Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

izoldach torun Pawel Lipinski

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Torun torun Katarzynki 11
Telefon: 889007873 Kom. 889007873 Fax: 889007873
Adres e-mail: izolacja(małpa)op.pl
Strona internetowa:
NIP:
8792613046
Opis działalności: krycie dachow papa termozgrzewalna,docieplenia dachow plaskich,blacharstwo,rynny, Słowa kluczowe: dekarstwo,dekarz,papa termozgrzewalna,styropapa,styrpapa,rynna,rynny,gonty,docieplenie dachu.

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 2x
Ceny usług: 88% niskie 8x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1370
Data utworzenia profilu: 2015-02-26 19:35:10
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-26 19:35:10 

Opinie o izoldach torun Pawel Lipinski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fachowcy w jak najlepszym znaczeniu.wyprostowali caly temat popsuty przez pseudo dekarza z gazety.polecam warci pieniedzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: agnieszka huzniak
Opinia dodana przez: agnieszka huzniak dnia: 2016-01-19 15:44:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie jak najbardziej pozytywnie.możliwość okazania inwestycji.klasztor w chelmzy nabrał ponownie kolorów.polecam phu patalon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: 60 MC gwarancji
Opinia dodana przez: Pph PATALON dnia: 2015-12-02 18:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam usługi Pana Pawła, konkretnie i sprawnie, co do jakości to okaże się za 10 lat:), ale za profesjonalizmem musi iść jakość. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-05-17 21:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam usługi firmy pana Pawła.Naprawa dachu przebiegła bardzo sprawnie,profesjonalnie i w miłej atmosferze.Dobrze,żeby tacy ludzie nie wyjeżdżali z naszego kraju!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaoanna Frydrychowicz-Janiak dnia: 2015-05-16 16:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonano ocieplenie 400 m2 dachu styropapą gr 100 mm , z modernizacją odpływu wody wymagającą dokładnych prac budowlanych z nową blacharką i nietypowymi rynnami . Firma załatwiła potrzebne materiały z dostawą na budowę . Finansowe rozliczenie bez zastrzeżeń z gwarancją na wykonane prace . Polecam Firmę Pawła Lipińskiego jako rzetelnego i dobrego fachowca .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Artur Okulewicz dnia: 2015-04-24 08:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Pawła.Fachowe doradztwo w doborze materialu.cena adekwatna do rodzaju uslugi.Napewno bede Pana polecala pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dostalam pisemna gwarancje 60 mc
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-21 19:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana Pawła i jego firme Izoldach naprawili u mnie dach .Takich fachowców więcej .Prace wykonują solidnie ,pracuja bez przerwy nawet kawę pija na dachu ,dają gwarancje ,dotrzymują terminów,doradzają ale i słuchają sugesti.Jeżeli szukarz dekarzy wybierz Pawła Lipińskiego-polecam Halina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2015-03-24 20:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie polecam bardzo pana Pawła który wykonał bardzo trudną konstrukcję dachu wielopoziomowego wraz z pokryciem jestem bardzo zadowolony i polecam jego firmę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzerzeń
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2015-03-11 19:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niektórzy mogą brać od nich przykład Firma oferująca usługi na wysokim poziomie objęte odpowiednią gwarancją Otwarci na sugestie klienta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2015-03-10 15:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, extra wykonanie, dobra cena,a Pan Paweł przesympatyczny. Korzystałam z usług w styczniu i jestem bardzo zadowolona goraco polecam i pozdrawiam Pana Pawla :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nikola dnia: 2015-03-09 21:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam korzystanie z usług firmy IZOLDACH. Solidnie wykonany dach pokryty papa podkładową oraz precyzyjnie wykończony obróbkami blacharskimi. W tym roku warstwa końcowa, której położenie na pewno zlecę panu Lipińskiemu. Tomasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tp dnia: 2015-03-08 16:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym wypowiedzieć się na temat firmy Izoldach pod przewodnictwem Pana Lipińskiego. Otóż wynająłem firmę do papowania dachu, a raczej jego poprawek po nieudolnej próbie innej firmy, która sprawę skopala. Pan Lipiński wraz ze swoją ekipa uratował temat! Jestem zachwycony! Ich fachową rękę polecam każdemu! To mistrzowie w swojej klasie! Cena odpowiednia do wykonywanej usługi na takim poziomie! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kucharski dnia: 2015-03-08 13:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pan Paweł naprawiał mi dach, jestem bardzo zadowolony z efektów, ponieważ zrobili to solidnie. Cena adekwatna, do umiejętności. Atmosfera przyjemna , pełna kultura i profesjonalizm, z czystym sumieniem mogę polecić każdemu - tych fachowców, u mnie sprawdzili się 100 % ! POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: RyczkoN dnia: 2015-03-08 12:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam fachowcy pierwszej klasy usługa wykonana rzetelnie i w terminie otwarci na sugestie i opinie klienta Szczególna zaletą wykonawców jest dobry kontakt jak i dyspozycyjność ekipy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-02-26 20:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie wykonane szybko, tanio i solidnie. Do tego dostałem gwarancję 60 miesięcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-02-26 19:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapraszam wszystkich Panstwa u ktorych wykonalismy usługe do wyrazenia swojej opini na temat naszej wykonanej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: gwarancja wykonanej uslugi 60 mc.przeglad dachu w okresie gwarancyjnym.1 odsniezanie zupelnie gratis.
Opinia dodana przez: Pawel Lipinski dnia: 2015-02-26 19:46:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją