Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Makijaż permanentny Agnieszka Budzyńska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kosmetolog, doktorant , linergistka Long Time Liner makijaż permanentny Słowa kluczowe: makijaż permanentny Long Time Liner kosmetolog

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 1x 12x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3326
Data utworzenia profilu: 2015-03-09 20:19:42
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-09 20:19:42 

Opinie o Makijaż permanentny Agnieszka Budzyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam makijaż permanentny u Pani Agnieszki. Nigdy wcześniej nie miałam okazji być w tak pięknym i profesjonalnym miejscu . Wspaniała atmosfera. Efekt zabiegu brwi przerósł moje oczekiwania ! Polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta 78 dnia: 2018-09-06 22:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona salonem Pernamentny! Świetne miejsce, schludne, obsługa fachowa, a makijaż mega!!!! Brwi robiła mi Pani dr n. med. Anna Jurek, jest świetnym fachowcem,rzetelnym i sympatycznym. Jestem bardzo zadowolona, w końcu mam ładne brwi. Bardzo dziękuję Pani Aniu, będę Panią i salon polecała :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bea dnia: 2018-06-27 07:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agnieszka Budzyńska to najlepsza profesjonalistka z jaką miałam odczynienia. 100% polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Waszczuk dnia: 2018-03-19 22:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezkonkurencyjna linergistka z idealnym wyczuciek kolorów. Polecam polecam polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-29 19:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą przemiłą i jak profesjonalną osobę ! Moje brwi są bajeczne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna M dnia: 2017-04-19 12:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pełen profesjonalizm i wyczucie koloru
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2016-05-31 14:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje brwi były robione wielokrotnie i tylko pani Agnieszka stworzyła z nich coś pięknego jestem przeszczęśliwa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna justine dnia: 2015-08-09 22:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrz w swoim zawodzie !! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina87 dnia: 2015-07-11 11:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo bardzo ! Zaczęłam od brwi a teraz mam wszystko u jest pięknie. Bardzo fachowa osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-17 17:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwykle nie bawię się w opinie, ale teraz zrobię wyjątek dla kobiet poszukujących idealnej linergistki. Agnieszka Budzyńska wyczarowała mi brwi, o które każdy pyta i chwali. Po prostu inna twarz. całkowicie się poddałam co do kształtu i koloru efekt mega całkiem inna twarz. Teraz umówiłam się na usta. Kobietki nie szukajcie tanich okazji to zabieg , który musi być wysoką półką. Ta kobieta sama w sobie jest ideałem. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Magdalena dnia: 2015-05-10 23:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To wspaniała kobieta zrobiłam u niej usta. Byłam trochę przerażona ,gdyż koleżanka miała złe doświadczenia z makijażem robionym w Polsce. Obawiałam się poprawki myślałam, że nie można zmienić już koloru i zmodyfikować kształtu. Poprawkę miałam już po tygodniu z powodu mojego szybkiego wyjazdu z kraju. Jestem mega zadowolona. Brwi zrobiłam za granicą i miejmy nadzieję, że zostaną doprowadzone do porządku po poprawce. Salon znalazłam czytając dobre opinie na interencie na temat pani Agnieszki i z czystym sercem mogę ją polecić bez dwóch zdań na pewno odwiedzę jeszcze salon na kreski i w przyszłości na poprawki.A pomyśleć ,że chciałam jechać do Warszawy do słynnej pani Magdy Bogulak na makijaż a okazało się ,że pani Agnieszka właśnie tam miała praktyki więc na prawdę ma fach w ręku nie trzeba jechać do stolicy. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 2015-04-17 22:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napiszę krótko jak makijaż to tylko u niej ! Moje brwi były robione ok 7 razy :( Pani Agnieszka uczyniła je piękne ( w końcu )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-13 22:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uzdolniona osoba. Przekonała mnie do czegoś, na co bym się sama nie odważyła, czuję się świetnie z moimi nowymi ustami. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-03-30 22:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fach w ręku ! Bezboleśnie pięknie i przyjemnie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RÓŻA dnia: 2015-03-09 20:23:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją