budowlane, obsługa prawna, spadki, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 88x

Jakość usług: 100% wysoka 88x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 79x
Ceny usług: 100% niskie 71x 6x
Ilość opinii w serwisie: 88
Ilość odsłon profilu firmy: 9682
Data utworzenia profilu: 18.08.2014 22:29:06
Data ostatniej aktualizacji: 31.03.2015 21:20:01 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Krawczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat zatrudniony do rozwodu i podziału majątku - polecam serdecznie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2020 09:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie i bez zastrzeżeń. Na pewno wrócę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaKol. dnia: 19.09.2020 12:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciesze się, że trafiłam na Pana Mecenasa! Od początku współpracy wiedziałam, że będzie dobrze i się nie myliłam ;) według mnie świetny adwokat i po prostu dobry człowiek, nic więcej nie trzeba wiedzieć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 11.09.2020 23:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły człowiek i dobry fachowiec. Spokojnie mogę dać piątkę z plusem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 28.08.2020 06:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan michał jest super! taki fajny człowiek!i taki sprawny i oblatany. no bardzo. bardzo polecam i bardzo dziekuje panie michale. jest pan super facet!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: barbara witkis dnia: 03.08.2020 08:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie. Polecam. Dobra kancelaria. Dobrze i rzeczowo doradzają i pomagają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 17.07.2020 13:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie. Polecam. Jestem zadowolony - terminowo, sprawnie i bardzo rzeczowo. Czyli fachowiec w swoim zawoedzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian Lubka dnia: 01.07.2020 12:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat i miły człowiek, który potrafi cierpliwie wysłuchać. Z pewnością wrócę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 26.06.2020 15:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat! polecam! Pomaga ludziom i zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borkner_wwka dnia: 27.05.2020 11:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest dobry. Bardzo fajna współpraca, w pełni zrozumienie i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pyrol K dnia: 08.05.2020 11:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry mecenas i adwokat i jeszcze lepszy człowiek! Kocha ludzi, kocha swoją pracę - walczy! Naprawdę! Nie odpuszcza, stara się! Najlepszy wybór w Warszawie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antorek67 dnia: 28.03.2020 12:01:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję i polecam. Panie Mecenasie załatwił pan to bardzo profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2020 21:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Mecenasa Krawczyka. Kompetentny, profesjonalny, z dużą wiedzą. Zawsze ma czas dla klienta. Właśnie wygrał dla mnie sprawę, za co bardzo mu dziękuję. Sprawę, której finał nie był oczywisty, co też jasno stwierdził na naszym pierwszym spotkaniu. Jednak tak wszystko poprowadził, że się udało. Serdecznie dziękuję, Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 13.12.2019 11:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cool czlowiek! Swietny adwokat! Brac i sie cieszyc jesli ma czas! Dzieki Panie Michale!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bertek_wpu dnia: 28.09.2019 11:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo pozytywnie! Taki fajny czlowiek - pelen luz przy zachowaniu profesjonalizmu na wow!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martynika77 dnia: 03.08.2019 10:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa o alimenty, opiekę. a wczesniej rozwod. dziekuje i polecam. bardzo wysoka klasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2019 11:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal jest ekstra! Taki zyczliwy i uczciwy czlowiek! Jejku jak mi pomogl! Podziekowania wielkie i serdeczne od Marioli z Babic!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola76 dnia: 29.06.2019 09:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasluzony pozytyw! Dobry fachowiec! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MrekLik dnia: 03.05.2019 03:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm! Doswiadczomy, rzeczowy i dokladny. Polecam Wam takiego obroncr!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2019 05:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję panie mecenasie! nigdy nie zapomnę co Pan dla mnie i moich dzieci zrobił!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2019 11:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest dobry i dlatego polecam. Ma normalne stawki - nie jest najtanszy, ale nie jest tez drogi. widac, ze lubi swoja prace. Lubi wygrywac i jest w tym dobry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baska 78 dnia: 20.03.2019 10:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i dziekuje Panie Mecenasie! Za wsparcie, za pomoc, za wszystkie dobre slowa! Pomogl mi Oan - nigdy trgo nie zapomne!!! Pozdrawiam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jasiek Kryt. dnia: 27.02.2019 18:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona. Wreszcie profesjonalista. Brawo Panie Michale tak trzymac!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojszczak Marlena dnia: 09.01.2019 12:38:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo świetnym fachowcem! Jak ma być o fachowcach to trzeba pochwalić Pana Michała - taki ogarnięty człowiek - idealny w swoim zawodzie. Bardzo dziękuję - tę opinię wystawiam z wielką i niekłamaną przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.01.2019 11:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super dziekuje Panie Michale! Swietny adwokat, super doradca, fajny czlowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena Braczek dnia: 24.12.2018 13:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywne zaskoczenie po nie do konca pozytywnym pierwszym wrazeniu. fajny czlowiek - dziekuje za tak profesjonalna pomoc w mojej ciezkiej sytuacji. Zloto za jakosc oferowanych uslug!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: truck_bart dnia: 02.11.2018 14:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra pomoc. Jestem zadowolona z poziomu swiadczonych uslug i tempa pracy kancelarii. Sprawnie i do brzegu bez zbednych ceregieli. Dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina Machniak dnia: 20.10.2018 09:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to mówią satysfakcja gwarantowana :) Podaje dalej i dziękuje za pomoc. Jeżeli można tak powiedzieć dzięki Panu zostałam szczęśliwą rozwódką!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 25.08.2018 09:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo, profesjonalnie. Obsluga na najwyzszym poziomie - rzadki okaz czlowieka z powolaniem, ktory wie co robi i nie doi klienta...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.07.2018 12:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje Panu bardzo. Moja sprawa choc nietypowa conPan wielokrotnie powtwrzal zakonczyla sie pelnym sukcesem - Pana zaangwzowanie i zdrowe podejwcie bylo powiewe swiezosci! Dziekuje za pomoc! Ufam Panu jak malo komu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazyna Preznik dnia: 02.05.2018 07:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze trafiony fachowiec. Duze doswiadczenie, dobre podejscie do klienta, pozytywny wizerunek na tle szarej i nijakiej reszty. Dziekuje Panie Michale za serce i pomoc!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.03.2018 10:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny czlowiek. Polecam. Super profesjonalista z sercem do ludzi i ich problemow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marjanna Brosz dnia: 13.01.2018 11:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Michale bardzo dziekuje! jest Pan niesamowity!!!! Pana wystapienia przed sadem sa tak merytoryczne! Dziekuje Panu za wszystko!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Nowacka dnia: 17.11.2017 15:37:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje bardzo Panie Michale za serce, czas i pomoc! Z takich klopotow mnie Pan wyciagnal!!!! Oby jak najwiecej takich ludzi jak Pan! Dziekuje dziekuje dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2017 08:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: B.pozytywnie i fachowo! Pan Michal jest przedobry w tym co robi - taka klasa sama w sobie! Trafilam w dobre rece i dziekuje za to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabryska73 dnia: 14.09.2017 20:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry Pan Adwokat. Sprawe ma poprowadzil wzorcowo - jestem zadowolony. Wszystko na czas i wysoka jakosc. Oszczedzono mi wiele stresu i nerwow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronislaw dnia: 12.08.2017 12:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Jestem zadowolony. Sumienny i dokladny w tym co robi. Nie znam się szczególnie, albo nawet wcale, ale jak dla mnie było dobrze. Dobrze prowadzona sprawa no i oczywiscie wygrana. dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek P. dnia: 07.07.2017 13:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To czlowiek, ktoremu zaufalam. Bardzo polecam. Jest bardzo dobry i bardzo profesjonalny. Obyty, doswiadczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariankanka dnia: 27.05.2017 11:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne zaskoczenie. Polecam takiego fachowego i profesjonalnego pelnomocnika kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brabak dnia: 02.05.2017 16:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona i polecam. Bardzo dobrze zakończona sprawa. Na plus dla Pana adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basieńkas dnia: 03.04.2017 16:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat! Dziala sprawnie i cenowo nie przegina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarekL dnia: 10.03.2017 16:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał jest osoba wysoce profesjonalna. Bardzo doceniam jego pomoc oraz wsparcie. Pomaga w trudnych sytuacjach w sposob rzeczowy ale i ludzki. Polecam kazdemu takiego pelnomocnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Kronder dnia: 18.02.2017 09:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemily czlowiek! I do tego jak sama nazwa wskazuje fachowiec. Panie mecenasie bardzo dziekuje za sukces na sali w sadzie! To byl swietny wybor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Bronia dnia: 07.01.2017 11:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat do polecenia! Zyciowy, otwarty i komunikatywny. Slucha, wyciaga wnioski a do tego na sali sadowej walczy. Jestem bardzo zadowolony z konsuktacji oraz toku prowadzenia mojej sprawy. Los chcial, ze to juz 3.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czeronim dnia: 16.12.2016 06:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie! Jestem zadowolona, dziękuję za wygraną i tak wysokie odszkodowanie panie mecenasie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 11.11.2016 21:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i zasłużona opinia pozytywna dla Pana mecenasa, który uratował moją beznadziejną sprawę! Na czas, przygotowany, chętny i pięknie pezentujący się! Taki powinien być każdy prawnik! Przyjemność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława_64 dnia: 27.10.2016 08:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona i bardzo dziekuje a jeszcze bardziej dziekuje. Pan Michal tzn. Mecenas jest bardzo profejsonalny. Bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2016 11:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to świetny człowiek i do tego wyborny adwokat. Bardzo polecam każdemu - tskich ludzi jest coraz mniej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaśka78 dnia: 01.10.2016 10:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Adwokat jest człowiekiem miłym bardzo i rzeczowym zarazem. Jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych przez pana Michała usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelinana dnia: 13.08.2016 22:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny człowiek, ale zresztą całe biuro rozsiewa pozytywne fluidy! Zaskoczył mnie swoją sumiennością i szeroką perspektywą, co w efekcie zaoszczędziło mi sporo problemów i kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaśkawit dnia: 09.08.2016 07:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest dobrze. Mecenas ogarniety i uwaga!!! Chetny!!! Taki swoj czlowiek - podpowie, doradzi i nie zedrze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Raznadwa dnia: 01.07.2016 15:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam bo jestem zadowolony. Uratował mnie w beznadziejnej sytuacji kiedy myślałem, że nic nie da się zrobić. Bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian_wwa dnia: 18.06.2016 10:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję! Mecenas jest super człowiekiem, który uratował mi alimenty! Dzięki niemu mam z czego żyć ja i moje dziecko!!! Dusza człowiek o wielkiej wiedzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baska_buzka dnia: 30.04.2016 09:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest super dobry! Bardzo dobrej jakosci merytoryka i profesjonalista jakich malo!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 18.04.2016 19:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas do polecenia. Dziekuje za okazane serce i poswiecony czas!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Slawa dnia: 03.04.2016 11:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia dobry adwokat. To on jest dla klienta, a nie klient dla niego. Szybko realizuje pisma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klepczynski dnia: 12.03.2016 13:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to bardzo kompetentny młody adwokat, o niezwykłym wyczuciu. Bardzo sobie chwalę współpracę z nim i polecam Państwu. Wiedzą przerasta swoich starszych kolegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan64 dnia: 02.03.2016 09:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas wygrał z ubezpieczycielem, który nie chciał wypłacić należnego mi odszkodowania!Bardzo polecam bo jesteśmy z mężem zadowoleni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 28.01.2016 21:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas. Sprawny i szybki. Moja sprawa zakonczona bardzo szybko i bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek_68 dnia: 20.12.2015 11:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry mecenas!!!!taki, który dba o klienta i wie że klient to też człowiek! Profesjonalnie prowadzi sprawy. Mój spadek poszedł szybko i bezproblemowo bo pan Michal byl bardzo przygotowany do rozpraw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystalam
Opinia dodana przez: teresa dnia: 27.11.2015 09:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Michal Krawczyk to super adwokat. Bardzo mi pomogl. Sprawa zakonczyla sie szybko i ok.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2015 10:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat jest świetnym fachowcem i dlatego go polecam! To bardzo uczciwy i solidny mecenas. Prowadzi moją już drugą sprawę. Zawsze w czasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Halina Sosnowska dnia: 11.11.2015 10:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda chciałem uzyskać jedynie poradę prawną ale jestem bardzo zadowolony ze spotkania. Adwokat udzielił mi satysfakcjonującej odpowiedzi na moje pytania i nie patrzył przy tym na zegarek, a spotkanie z całą pewnością wizyta nie trwała krótko. Zasłużony plusik!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 21.10.2015 05:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Krawczyka. Jest uprzejmy i uczciwy. Ma serce do Klientow i ich problemow. Pomogl mi w bardZo ciezkiej sytuacji - to przede wszystkim dobry czlowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Basia Borek dnia: 15.10.2015 02:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły i przyjemny adwokat, a do tego oblatany w przepisach. Z moim szczęściem wrócę na pewno ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pankracy dnia: 10.10.2015 14:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas zrobił dla mnie dział spadku. Wszystko bez problemów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 28.08.2015 19:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u mecenasa po poradę i jestem bardzo zadowolona. Dostałam konkretne informacje bez naciągania na sztuczne koszty. Bardzo jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Botak_krak dnia: 15.08.2015 12:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, rzeczowy i ambitny adwokat . Niezwykle komunikatywna osoba. Pomimo młodego wieku jestem pod wrażeniem obycia i doświadczenia. Solidne i uczciwe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 29.07.2015 13:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był mój 4 adwokat i ostatni cała wcześniejsza trójca brała tylko kasę i nic nie robili. Polecam Pana Michała w ciągu 9 miesięcy zakończył moje 3 sprawy z czym cała trójca przez 5 lat nie dawała sobie rady. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 08.07.2015 18:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal zrobil nad mnie wyjatkowo dobre wrazenie. Jest konkretny, jest skrupulatny - w skrocie jest naprawde dobry w tym co robi. Poniewaz zmienialem kancelarie mialem 2 dni na przygotowanie pisma - mecenas Krawczyk sprawdzil sie w 100%. Polecam - to naprawde swietny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogdan miech dnia: 23.05.2015 17:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawny mecenas! Temat załatwiony w terminie i dokładnie tak jak obiecał. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.05.2015 16:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Jestem zadowolony z konsultacji i pomocy prawnej, którą od niego dostałem. Bardzo dobrze orientuje się w sprawach spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J_K_72 dnia: 05.05.2015 10:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest świetny! Bardzo kontaktowy i rzetelny! Przeniosłam do niego swoją sprawę od poprzedniej kancelarii i to była bardzo dobra decyzja. Dokładny, solidny i terminowy. Ma czas dla Klienta i stara się wykazać ludzkie zrozumienie. Widać, że w sądzie czuje się jak ryba w wodzie - do każdej rozprawy zawsze podchodził przygotowany. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: CzenioSzk dnia: 04.04.2015 15:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem już u niejednego prawnika bo moja sprawa będzie dość długa i czasochłonna więc muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony tym jak zostałem potraktowany. Adwokat zaczął działać już następnego dnia po mojej wizycie, pierwsze ustalenia już za nami i z pełnym optymizmem patrze na to co będzie dalej. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w moją sprawę. Polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.03.2015 19:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i doświadczony specjalista. Nie mam żadnych zastrzeżeń nie tylko do prowadzenia samej sprawy, ale też do kwestii związanych z na przykład dostępnością na telefon, szybkim reagowaniem w razie potrzeby i wysoka kulturą osobistą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 07.03.2015 18:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja co prawda byłam tylko po poradę prawną w sprawie spadkowej ale muszę przyznać, że ten adwokat ma rewelacyjne podejście do klienta i sprawy. Nie dość, że przesiedziałam u niego na spotkaniu sporo ponad czas wyznaczony to jeszcze później cierpliwie odpowiadał na moje wątpliwości telefonicznie - choć nie musiał! to się nazywa postawa :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: warszawianka dnia: 17.02.2015 20:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa przyprowadziła mnie moja koleżanka, która jest w trakcie rozwodu. Muszę powiedzieć, że początkowo miałam mieszane uczucia - mecenas wydaje się młody, ale już na pierwszym spotkaniu zupełnie zmieniłam zdanie. Jest bardzo konkretny i rzeczowy, a to szanuję. Zawsze oddzwania i interesuje się sprawą do końca - wydaje mi się, że nie jest to standard - przynajmniej ja nie miałam poczucia, że traktuje się mnie przedmiotowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: K.K. dnia: 11.02.2015 10:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna osoba i świetnie mi się z nim współpracowało. Zasłużony pozytyw!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Taurus dnia: 25.01.2015 10:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Adwokata - osoba niezwykle kompetentna, komunikatywna, w dodatku usługa w rozsądnej cenie i niemalże ekspresowe tempo realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justine dnia: 22.01.2015 12:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli będę miał jeszcze jakieś sprawy w przyszłości na pewno wrócę do tego mecenasa. Nie mogę o nim powiedzieć złego słowa, jest słowny i solidny, a do tego pracuje w bardzo przyzwoitym tempie (a to podobno nie jest norma w tym zawodzie). Duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2015 21:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa trafiłam przypadkiem - przez polecenie znajomej. Sprawa dot. odszkodowania od ubezpieczycia. Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii, poszło bardzo sprawnie i szybko. Pomimo młodego wieku jestem pod wrażeniem obycia i doświadczenia, które widać na rozprawach w sadzie. Solidne i uczciwe podejscie do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BG dnia: 22.12.2014 12:37:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne doświadczenia w pracy z tym mecenasem. Niezwykle komunikatywna i rzeczowa osoba, no i da się z nim "dogadać" w każdej sprawie!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2014 09:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny adwokat, wyłożył mi dokładnie jak wygląda sprawa i co może się zdarzyć w jej trakcie. Jako, że cenię sobie u ludzi uczciwe podejście do sprawy i nie naciąganie na dodatkowe koszty (a miałem sporo takich doświadczeń) ma u mnie duży plus!!! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 21.10.2014 18:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody i ambitny adwokat. Zna się na rzeczy, potrafi działać w sprawie z wyprzedzeniem. Na każda sprawę przychodził zawsze przed czasem i bardzo dobrze przygotowany. Zdecydowany pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MałgorzataS. dnia: 07.10.2014 08:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Pana Mecenasa już jakiś czas, nigdy nie miałam do niego żadnych zastrzeżeń. Myślę, że już zawsze będzie "naszym rodzinnych prawnikiem!"
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 21.09.2014 08:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba bardzo doświadczona i kompetentna. Zaczynał prowadzić moje sprawy jeszcze jako pracownik innej Kancelarii, z chwilą założenia własnej przeszłam do niego i nie żałuje!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 08.09.2014 14:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam Pania Mecenasa, zwłaszcza w sprawach o dział spadku. Bardzo dobrze poprowadził całą sprawę. Moim zdaniem do solidny i zawsze przygotowany adwokat. Szczerze Polecam!!! C. Sz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: C.Sz. dnia: 26.08.2014 14:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzeczowy i kompetentny. Ceny jak zawsze w przypadku prawników do najniższych nie należą ale przynajmniej u pana Krawczyka są do zniesienia dla przeciętnie zarabiającego człowieka. Ogólnie polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2014 22:31:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją