Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Przybył-Woś

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-443 Łódź Al. Mickiewicza 15a lok. 3.9
Telefon: Kom. 692419377
Adres e-mail: kancelaria(małpa)imecenas.pl
Strona internetowa: www.imecenas.com.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: porady prawne, adwokat, rozwód, dług, windykacja, kancelaria, prawnik

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 8x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 4151
Data utworzenia profilu: 2012-06-21 00:04:50
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-01 13:59:15 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Przybył-Woś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. W końcu ktoś mi przełożył temat na ludzki jężyk :) Dziękuję Tomek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-09-17 15:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna komunikacja i szybkie odpowiedzi zwrotne, dla mnie to istotne gdyż mieszkam za granica. Czytałem i faktycznie się zgadza, możliwy kontakt skype, meil.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-05-12 10:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pani Mecenas z problemami pracowniczymi. Jestem przedsiębiorcą....., i chciałem skorygować swój regulamin w firmie i procedury do nowych wytycznych w KP. Przychylam się do opinii na tej stronie o profesjonalizm i indywidualne podejście Pani Eweliny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IGOR dnia: 2015-03-01 13:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejście do klienta, Konkretnie i zrozumiale przedstawiła mi Pani mecenas sprawę. Sprawę już prowadził inny adwokat, ale przyszedłem jeszcze się upewnić tutaj czy nic więcej nie można zdziałać - i jak widać jest wiele możliwości. Jak widać adwokat a adwokat. POLECAM tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 12:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-02-23 21:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Już 2 moją sprawę prowadziła Pani mecenas Ewelina i z czystym sumieniem mogę tą Panią adwokat POLECIĆ w 100% !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-01-08 20:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie mi i mężowi polecono - odnośnie PRAWA BUDOWLANEGO - NAPRAWDĘ POLECAM. Dzięki Pani mamy dach nad głową !!! Jeszcze raz dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna z Pabianic dnia: 2014-10-21 15:25:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwodziłem się i Pani Mecenas mnie broniła. Bardzo fajne a zarazem profesjonalne podejście do sprawy. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TOMASZ dnia: 2014-09-10 10:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu ktoś mi wyjaśnił rzeczowo i ZROZUMIALE co mam zrobić ze swoją sprawą. POLECAM TĄ KANCELARIĘ !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-07-10 15:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię wszystkim osobą mieszkającym za granicą. Mieszkam w Irlandii i niestety wiele spraw ciagnie się za człowiekiem w starym kraju............ . Znalazłem własnie ta kancelarię na tym serwisie i w 100% potwierdziło się co pisali poprzednicy. Kontakt meilowy, przez skeypa w naprawdę różnych godzianach...., a co najwazniejsze Pani Ewelina naprawde rzeczowo potrafi otworzyć oczy i doradzić najleprze wyjście z sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek z Dublina dnia: 2014-03-16 10:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży POZYTYW bardzo solidnie, konkretnie. Polecam Pania mecenas. Pozdrawiam Panią i dziękuję TOMASZ W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: SPADEK
Opinia dodana przez: Tomasz W dnia: 2014-03-12 20:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - konkretna i rzeczowa. Prowadząc firmę mam mało czasu na ciągłe spotkania -pozytyw, że praktycznie większość spraw załatwianych jest elektronicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2013-10-15 22:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Świetna komunikacja (meil, skyp), biorąc pod uwagę, że mieszkam w Anglii. Bardzo pozytywne wrażenie, sprawa sprawnie załatwiona.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-31 13:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Anglii i Pani mecenas poprowadziła mi w Polsce rozwód. Polecam świetny fachowiec, a przy tym rewelacyjny kontakt miałam przez cały czas z Panią mecenas nie tylko telefoniczny , ale meilowy czy przez skypa. Wszystko przebiegło po mojej myśli. Oczywiście jak to w Polsce terminy jakie ma sąd kolejnych rozpraw to szok, ale to już nie zależne jest od adwokata. POLECAM - Pani Ewelina to również świetna kobieta, która potrafi podpowiedzieć również najlepsze rozwiązania - a to ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-04-14 12:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo dokładnie i fachowo wyjasniła mi co możemy zrobić w mojej sprawie ,czego mogę oczekiwać a gdy się popłakałam opowiadajac o mojej sytuacji w jakiej się znalazłam wsparła mnie na duchu ,nie potraktowała mnie przedmiotowo.Dzięki Pani adwokat wygrałam tą sprawę .Pani adwokat dziękuje Pani !!Polecam każdemu ta kancelarie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata z Łodzi dnia: 2012-10-11 11:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas poprowadziła sprawę odszkodowania za słupy energetyczne na mojej działce. Sprawa zakończyła się wygraną. Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-09-19 00:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam tą Panią Adwokat z tej strony. Po pozytywnych komentarzach. Umówiłam się z Panią mecenas na poradę. Co mnie zaskoczyło wytłumaczyła mi wszystko "łopatologicznie" co mam robić. Chodziło o poradę prawną. Co do ceny wyobrażałam sobie ( 1 raz byłam u adwokata), że będzie bardzo dorogo......, a za poradę zapłaciłam normalne pieniądze. Dominika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-05 15:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Adwokat. Sprawa odszkodowawcza - po wypadku. Kasa już jest na moim koncie:) Polecam Adam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-04 13:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój były pracodawca zalegał z wypłatą wynagrodzenia. Moja sprawa została poprowadzona przez Panią Adwokat szybko i co najważniejsze skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek z Łodzi dnia: 2012-06-21 00:06:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją