Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

M.A.S. Mobiliny Auto Serwis Robert Sosnowski

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Mazowieckie, 01-163 Warszawa ul. Jana Ostroroga 10
Telefon: Kom. 666284729
Adres e-mail: robertelektronika(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.mobilnyautoserwis.eu
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1482
Data utworzenia profilu: 2014-11-26 11:24:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-05 12:05:16 

Opinie o M.A.S. Mobiliny Auto Serwis Robert Sosnowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z napraw w tym serwisie. Z przyjemnością mogę go polecić innym kierowcom. Mój samochód spisuje się doskonale szczególnie teraz, po usunięciu filtra cząstek stałych. Jestem pod wrażeniem. Firma naprawdę solidna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-06-02 17:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanika bardzo dobra. W tym serwisie korzystałem także z chiptuningu i jestem pod wrażeniem. Samochód naprawdę zyskał na mocy. Spisuje się teraz po prostu jak nowy. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2015-05-15 10:18:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie ten serwis. Miałem okazję przyjechać tutaj na chiptuning i nie żałuję. Doskonale wykonany a samochód rzeczywiście zyskał. Teraz naprawdę sprawuje się lepiej. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamil dnia: 2015-05-05 05:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam pytań! To doskonały serwis! Fachowcy doświadczeni i pracujący naprawdę z pasją i zaangażowaniem. Mam do nich pełne zaufanie i ze spokojem powierzam im moje auto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-03-30 16:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego mechanika naprawdę mam zaufanie. Naprawy wykonywane bardzo profesjonalnie. Tak samo jak chiptuning. Rewelacyjna sprawa. Polecam wszystkim bardzo gorąco. Samochód zmienił się nie do poznania a ja mam większą frajdę z jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-03-13 10:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna jestem za tym serwisem i w pełni popieram bardzo dobre oceny. Fachowcy z prawdziwego zdarzenia. Wielkie dzięki! Mój samochód po chiptuningu spisuje się naprawdę bardzo dobrze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2015-02-25 18:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie serwis jest niedrogi i przede wszystkim rzetelny w usługach. Osobiście korzystam z usług od roku i nigdy nie zdarzyło się by byli nieterminowi czy mało solidni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2015-02-09 10:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam naprawy bieżące w tym serwisie! Wszystko sprawnie i co najważniejsze solidnie! Samochód mam sprawny i utrzymany w doskonałym stanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornel dnia: 2015-02-02 16:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za szybką i rzetelną naprawę licznika. Inne serwisy oferowały o wiele dłuższy czas oczekiwania na naprawę. Jesteście państwo słowni i uczciwi, więc z miłą chęcią będę odwiedzać państwa serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amadeusz dnia: 2015-01-14 12:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sumie oferują niedrogi chiptuning. Usługa pomogła mojemu silnikowi, silnik świetnie się sprawuje, moc wyraźnie zwiększona, samochód jeździ bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolony z usługi i z przyjemnością będę korzystał z warsztatu dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-12-08 20:52:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją