Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wistalbud

Zawód: beton Zbrojarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Nowatorska 17
Telefon: Kom. 606 22 78 79
Adres e-mail: wiwi62(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 77% pozytywna 7x 1x 2x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 3x 1x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 5x 2x
Ceny usług: 87% niskie 7x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4812
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 11.02.2015 21:25:03 

Opinie o Wistalbud

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAK NAJBARDZIEJ NIE POLECAM P. KWIATKOWSKIEGO DO WSPOLPRACY ! GADANE MA , TO PRAWDA I NIC PO ZA TYM ! PIENIADZE WYWALONE W BLOTO , TERMINY PRZEKROCZONE O ROK , MASAKRA ! POZDROWIENIA Z ZACHODNIOPOMORSKIEGO , SZKODA ZE NASZYCH ZDJEC NIE MA NA PANA STRONIE WWW BO BYLO BY CO POKAZAC NAIWNYM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.07.2014 23:00:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widzimy,że tutaj się manipuluje wpisami,niewygodne wpisy się usuwa,mimo konkretnych uzasadnień ,podanych przykładów z Siadła i Sławoszewa .Nie dajcie się zwieść tym wpisom,co zostały.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie umieją poprawić swoich usterek!
Opinia dodana przez: byli klienci dnia: 10.07.2013 12:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Współpraca przebiegała bezproblemowo. Właściciel obeznany z tematem zawsze rozwiewał jakieś wątpliwości. Dobra współpraca od projektu do samego końca. Budowa mojego domu przebiegała czasem z jakimś poślizgiem ale suma sumarum warto było i mieszka się dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji brak
Opinia dodana przez: DaVe dnia: 03.07.2013 21:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam innym inwestorom. Obsługa budowy sympatyczna zwłaszcza ekipa pracująca w moim domu. Zlecenie zostało wykonane fachowo i terminowo. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: były klient dnia: 06.05.2013 20:57:08 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam co do pana dowodów to ja akurat mam dowody na wszystkie Państwa błędy .co do poprzednich wpisów pseudo "Seba" i "ech" to nie my .Nie jest Pan dobrym detektywem .;( Wychodzi na to, że oprócz pechowej budowy w Siadle ktoś jeszcze jest nie zadowolony . byli klienci P.Kwiatkowskiego
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.02.2013 19:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Canada System znalazłam w Internecie. Odpowiedź na zapytanie ofertowe nadeszła szybko i była wyczerpująca. Pierwsze odwiedziny w firmie i rozmowa z właścicielem Panem Wiesławem Kwiatkowskim zrobiła na nas bardzo pozytywne wrażenie. Zostaliśmy zaproszeni na realizowaną właśnie budowę, gdzie syn Pana Wiesława i pracownicy opowiadali na wszystkie nasze pytania. To był początek bardzo fajnej współpracy… Później - projekt domu (załapaliśmy się na promocję) i zmiana projektu murowanego na szkieletowy. Doradztwo w sprawie materiałów, ogrzewania, okien i masy innych rzeczy, o których nie mieliśmy „zielonego pojęcia” - to pełen profesjonalizm ! Pan Wiesław rozwiewał wszystkie nasze wątpliwości i obawy. Budowa rozpoczęła się terminowo… po 5 dniach „wieniec” i wbijanie ostatniego gwoździa !!! Dzisiaj, po trzech tygodniach dom stoi gotowy. Muszę jeszcze wspomnieć o Panu Wiesiu - „główny cieśla” i ekipie Firmy Canada System, budującej nasz wymarzony dom – dziękujemy za zaangażowanie i serce włożone w pracę. Każdemu, kto nosi się z zamiarem wybudowania domu w systemie kanadyjskim, życzę takiego Wykonawcy. Przed nami następny etap budowy czyli stan deweloperski. Mamy nadzieję, że dalsza współpraca z Panem Wiesławem Kwiatkowskim i Firmą Canada System będzie taka jak do tej pory. Chomęcice k. Poznania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Hanna Krajewska, Marcin Kuik dnia: 09.03.2012 21:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra firma jestem zadowolona dobry kontakt. Niestety z terminami mogłoby być lepiej.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 01.02.2011 16:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.12.2010 16:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego producenta domow. Juz w ich biurze czulem sie jak w domu. Wlasciciel odpowiedzial mi na wszystkie pytania doradzil a co najwazniejsze wcale nie musial a oglaszal moje mieszkanie zebym mogl je sprzedac i uzyskac kredyt. Wlasciciel oprowadzil mnie po swoich budowach wiec moglem zobaczyc wszystko w trakcie budowy. Aha oni wspolpracuja z bankiem BPH wiec dzieki temu nawet udalo mi sie wynegocjowac lepsze warunki kredytowe. Co do budowy wiadomo nigdy nie bedzie bezproblemowo ale przynajmniej nie mam bagazu zlych doswiadczen. Nie wierzcie we wszystko co pisza i rysuja w muratorach i innych. Okazalo sie ze czesto sie myla o czym przekonali sie moi znajomi ktorzy w prawdzie nie budowali kanadyjczyka ale zastosowali sie do zalecen z muratora a do dzis nie moga uzyskac pozytywnej opinii kominiarza bo uzyli materialu polecanego przez autora artykulu z muratora. Lepiej zdac sie na czlowieka ktory postawil mnostwo takich domow jak moj. Ja jestem pewny ze moj dom jest wykonany dobrze z reszta mam gwarancje i na wszystko posiadam opinie a poza tym moj dom byl stawiany juz dosc dawno. Pozdrawiam i polecam ta firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gacek dnia: 30.09.2010 19:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme znalazlam na internecie. Moj dom powstal w 2004 roku i nie bylo z nim zadnego problemu. Zadne pekniecia sie nie pojawily mimo informacji ze takowe moga sie pojawic w ciagu roku uzytkowania. Firma nie oszczedzala na materialach, woleli zaplacic wiecej ale zastosowac wyzszej jakosci materialy. Wlasciciel firmy dobrze obeznany w temacie zawsze sluzyl pomoca. Ogolnie wrazenia pozytywne polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzezen
Opinia dodana przez: gosc dnia: 18.01.2010 21:38:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją