Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lipsil

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-215 Szczecin 3 Maja 25-27
Telefon: Kom. 509974646
Adres e-mail: info(małpa)lipsil.com
Strona internetowa: http://www.lipsil.com/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 47x

Jakość usług: 100% wysoka 47x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 47x
Ceny usług: 100% niskie 47x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 2152
Data utworzenia profilu: 10.03.2015 10:54:53
Data ostatniej aktualizacji: 10.03.2015 10:54:53 

Opinie o Lipsil

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że moje usta mogą wyglądać tak dobrze i tak pięknie. Pani doktor po prostu zrobiła coś niesamowitego. Zabieg powiększania ust spełnił moje oczekiwania. Nie ukrywam, że miałam pewne obawy, ale pani doktor Janicka . Indywidualne podejście do pacjenta. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.02.2020 14:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Cudowna obsługa, podejście pani doktor sprawia, że chętnie korzystam z jej doświadczenia. Oczywiście najbardziej jestem zadowolona z powiększenia ust .W tym jest mistrzynią. Oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2020 15:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor zna się na rzeczy. Jest skoncentrowana na tym, co robi. Powiększanie ust na najwyższym poziomie. Nie mają niskich cen, ale zdecydowanie warto dołożyć trochę więcej, żeby cieszyć się profesjonalnym efektem. Moim zdaniem pani dr Janicka jest najlepszym specjalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2019 16:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Pani dr Janicka jest wspaniała!! Nie spodziewałam się, że tak troskliwie i z taką empatią podejdzie do mojje sprawy. Powiększanie ust po znieczuleniu mnie kompletnie nie bolało. A zabieg nie trwał długo. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2019 19:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona powiększeniem ust. Uzyskałam wymarzony efekt. Jestem wdzięczna pani doktor za jej wsparcie, troskę, za każdą odpowiedź i pomoc. Można jej w pełni zaufać. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2019 16:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję pani doktor. Jest pani wspaniała!!! Dzięki pani mam dzisiaj usta pełne, seksowne, od razu twarz inaczej wygląda. Czuję się w takim wydaniu naprawdę bardzo dobrze. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.03.2019 10:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam powiększanie ust w tej klinice. Moim zdaniem pani doktor wykonuje kawał dobrej roboty, ale co najważniejsze bazuje na sprawdzonych , bezpiecznych i certyfikowanych kosmetykach. Jestem zadowolona z efektu i na pewno będe wracać do tej kliniki na inne zabiegi. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ano dnia: 08.03.2019 11:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z moich nowych ust Efekt nie jest przesadzony. Pani doktor dokładnie wiedziała co zrobić, bym była zadowolona i jak "naturalnie" powiększyć usta.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2019 08:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ukrywam, że pani doktor naprawdę wie jak zająć się pacjentem. Zdecydowanie zna się na rzeczy. Ma dobre podejście i rzetelnie wykonuje zabieg powiększania ust.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2018 09:55:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa, indywidualne podejście do pacjenta Moje usta nie są już wąskie , tak jak kiedyś. Teraz są pełne, widoczne, zmysłowe. JESTEM POD WRAŻENIEM,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2018 11:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do pacjenta. Pani doktor traktuje pacjenta bardzo poważnie i odpowiedzialnie. Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z powiększania ust.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2018 12:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje wąskie usta poszły w niepamięć. Cieszę się, że zdecydowałam się na zabieg powiększania właśnie tutaj. Pani doktor zna się na rzeczy i potrafi mile zaskoczyć swojego pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2018 10:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do pacjenta, fantastyczna opieka pani doktor od początku do końca. Jestem bardzo zadowolona z moich nowych ust.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2018 07:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny specjalista, wysoka jakość, przyzwoita cena. Nie mam zastrzeżeń. Bardzo się cieszę, że zwróciłam się o pomoc do pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2018 08:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fantastyczna opieka przez panią doktor. Cieszę się, że trafiłam na takiego specjalistę. Usta są piękne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2018 09:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa :) W rękach pani doktor od samego początku poczułam się komfortowo i bezpiecznie. Jestem zadowolona z powiększania ust.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2018 09:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wąskie, małe usta. Nie sądziłam, że powiększanie ust kwasem w LipSil coś zmieni, a jednak! Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.08.2018 11:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tej kliniki przyjechałam specjalnie z Warszawy. Okazało się, że to bardzo dobra klinika a pani doktor to przemiła i doświadczona osoba. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2018 21:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowalająca jakość. Pani doktor Janicka jest godna zaufania.Podczas konsultacji odpowiedziała na moje wszelkie pytania. Nic dziwnego, że efekt wyszedł taki jak chciałam. Moje usta są pełne i zmysłowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2018 19:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już nie mam wąskich ust. Moje usta wyglądają na pełne, piękne i zmysłowe. Taki efekt właśnie osiągnęłam dzięki klinice LipSil. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2018 05:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z doliną łez borykałam się naprawdę długo. Nie sądziłam jednak, że uda mi się te dołki jakoś zniwelować. Pani doktor wypełniła mi doliny łez i jestem bardzo zadowolona. Żaluję jednak , że tak długo zwlekałam z decyzją o wypełnieniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2018 09:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po modelowaniu ust kwasem hialuronowym. Zabieg przeprowadzany został w znieczuleniu miejscowym,zabieg jest bezbolesny. jestem pozytywnie zaskoczona, bo jestem wrażliwa na ból, ale naprawdę nic mnie nie bolało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2018 12:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że efekt wyjdzie tak naturalny i tak spektakularny! Pani doktor wykonała swoją pracę rzetelnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pozytywnie zaskoczyła mnie swoją wiedzą i doświadczeniem. Jest profesjonalistką w każdym calu. Potrafi pacjenta odpowiednio przygotować do zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.02.2018 04:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję pani doktor za pomoc i wsparcie. Zabieg został wykonany starannie, dokładnie, bez żadnych komplikacji. Powiększenie ust zostało wykonane zgodnie z moimi oczekiwania. Pani doktor wykonała kawał dobrej roboty. Moje usta wyglądają naturalnie, tak jakbym miała je od zawsze! Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2018 10:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś powiększałam usta w innym gabinecie i efekt był okropny, dlatego tym razem postanowiłam przeczytać najpierw opinie w internecie, a dopiero później skorzystać z usług. W przypadku Lipsil zabieg został wykonany bardzo dobrze. Efekt finalny pozytywnie mnie zaskoczył. Pani doktor zna sie na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2018 11:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam do różnych specjalistów, do różnych wspaniałych lekarzy, ale żaden nie miał tyle doświadczenia i wiedzy , co pani doktor Janicka. Dla mnie jest ona mistrzynią jeśli chodzi o zabiegi z zastosowaniem kwasu hialuronowego. Zna się na medycynie estetycznej, na ludziach. Odpowiedzialnie wykonuje każdy zabieg i przygotowuje pacjenta do zabiegu. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2017 07:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmarszczki totalnie mnie opanowały. Wszystkie zabiegi w salonach kosmetycznych zawodziły, ale w końcu postanowiłam skorzystać z usług prawdziwego specjalisty - pani doktor. Zabieg kwasem hialuronowym całkowicie mnie zaskoczył! Nie sądziłam, że będę tak zadowolona z wypełniania zmarszczek. Wygładzenie profesjonalne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.11.2017 00:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam koniecznie mieć większe usta, które będą zachwycać. I tak się stało dzięki implantom zaoferowanym w LipSil. To godna polecenia klinika. Uważam, że naprawdę zabiegi wykonywane są na światowym poziomie.Indywidualne podejście do pacjenta całkowicie mnie przekonuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.10.2017 10:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miała wąskie, prawie niewidoczne usta. Bardzo mnie to denerwowało i odbierało moją kobiecość. Na szczęście Pani doktor zaproponowała powiększanie ust. Zaufałam, bo wiedziałam jak wieloma pozytywnymi opiniami się cieszy. Jestem zadowolona z efektu. W moim przypadku usta wyszły bardzo naturalnie :) PIĘKNIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.07.2017 08:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor zna się na rzeczy. Jest rzetelna,konkretna, do tego pacjenta traktuje z wielkim szacunkiem i kulturą Można jej zaufać. Dbale wykonuje każdy zabieg. Ze swej strony mogę polecić szczególnie powiększenie ust. Zabieg,którego się bałam,a który został wykonany zgodnie z moimi wyobrażeniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.05.2017 11:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i to się nazywa profesjonalizm! Pani doktor, to specjalista w dziedzinie szczególnie powiększenia ust :) Jestem szczęśliwa, że zdecydowałam się na zabieg powiększania ust właśnie w LipSil. Co prawda jestem z Poznania, ale z przyjemnością dojechałam do Szczecina, by móc skorzystać z takiego profesjonalizmu. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.04.2017 10:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Aleksandra Janicka wie co robi, swoją pracę wykonuje z ogromną pasją, zaangażowaniem, przejęciem, troską o pacjenta. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości podczas konsultacji. Chętnie odpowiada na nurtujące pacjenta pytania. Jest doświadczonym specjalistą. Można jej zaufać. Swoją pracę wykonuje dobrze od A do Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.03.2017 14:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje cienie pod oczami, zmęczony wygląd bardzo nie postarzał. Bardzo zależało mi na zniwelowaniu doliny łez ,dlatego zwróciłam się do lipsil. W innym gabinecie wypełniono mi je niepoprawnie, ale pani doktor Janicka zrobiła wszystko tak jak należy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.02.2017 02:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A wg mnie jest trochę drogo, ale coś za coś. Za jakość trzeba płacić. Wolę zabieg w tej klinice i mieć pewność, że wszystko pójdzie dobrze, niż pójść do jakiejś kosmetyczki i być niezadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.07.2016 00:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika jest bardzo dobra. Ceny nie są niskie, ale za to jakość naprawdę wysoka. Korzystałam z usług wyłącznie raz, ale był to bardzo przekonujący raz, dzięki któremu na pewno z każdym innym problemem udam się właśnie do tej kliniki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.06.2016 07:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LipSil, to prawdziwa klinika, w której pacjent traktowany jest z szacunkiem. Super obsługa. Do zabiegu przygotowano mnie od A do Z. Pani doktor zna się na medycynie estetycznej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.06.2016 20:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna klinika. Trochę wysokie ceny, ale jeśli komuś zależy naprawdę na solidnym zabiegi i wyraźnych efektach , to mimo to będzie zadowolony, tak jak i ja z botoxu. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2016 10:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z tak sympatyczną pani doktor. Zabieg wykonała bardzo dobrze. Przygotowała mnie do zabiegu, dodała otuchy. Godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2016 09:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista. Pani doktor odpowiedzialnie wykonuje zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Jestem zadowolona z botoxu, ponieważ osiągnęłam wymarzony cel. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.02.2016 08:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Nigdy nie czułam się tak dobrze w rękach specjalisty. Pani doktor ma wyczucie, poczucie estetyki i profesjonalizmu, czego mogą pozazdrościć inni specjaliści w tej dziedzinie. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2016 11:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr nie ma ograniczeń dla pacjenta, nie liczy minut jak większość lekarzy z tej branży, tylko poświęca pacjentowi tyle czasu, ile on potrzebuje. Może to głupie, ale dla mnie taka cecha wyróżnia panią doktor na tle innych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2016 09:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego specjalisty z dziedziny medycyny estetycznej w Polsce. Pani Dr Aleksandra Janicka jest godna zaufania ze względu na swoje doświadczenie i umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna M. dnia: 28.09.2015 10:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za rewelacyjne zabiegi z wykorzystaniem kwasu hialuronowego. Efekt jest po prostu oszałamiający. Serdecznie wszystkim polecam. Cieszę się, że wybrałam się właśnie tutaj. Moim zdaniem Lipsil nie ma sobie równych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 03.07.2015 08:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie wielki plus! Terapia Drakuli jest naprawdę tak skuteczna jak czytałam. Do tego zabieg w pełni profesjonalnie wykonany. Bardzo chwalę sobie także odpowiednie podejście do klienta. Naprawdę to miejsce zasługuje na bardzo dobrą opinię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 09.06.2015 06:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja przychodzę tutaj regularnie na mezoterapię. Wiem że ten gabinet jest po prostu rewelacyjny. Nowoczesny sprzęt i pełen profesjonalizm. Mam pewność że zabiegi wykonywane tutaj są dla mnie bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 12.05.2015 06:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa! Naprawdę czułam się tutaj bezpiecznie i wiedziałam, że zabieg został wykonany profesjonalnie. Teraz moje usta w końcu wyglądają tak jak zawsze chciałam. Serdecznie wszystkim polecam. Naprawdę teraz szczerze się uśmiecham.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 16.04.2015 09:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Aleksandra Janicka jest bardzo dobrym specjalistą. Medycyna estetyczna nie jest dla Niej obcą tematyką, a nade wszystko podchodzi do swojego pacjenta indywidualnie. Powiększenie ust implantami okazało się być najtrafniejszym sposobem na moje usta. Nie żałuję tego zabiegu. Został wykonany rzetelnie, w sumie bezboleśnie, w oparciu o spore doświadczenie Pani Doktor. Pani Doktor zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie - jest konkretna w tym, co robi, zna się na rzeczy, jest sympatyczna i zapewnia komfortowe warunki w gabinecie. Po zabiegu nie miałam żadnych poważnych skutków ubocznych. Zabieg trwał zaledwie 30 minut, ale nade wszystko nie wywołała żadnych podrażnień. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 30.03.2015 09:48:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją