Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ATELIER PODOLOGICZNE

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko Biała ul. 11 Listopada 60
Telefon: Kom. 730 575 766
Adres e-mail: kontakt(małpa)atelierpodologiczne.pl
Strona internetowa: www.atelierpodologiczne.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 625
Data utworzenia profilu: 2015-02-23 12:19:54
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-23 12:19:54 

Opinie o ATELIER PODOLOGICZNE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za korekcję wrastającego paznokcia metodą Arkady. Stopy są wypielęgnowane i wyglądają po prostu znakomicie. Dla mnie to rewelacja. Na co dzień w pracy noszę specjalistyczne obuwie i to przez nie paznokieć zaczął wrastać. Na szczęście teraz to przeszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-07-10 08:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę się nacierpiałam z powodu wrastającego paznokcia ale na szczęście jest to atelier podologiczne. Pomoc profesjonalisty okazała się niezbędna. Teraz paznokieć rośnie prawidłowo. Zabieg jego korekty wykonano naprawdę bezpiecznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2015-06-05 10:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie wielki plus. Metoda Arkady okazała się naprawdę pomocna i teraz moje stopy czują już ulgę, ponieważ paznokcie nie wrastają. Bardzo serdecznie polecam. Jestem bardzo zadowolona z rezultatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-05-29 09:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo dziękuję. Zabieg korekty paznokci metodą arkady jest warty zarekomendowania wszystkim osobom, które mają problem z wrastaniem paznokci. Też tak miałam a teraz ten problem już mnie nie dotyczy. Co więcej po zabiegu paznokieć wyglądał naprawdę estetycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-05-18 08:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też polecam! Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Nie myślałam, że po zabiegu odczuję aż taką ulgę. Wiem, że teraz czeka mnie leczenie, które może trochę potrwać, ale było naprawdę warto. Polecam gorąco to atelier.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-04-20 17:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Znakomite miejsce! Nie mam uwag. Profesjonalna obsługa a zabieg metodą arkady jest znakomity. Paznokcie już nie wrastają i wyglądają naprawdę estetycznie. To atelier podologiczne jest moim zdaniem naprawdę warte zarekomendowania..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ela dnia: 2015-04-07 13:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet. Jeśli ktoś ma problem z odciskami, czy problemem wrastających paznokci, to jest to idealne miejsce na rozwiązanie tego problemu. Wiem, to po sobie. Moje oczekiwania względem tego miejsca zostały spełnione. Pani Ela, to osoba kompetentna, która zna się na rzeczy, jest dokładna, konkretna, potrafi doradzić i profesjonalnie przygotować swojego klienta do zabiegu. Dziękuję za wszystko i życzę wielu zadowolonych klientów. Zasługuje Pani na ich uznanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2015-03-27 11:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Pani Elżbieta jest profesjonalistką i zna się na rzeczy. Dokładnie wykonuje zabiegi podologiczne zapewniając komfortowe warunki. Byłam w gabinecie już nie raz i zawsze byłam zadowolona. Pani Elżbieta bowiem wykonuje swoją pracę rzetelnie i skutecznie, zgodnie z oczekiwaniami swojego klienta. Ceny nie są wygórowane, a jakość świadczonych usług wysoka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-03-07 11:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowiec, wreszcie ktos zaradził na moj problem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-02 22:34:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją