Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria eMediator Legal

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Dunikowskiego 10
Telefon: (+48) 32 706 10 15
Adres e-mail: kancelaria(małpa)emediatorlegal.pl
Strona internetowa: www.emediatorlegal.pl
NIP:
6312656133
Opis działalności: Kancelaria Prawna eMediator Legal świadczy kompleksowe usługi z zakresu m.in. prawa cywilnego, gospodarczego, bankowego i finansowego, a także prawa administracyjnego. Słowa kluczowe: radca prawny, prawnik, kancelaria, doradztwo prawnicze, pomoc prawna, usługi prawnicze

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 3x 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1332
Data utworzenia profilu: 2015-03-10 09:22:42
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-10 09:22:42 

Opinie o Kancelaria eMediator Legal

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przejęłam biznes po tacie ale niestety z długami dlatego też postanowiłam zgłosić się do emediator aby znaleźć odpowiednią pomoc prawną i kogoś, kto za mnie zajmie się rzeczami, których nie rozumiem i przez to mogłabym popełnić poważne błędy. Nie chcę niszczyć tego co było budowane latami i tutaj była mi potrzebna profesjonalna pomoc prawna. Wiem że zwrócę się do nich jeszcze o pomoc, super potrafią zaopiekowac się swoimi klientami. Warci polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2017-11-21 11:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet jak się ma problem i niewiadomo jak go rozwiazac to za darmo analizuja sytuacje. Mi doradzili co mam zrobic z moimi pożyczkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kkarol228 dnia: 2017-10-18 14:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria eMediator Legal ma dosyć dobre opinie i przyznam, że wcale mnie to nie dziwi. Są po prostu profesjonalni i wiedzą jak skutecznie zadziałać aby wygrać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2017-05-24 17:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu polecam. Nie dość, że wstępnie podczas konsultacji doradzili i przeprowadzili mi normalnie analize, za co nie musiałam płacić jak u innych, to jeszcze stwierdzili, żebym przysłała swoje dokumenty do analizy i to też darmowej a dopiero wtedy mi oferte przedstawią! Jak dla mnie czad, kasy mam mało ale zawsze sie coś dowiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga dnia: 2017-05-11 11:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mam ten beznadziejny krerdyt we franku, a problem taki że mimo że płacę co miesiąc i że nie mam zaleglości to i tak mam kosmiczną kwote do oddania! A czemu? Bo ci banksterxzy naszpikowali mi umowe klauzulami zakazanymi! w emediator mi powiedzieli, że z tą umowa bez problemu moge starać sie o odzyskanie nienależnie pobranych pieniedzy! No i super, już działamy sobie w tym temacie. dobrze że pojawia się coraz wiecej takich konkretnych firm! Korzystajcie poki jeszcze jest nadzieja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anka dnia: 2017-04-07 12:44:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co dla mnie ważne, przeanalizowali mi umowę kredytową we franku i nie oczekiwali za to pieniędzy, zrobili mi to za darmo, nie tak jak inne kancelarie. Mówi się że niby jak za darmo to nierzetelnie i to nieprawda bo w moim przypadku bardzo rzetelnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 2017-03-21 11:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa miła i to słychać już od pierwszej rozmowy! Pierwsze wrażenie jest dla mnie najważniejsze. Przechodząc jednak do sedna to usługi też niczego sobie. Ja akurat zgłosiłem się na poradę prawną z zakresu przedawnienia długów. Nikt mi tak szczegółowo jeszcze nie przedstawił prawa bankowego. Polecam, tym bardziej jak martwicie sie czy wasze długi sie przedawniły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2017-03-14 16:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Skorzystałem z porady prawnej i dostałem konkretne odpowiedzi na pytania. Na prawdę nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-03-02 15:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo owocna współpraca. Pomogli mi w wyjściu z wszystkich długów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-03 10:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Doprowadzili moją sprawę do korzystnego dla mnie rozwiązania. Gorąco wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-03-10 09:24:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją