Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Lex Perfecta

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała Sukiennicza 8
Telefon: 33 822 32 27 Kom. 790 896 079 Fax: 33 822 32 27
Adres e-mail: kancelaria(małpa)lex-perfecta.pl
Strona internetowa: www.lex-perfecta.pl
NIP:
547-145-45-71
Opis działalności: Kancelaria świadczy usługi na rzecz osób fizycznych i podmiotów gospodarczych. Słowa kluczowe: adwokaci,radcy prawni,prawnicy,kancelarie prawne,porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 90% niskie 10x 26x 1x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 9659
Data utworzenia profilu: 02.10.2009 14:55:49
Data ostatniej aktualizacji: 10.02.2015 14:25:48 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Lex Perfecta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można z nim konkretnie i bez ściemy pogadać, dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Qubi dnia: 16.10.2020 15:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentną porada i miły mecenas Adamczyk. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kirisy dnia: 05.06.2020 19:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek z powołania lubiący to co robi, dla mnie jest mistrzem w swoim fachu. W kraju, gdzie większość ma wywalone, on zaskoczy zaangażowaniem i przygotowaniem. Sprawdzi wszystko od A do Z, jest zawsze świetnie przygotowany. U mnie pełen sukces!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: n.d.
Opinia dodana przez: Andrew : ) dnia: 09.01.2020 11:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały prawnik, przygotowany, kompetentny i sympatyczny człowiek. Zajął się sprawą karną z najdrobniejszymi szczegółami. Polecam tego adwokata bo zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zigi dnia: 26.08.2019 09:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista posiadający szeroką wiedzę, co skutkuje udzieleniem szybkiej i rzetelnej odpowiedzi i pomocy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 21.03.2019 10:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega Adwokat: skuteczny, konkretny i bardzo profesjonalny. Dziekuje:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 31.01.2019 14:01:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skutecznie działający Adwokat. Dużym plusem było to że odbierał telefony. Pilnował terminów i osobiście chodził na rozprawy. Pisma pisał naprawdę solidne. Śmiało więc polecam i nie tylko dlatego że wygrał mi sprawę a nie było łatwo. Pozdrawiam pana mecenasa serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: n.d.
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 22.01.2018 13:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Mecenasa - klasa i profesjonalizm, szybka reakcja na sali rozpraw. Dziękuję, że pomógł mi Pan "odzyskać wolność" :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agusia dnia: 27.10.2017 15:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem kontakt do niego od koleżanki. Jej pomógł, a miałem problem majątkowy, więc też szukałem pomocy jakiegoś dobrego adwokata. To co mówiła koleżanka, się potwierdziło. Jest dobry, wie o czym mówi. Jego pomoc była duża, dzięki temu mam teraz wyprostowane moje sprawy z majątkiem. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzychu Szczyrk dnia: 01.08.2017 10:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mi sprawę o rozwód a później podział majątku i jestem bardzo zadowolona z tego jak to wszystko wyszło i zostało poprowadzone. W trakcie sprawy rozwodowej Mecenas już miał wizję naprzód i dokładnie poinstruował mnie jak się zachować i opracował całą strategię. Generalnie widać, że zna się na swojej pracy i że bardzo swobodnie się czuje w tym zawodzie bo ma to we krwi. Bardzo konkretny, opanowany i stanowczy. Z czystym sumieniem polecam bo jest solidnym i mądrym adwokatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Kryśka dnia: 08.06.2017 09:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Moją sprawę załatwił szybko, skutecznie i bardzo profesjonalnie. Wszystko dokładnie wytłumaczył normalnym językiem dzięki czemu miałam ogląd na całą sytuację i wszystkie możliwe scenariusze, bez owijania w bawełnę. Adwokat z powołania. Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie i życzę samych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 02.02.2017 14:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do pozytywnych komentarzy. Mialem sprawę karną i mnie duzo pomógl ten adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniello dnia: 02.11.2016 11:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny, rzeczowy i skuteczny. Co najważniejsze, informuje o faktach i realnych możliwościach, nie naciąga i nie roztacza nierealnych i wydumanych wizji. Mówi jak jest i człowiek może się przygotować psychicznie. Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Ewa z Bielska dnia: 30.08.2016 15:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pan Mecenas również niesamowicie pomógł. Rozwód, którego bardzo się bałem przeszedł szybko i sprawnie. Polecam bo to naprawdę dobry adwokat i człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 16.05.2016 09:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia, sprawę prowadzi do końca, jest to osoba kompetentna, godna zaufania i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nd
Opinia dodana przez: Anna dnia: 19.02.2016 08:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista,sprawa skończyła się tak jak mówił na pierwszej rozprawie. Pomógł mi w bardzo cięrzkiej sytuacji.Terminowy,solidny i ma dobry kontakt z klientem.Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: klient dnia: 29.10.2015 09:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, zawsze chętnie i dogłębnie wszystko wytłumaczy i pomoże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 19.08.2015 15:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 10.03.2015 10:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług ws. o rozwód, kontakt dostałam z polecenia i się nie zawiodłam. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 12.02.2015 13:37:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 16.01.2015 13:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu dziękuję. Pełen profesjonalizm i fajnie, że na Was trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Adamska dnia: 30.12.2013 14:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie Mecenasie! Jestem niezwykle wdzięczna za okazaną pomoc i pełen profesjonalizm. Przywrócił mi Pan nadzieję w wymiar sprawiedliwości. Życzę Panu wszystkiego najlepszego i samych sukcesów. Z poważaniem Jadwiga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Absolutnie nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 22.07.2013 13:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie Leszku! Jestem bardzo wdzięczna za pomoc w rozwiązaniu pozytywnie mojej s[prawy oraz za serce, które włożył Pan w sprawę. Jestem Pana dłużniczką. Życzę wszystkiego dobrego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 13.08.2012 21:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za pomoc przy mojej sprawie rozwodowej. Od wczoraj jestem wolną kobietą. Polecam Pana Leszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 05.01.2012 21:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna kancelaria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.06.2011 20:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług wyświadczonych przez tą kancelarię. Pan mecenas Adamczyk przeprowadził mi sprawę o zasiedzenie i muszę przyznać, że posiada dużą wiedzę w tym zakresie. Przed zleceniem sprawy odwiedziłem wiele kancelarii w Katowicach i Bielsku ale żaden z mecenasów nie podał mi prawidłowego rozwiązania mojego problemu. Mecenas Adamczyk przeprowadził moją sprawę bardzo starannie i jestem mu za to dozgonnie wdzięczny. Ta kancelaria zdobyła moje zaufanie i napewno jeśli będę miał jakiekolwiek problemy to się do nich zwrócę. Polecam i daję pozytyw oczywiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 12.02.2011 18:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen szacun za wiedzę!Polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie była potrzebna;-)
Opinia dodana przez: Heniek dnia: 19.11.2010 09:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa naprawdę była beznadziejna...Miałam zapłacić kilkanaście tysięcy złotych. Obeszłam całe Bielsko i nikt nie potrafil mi pomóc. Moją ostatnią deską ratunku była kancel;aria na Sukienniczej. Pan Leszek oraz Pan Zdzisław bardzo mi pomogli. Przylozyli się do sprawy i znaleźli rozwiązanie. Jestem bardzo szcęśliwa bo nie muszę płacić kompletnie nic. Jak widać jak się chce i jak się ma wiedzę i chęci można pomóc. Bardzo dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria Sz. dnia: 23.04.2010 12:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen projesjonalizm! Miła obsługa, serdecznie wszystkim polecam. Mój problem został szybko i fachowo załatwiony. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że prawnicy nie są drodzy.?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Cz. dnia: 18.03.2010 12:46:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś zakończyła się moja sprawa rozwodowa i musze przyznać że jestem pod wrazeniem zaangażowania pana Leszka. Szybko potrafił się odnaleźć w sytuacji na sali sądowej, gdzie sytuacja bardzo szybko się zmieniała. Rozwód juz jest zakończony na moja korzyść a ja moge cieszyc się wolnością. super!!Strasznie polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczęśliwy i wreszcie wolny Wojciech dnia: 03.02.2010 14:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chce tylko powioedzieć, że mój biznes całkowicie polega na tej kancelarii i jeszcze nie byłoby sytuacji, żeby p. Adamczyk źle mi doradził.Z wyrazami szacunku - Andrzej R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przedsiebiorca dnia: 21.01.2010 09:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm,wiedza i zaangażowanie-te trzy słowa najlepiej opisuja ta kancelarie. Dzięki za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Robert S. dnia: 08.01.2010 09:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie dziś przyszedł mi list z Sądu o zakończeniu sprawy, która była dla mnie niezwykle ciężka i stresujaca. Chciałbym dlatego polecic tę kancelarie bo sprawili, że sprawa ta była dla mnie jak najbardziej bezbolesna i bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy i dlatego bardzo serdecznie dziekuję tym komentarzem, a tym którzy ciągle się wachają czy skorzystać z usług kancelarii bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Zadowolony Piotr dnia: 29.12.2009 13:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem tej Kancelarii. Tyle czasu szukałam mecenasa ze znajomością języka obcego a oni w tej Kancelarii mówią i po angielsku i po włosku. Naprawdę super!!!Szacun
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina M. dnia: 23.12.2009 10:59:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się załatwić sprawę, na której inny kładli krzyżyk.Bardzo polecam i serdecznie dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 17.12.2009 12:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wróciłam z porady prawnej. Sprawnie, rzeczowo, konretnie.Super.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mari dnia: 09.12.2009 15:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z pełną stanowczością stwierdzić,że jest to najlepsza kancelaria w Bielsku-Białej w której byłam - a byłam w wielu. Mają bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do każdej sprawy i nie pobierają za wysokich opłat - w moim przypadku za sprawę spadkową była to kwota minimalna wg. rozporządzenia. Wszystko poszło gładko, choć sprawa nie była łatwa.Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona Katarzyna dnia: 21.10.2009 11:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa i kompetentna kancelaria.Moja firma wielokrotnie zwracała się z trudnymi sprawami z różnych, bardzo specyficznych dziedzin prawa, o których my w firmie nie mielismy pojęcia. Rozwiązanie naszych praoblemów zawsze było trafne i wykonane w krótkim czasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Krzysztof G. dnia: 06.10.2009 15:43:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją