Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

schody Meble pod Wymiar

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 73-320 Trzebiatów Torowa 31
Telefon: Kom. 608 535 048 Fax: 91 38 54 075
Adres e-mail: Biuro(małpa)jasmeble.pl
Strona internetowa: www.jasmeble.pl
NIP:
857-162-89-19
Opis działalności: Specjalizujemy się w wykonywaniu schodów , Drzwi ,Mebli , Garderoby Słowa kluczowe: schody, balustrady ,drzwi ,parapety , kręcone, beton,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3813
Data utworzenia profilu: 2010-03-12 20:50:56
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-30 13:05:19 

Opinie o schody Meble pod Wymiar

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Bardzo polecam tę firmę. Profesjonalne podejście do klienta od pierwszego spotkania, świetny kontakt. schody są piękne i solidne. Nie było problemu w prowadzeniem kilku estetycznych zmian już po montażu schodów (bez dodatkowych kosztów). Dodatkowo zamówiliśmy drewniane drzwi wewnętrzne. Ekipa bardzo kulturalna, sprawna, cena schodów konkurencyjna"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michał dnia: 2016-09-08 14:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, solidna obsługa. Bardzo polecam Pana Marcina schody wyglądają super , bardzo ładnie zrobione i zamontowane. Od zamówienia do montażu tylko 10 dni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2015-08-17 18:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dopisuje sie do kolegów ponirzej , firma solidna i terminowa co do ceny troche droższa jak inne ale moim zdanie warta tej ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: narazie mam nadzieje że nie trzeba bedzie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-07 00:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Zamówienie zrealizowane szybko i bez niespodzianek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mam nadzieje że nie będzie trzeba
Opinia dodana przez: arek dnia: 2013-01-13 11:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówienia , dokładne i profesjonalne wykonanie schodów. Pracownicy wykonujący usługę zaskoczyli mnie oraz pozytywnym podejściem do pracy. Pozostawienie im mieszkania było czystą przyjemnością, bowiem mieszkanie odebrałem po trzech godzinach o wiele piękniejsze , niż je sobie wyobrażałem . Pozdrawiam Pana Marcina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-10-25 20:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko dobrze i na dodatek tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2012-10-08 19:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-14 20:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre schody
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-12 20:52:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją