Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lipsil

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-215 Szczecin 3 Maja 25-27
Telefon: Kom. 509974646
Adres e-mail: info(małpa)lipsil.com
Strona internetowa: http://www.lipsil.com/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 19x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 1151
Data utworzenia profilu: 2015-03-10 10:54:53
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-10 10:54:53 

Opinie o Lipsil

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miała wąskie, prawie niewidoczne usta. Bardzo mnie to denerwowało i odbierało moją kobiecość. Na szczęście Pani doktor zaproponowała powiększanie ust. Zaufałam, bo wiedziałam jak wieloma pozytywnymi opiniami się cieszy. Jestem zadowolona z efektu. W moim przypadku usta wyszły bardzo naturalnie :) PIĘKNIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-07 08:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor zna się na rzeczy. Jest rzetelna,konkretna, do tego pacjenta traktuje z wielkim szacunkiem i kulturą Można jej zaufać. Dbale wykonuje każdy zabieg. Ze swej strony mogę polecić szczególnie powiększenie ust. Zabieg,którego się bałam,a który został wykonany zgodnie z moimi wyobrażeniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-16 11:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i to się nazywa profesjonalizm! Pani doktor, to specjalista w dziedzinie szczególnie powiększenia ust :) Jestem szczęśliwa, że zdecydowałam się na zabieg powiększania ust właśnie w LipSil. Co prawda jestem z Poznania, ale z przyjemnością dojechałam do Szczecina, by móc skorzystać z takiego profesjonalizmu. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-10 10:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Aleksandra Janicka wie co robi, swoją pracę wykonuje z ogromną pasją, zaangażowaniem, przejęciem, troską o pacjenta. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości podczas konsultacji. Chętnie odpowiada na nurtujące pacjenta pytania. Jest doświadczonym specjalistą. Można jej zaufać. Swoją pracę wykonuje dobrze od A do Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-03 14:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje cienie pod oczami, zmęczony wygląd bardzo nie postarzał. Bardzo zależało mi na zniwelowaniu doliny łez ,dlatego zwróciłam się do lipsil. W innym gabinecie wypełniono mi je niepoprawnie, ale pani doktor Janicka zrobiła wszystko tak jak należy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-10 02:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A wg mnie jest trochę drogo, ale coś za coś. Za jakość trzeba płacić. Wolę zabieg w tej klinice i mieć pewność, że wszystko pójdzie dobrze, niż pójść do jakiejś kosmetyczki i być niezadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-07 00:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika jest bardzo dobra. Ceny nie są niskie, ale za to jakość naprawdę wysoka. Korzystałam z usług wyłącznie raz, ale był to bardzo przekonujący raz, dzięki któremu na pewno z każdym innym problemem udam się właśnie do tej kliniki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-27 07:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LipSil, to prawdziwa klinika, w której pacjent traktowany jest z szacunkiem. Super obsługa. Do zabiegu przygotowano mnie od A do Z. Pani doktor zna się na medycynie estetycznej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-01 20:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna klinika. Trochę wysokie ceny, ale jeśli komuś zależy naprawdę na solidnym zabiegi i wyraźnych efektach , to mimo to będzie zadowolony, tak jak i ja z botoxu. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-31 10:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z tak sympatyczną pani doktor. Zabieg wykonała bardzo dobrze. Przygotowała mnie do zabiegu, dodała otuchy. Godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-07 09:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista. Pani doktor odpowiedzialnie wykonuje zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Jestem zadowolona z botoxu, ponieważ osiągnęłam wymarzony cel. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-29 08:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Nigdy nie czułam się tak dobrze w rękach specjalisty. Pani doktor ma wyczucie, poczucie estetyki i profesjonalizmu, czego mogą pozazdrościć inni specjaliści w tej dziedzinie. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-15 11:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr nie ma ograniczeń dla pacjenta, nie liczy minut jak większość lekarzy z tej branży, tylko poświęca pacjentowi tyle czasu, ile on potrzebuje. Może to głupie, ale dla mnie taka cecha wyróżnia panią doktor na tle innych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-03 09:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego specjalisty z dziedziny medycyny estetycznej w Polsce. Pani Dr Aleksandra Janicka jest godna zaufania ze względu na swoje doświadczenie i umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna M. dnia: 2015-09-28 10:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za rewelacyjne zabiegi z wykorzystaniem kwasu hialuronowego. Efekt jest po prostu oszałamiający. Serdecznie wszystkim polecam. Cieszę się, że wybrałam się właśnie tutaj. Moim zdaniem Lipsil nie ma sobie równych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-07-03 08:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie wielki plus! Terapia Drakuli jest naprawdę tak skuteczna jak czytałam. Do tego zabieg w pełni profesjonalnie wykonany. Bardzo chwalę sobie także odpowiednie podejście do klienta. Naprawdę to miejsce zasługuje na bardzo dobrą opinię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2015-06-09 06:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja przychodzę tutaj regularnie na mezoterapię. Wiem że ten gabinet jest po prostu rewelacyjny. Nowoczesny sprzęt i pełen profesjonalizm. Mam pewność że zabiegi wykonywane tutaj są dla mnie bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2015-05-12 06:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa! Naprawdę czułam się tutaj bezpiecznie i wiedziałam, że zabieg został wykonany profesjonalnie. Teraz moje usta w końcu wyglądają tak jak zawsze chciałam. Serdecznie wszystkim polecam. Naprawdę teraz szczerze się uśmiecham.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-04-16 09:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Aleksandra Janicka jest bardzo dobrym specjalistą. Medycyna estetyczna nie jest dla Niej obcą tematyką, a nade wszystko podchodzi do swojego pacjenta indywidualnie. Powiększenie ust implantami okazało się być najtrafniejszym sposobem na moje usta. Nie żałuję tego zabiegu. Został wykonany rzetelnie, w sumie bezboleśnie, w oparciu o spore doświadczenie Pani Doktor. Pani Doktor zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie - jest konkretna w tym, co robi, zna się na rzeczy, jest sympatyczna i zapewnia komfortowe warunki w gabinecie. Po zabiegu nie miałam żadnych poważnych skutków ubocznych. Zabieg trwał zaledwie 30 minut, ale nade wszystko nie wywołała żadnych podrażnień. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-03-30 09:48:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją