Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Aleksandra Kamińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-061 Katowice pl. Andrzeja 21/6
Telefon: 32 781 42 45
Adres e-mail: mec.kaminska(małpa)adwokatkatowice.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat Mecenas Kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 75% niskie 3x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 7686
Data utworzenia profilu: 2010-01-06 12:22:26
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-10 16:56:41 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Aleksandra Kamińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Kamińska jest miłą, kompetentną i niezwykle rzetelną osobą. Sprawy załatwia niezwykle fachowo i terminowo.Prowadziła sprawę mojego syna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam innym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-08-23 00:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygotowana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Murek dnia: 2015-02-10 16:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest doskonałym fachowcem. Bezbłędnie i terminowo załatwiła sprawę karną mojego syna. Miła , fachowa, konkretna Sprawa była dość skomplikowana, bo dotyczyła konfliktu w rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-07-07 12:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o uregulowanie kontaktów z dzieckiem świetnym posunięciem Pani Aleksandry zakończona bardzo dobrym zabezpieczeniem dziecka Druga sprawa - bardzo skuteczna apelacja w postępowaniu karnym .Sąd w 100% zgodził się z argumentacją apelacji. Pani mecenas nie spóźnia się i jest zawsze przygotowana. Obie sprawy ważne życiowo, kluczowe dla losu dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 2014-05-09 20:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani mecenas. Jest osobą bardzo kompetentną,punktualną,dynamiczną,słowną.Bardzo dobrze mi się z Nią współpracowało,pomogła mi w beznadziejnej sytuacji. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa z Dąbrowy Górniczej dnia: 2013-03-31 11:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestme bardzo zadowolona z usług Pani mecenas. Sprawa rodzinna wygrana bez prolbemow, a cywilna nawet lepiej niz sie spodziewalam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-07-26 08:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał T dnia: 2012-02-23 19:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo punktualna, uczciwa i przemiła kobieta pomogła mi skutecznie, nie będę się rozpisywał bo przykra sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Makoszowy dnia: 2011-01-20 14:12:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ładna ,miła ale bojąca się/
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-18 20:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-11 08:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo zaangazowanym adwokatem, mloda, dynamiczna i bardzo szczegolowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wujek dnia: 2010-01-06 12:24:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją