Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anex okna

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-090 Raszyn Aleja Krakowska 82
Telefon: 22 716 22 30 Kom. 511 550 250 Fax: 22 716 22 30
Adres e-mail: anex-okna(małpa)wp.pl
Strona internetowa: anexokna.pl
NIP:
529-117-71-01
Opis działalności: Montaż okien i drzwi Słowa kluczowe: wymiana okien warszawa, okna pcv, pruszków, okna plastikowe warszawa, okna z montażem warszawa, okna pruszków, wymiana okien Piaseczno, wymiana okien pruszków, wymiana okien raszyn, wymiana drzwi zewnętrznych warszawa

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 960
Data utworzenia profilu: 2015-03-07 19:43:22
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-07 19:43:22 

Opinie o Anex okna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetna obsługa na którą można liczyć w każdym przypadku zarówno przy wyborze zestawu okien i rolet (jak to było w naszym przypadku) oraz dokładnie wykonanego montażu. Widać, że obsługa ma duże doświadczenie i kwalifikacje w temacie, ponieważ uwzględniali nasze wszystkie zastrzeżenia i uwagi. Śmiało można ich polecić :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-10-12 09:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług firmy Anex Okna w Warszawie jestem bardzo zadowolony. Pomogli nam w podjęciu odpowiedniej decyzji zakupu okien i rolet zewnętrznych według wcześniej ustalonych warunków. Do tego wszystko wycenili, wymierzyli i zajęli się montażem. Wszystko jak najbardziej ok, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-09-21 08:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca. Zero problemów z kontaktem, złapaliśmy dobrą ofertę na okna oraz co najważniejsze są terminowi i dokładni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BłażejT dnia: 2017-08-24 13:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę szczerze ich polecić. Jeżeli szukacie odpowiednich okien do swojego domu bądź mieszkania, ale jeszcze nie do końca się na coś zdecydowaliście to będzie odpowiedni wybór. Obsługa na wysokim poziomie, a do tego spora oferta. Potrafią pomóc i podchodzą do klienta z należytym szacunkiem, którego oczekiwałem. Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MirosławWojcik dnia: 2017-07-16 23:06:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo nie polecam tej firmy ANEX-OKNA, ponieważ zakupiony zestaw okienny okazał się nieszczelny. Prawdopodobnie z winy błędnego montażu wykonanego przez tę firmę. Bardzo długi okres oczekiwania na kontakt w sprawie naprawy. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo kiepski kontakt w sprawie naprawy. Lepiej wybrać inną firmę.
Opinia dodana przez: RW dnia: 2015-10-28 19:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu zamontowali mi okna PCV w domu na profilu Brugmann z 3 szybami, ponoc najlepsze ale w zimie zaczęło wiać z nich, zareklamowałam ten fakt i przysłali za dwa dni serwis, poprawili w ramach gwarancji coś przy zawiasach i problem zniknął. Zrobili to za darmo i w ramach rekompensaty dostałam zniżkę na rolety na wszystkie okna. Zaoszczędziłam około 300 zł na roletach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: rewers dnia: 2015-03-07 19:59:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją